HAKLISIN CANIM :)ama beni bu mesleki sorunlarda mahvetti stresten kurtulamiyorum evden yattigim yerden yok odeme yok baska sorunlar kendimi tam veremedim bile..ama bugun kararliyim pozitif olacagim cmrtsiye kadar hersyee gulerek bakacagim hergun dua ediyorum bu dualarla guc buldum zaten allahim hepimize yardim etsin:)
asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi
aaaaaaaaaaaa ne kadar guzel canim benim
bence hamissin evet eger varsa 12.gun cikar demi ne guzel senin cikmis
ayrin sabah bendemi yapsam yaaaaaaaaaaaaaa
tbrler canim yarin tam sonucunu yazmayi unutma
kardeşim yok bulantı mulantı. inşallah da olmaz happur huppur yiyorum her şeyi...
kese randevum perşembe günü heyecanla onu bekliyorum...
asii:canım ınsaalalh guzel haberı alacaksın, 11.gün cıkoıyormus cogu kişide ıdrar testı yüzdün yüzdün kuyruguna geldın.. canım bıraz cesaret...
BALANCE88: günümüz aynı sende ne degısımler var...
bend ebır degısım olnmuyor artık... hıc umutlu dıılım
afiyet şifa olsun canım.ye ye bebeklerin büyüsün inşallah sağlıklı sağlıklı olsun.seni ilk beta hcg ölçümünden iki hafta sonramı çağırdılar ultrasona.doktorum az önce aradı.ilaçlarımda değişiklik olmayacakmış.birde normalde 3 hafta sonra çağırıyoruz ama seni iki hafta sonra çağıralım sen biraz heyecanlısın dedi.:)bende iki hafta sonra kalp atışları duyulurmu dedim.duyulur dedi.bakalım kararsızım yinede 2 hafta sonrası önümüzdeki salıya geliyor.ama eşimle gitmek istiyorum o yüzden belki cumartesi gideriz.eşim gelsin bir konuşalımda.
yarın senin zaten 12. günün değilmi canım kan vermeyecekmisin?ben olsam bugün yapardım bir ön fikir olurdu.yine sen bilirsin tabi
azbycv gecmıs olsun tekrar canım ya cok zor ben azıcık atese bıle zor dayandım..yoks aantıbıytık alamazdın zaten... uamrım bebişlerını kucagına alırsın canım..
ASİİİİ, kendın için degılse benım için yap su testı yaa...belırtısızlıklerımız aynı..banada belkı bır umut olur ...
cok sagol asi 74.yarin mutlaaka yazicam.cok heycanliyimmmm...
QUOTE=GCAN;5144891]asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi
Azbycv kalp atışlarını duymamız aynı günlere denk gelecek galiba bugun bana da haftaya salıya randevu verdiler ama cts bende eşimde yanımda olsun istiyorum ama 4 gün fazladan beklemekte zor olacak:)) Güzel haberlerini bekliyorum
QUOTE=GCAN;5144891]asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi
asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi
12. gunde 2. cizgi hafifse genelde hamile oluyosun ben de transferden sonra 10. gunde 2. cizgiyi hafif gormustum simdi hayırlısıyla bu ayın sonunda dogum yapicam. Allah herkese nasip etsin ama nolur unutmayin hep pozitif düsünüp olumsuz hicbi seyi akliniza getirmeyin. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. herkese kucak dolusu sevgiler...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?