Transferim oldu , artık bekleyiş

böyle karar aldığına çok sevindim.hele eczane sorularını hiç kafana takma bir şekilde hepsi halloluyor ama her zaman transfer sürecinde olmuyorsun.dua dan güç almakta çok güzel.Rabbimde yüzünü güldürsün sonucunla inşallah:Saruboceq:

asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi

aaaaaaaaaaaa ne kadar guzel canim benim
bence hamissin evet eger varsa 12.gun cikar demi ne guzel senin cikmis
ayrin sabah bendemi yapsam yaaaaaaaaaaaaaa
tbrler canim yarin tam sonucunu yazmayi unutma

aaaaaaaaaaaa ne kadar guzel canim benim
bence hamissin evet eger varsa 12.gun cikar demi ne guzel senin cikmis
ayrin sabah bendemi yapsam yaaaaaaaaaaaaaa
tbrler canim yarin tam sonucunu yazmayi unutma

yarın senin zaten 12. günün değilmi canım kan vermeyecekmisin?ben olsam bugün yapardım bir ön fikir olurdu.yine sen bilirsin tabi

azbycv gecmıs olsun tekrar canım ya cok zor ben azıcık atese bıle zor dayandım..yoks aantıbıytık alamazdın zaten... uamrım bebişlerını kucagına alırsın canım..
ASİİİİ, kendın için degılse benım için yap su testı yaa...belırtısızlıklerımız aynı..banada belkı bır umut olur ...

kardeşim yok bulantı mulantı. inşallah da olmaz happur huppur yiyorum her şeyi...
kese randevum perşembe günü heyecanla onu bekliyorum...

kardeşim yok bulantı mulantı. inşallah da olmaz happur huppur yiyorum her şeyi...
kese randevum perşembe günü heyecanla onu bekliyorum...

afiyet şifa olsun canım.ye ye bebeklerin büyüsün inşallah sağlıklı sağlıklı olsun.seni ilk beta hcg ölçümünden iki hafta sonramı çağırdılar ultrasona.doktorum az önce aradı.ilaçlarımda değişiklik olmayacakmış.birde normalde 3 hafta sonra çağırıyoruz ama seni iki hafta sonra çağıralım sen biraz heyecanlısın dedi.:)bende iki hafta sonra kalp atışları duyulurmu dedim.duyulur dedi.bakalım kararsızım yinede 2 hafta sonrası önümüzdeki salıya geliyor.ama eşimle gitmek istiyorum o yüzden belki cumartesi gideriz.eşim gelsin bir konuşalımda.

dr. geçen pazartesi yani 12. günümde "10 gün sonra gelin kese görelim" dedi. yani bu perşembe oluyor.

bir sonraki perşembe de kalp atışı duyacakmışız. inşallah.

hiç kafanı takma umudunu yitirme pozitif düşün

QUOTE=GCAN;5144891]asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi[/QUOTE]

12. gunde 2. cizgi hafifse genelde hamile oluyosun ben de transferden sonra 10. gunde 2. cizgiyi hafif gormustum simdi hayırlısıyla bu ayın sonunda dogum yapicam. Allah herkese nasip etsin ama nolur unutmayin hep pozitif düsünüp olumsuz hicbi seyi akliniza getirmeyin. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. herkese kucak dolusu sevgiler...:CüvCüv:

ay negüzel insallah sag salim bebeginizi kucana alirsin.insallah bende hamileyimdir.sana kac embriyo transfer edildi ve kaci tutdu????

Azbycv kalp atışlarını duymamız aynı günlere denk gelecek galiba bugun bana da haftaya salıya randevu verdiler ama cts bende eşimde yanımda olsun istiyorum ama 4 gün fazladan beklemekte zor olacak:)) Güzel haberlerini bekliyorum

yarın senin zaten 12. günün değilmi canım kan vermeyecekmisin?ben olsam bugün yapardım bir ön fikir olurdu.yine sen bilirsin tabi

cok sagol asi 74.yarin mutlaaka yazicam.cok heycanliyimmmm...

QUOTE=GCAN;5144891]asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi

12. gunde 2. cizgi hafifse genelde hamile oluyosun ben de transferden sonra 10. gunde 2. cizgiyi hafif gormustum simdi hayırlısıyla bu ayın sonunda dogum yapicam. Allah herkese nasip etsin ama nolur unutmayin hep pozitif düsünüp olumsuz hicbi seyi akliniza getirmeyin. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. herkese kucak dolusu sevgiler...:CüvCüv:[/QUOTE]

evet kizlar bende dayanamayip dun yani11.gun evde idrar testi yaptim ve kesinlikle ikinci cizgi yok
ben o cizgiyi hic goremiycem galiba
az oncede kan testi verdim geldim aksama dogru kesinlesir
olmadigi evet onbilgi oldu yok yok yok

evet kizlar bende dayanamayip dun yani11.gun evde idrar testi yaptim ve kesinlikle ikinci cizgi yok
[/QUOTE]

güzelim ben yinede umutla bekliyorum sonucunu belkide geç tutundu ve dğerin henüz düşük o nedenlede idrar testinde çıkmadı.benim ilk kan testim mesela 16,4 idi ben idrardan önce direk kan testi vermiştim.ve ertesi gün çk çok çok silik ikinci çizgi çıktı ama ben kan testinin sonucunu bilmeseydim o çizgiyi göremezdim o kadar silik yani.o nedenle henüz umutlar tükenmedi bu bir.ikincisi eğer tutunmuyorsa biliyorsun ki genellikle embriyonun sağlıklı olmamasından kaynaklanıyor.Rabbim öyle bir düzen kurmuş.tutunsa ve Allah korusun özürlü bir çocuğun olsa mutlu olurmuydun canım.biz daima şükretmeli ve sabretmeliyiz.ya bundan 100 yıl önce yaşıyor olsaydık hiç bu teknolojiler gelişmemiş olsaydı o zaman bir umut kapımız bile olmazdı.şükredecek o kadar çok şey var ki sakın kendini üzme.bu yönlerini gör ve eğer olumsuz ise sonuç yeni denemen için kendini hazırla şimdiden.umutla hazırla hemde mutluluk ve heyecanla

canım benim ya demekki senin eşinde çok heyecanlı bu konuda.önce salıyı söylediğimde oda izin almaya niyetlenmiş.bende tamam dedim sen hiç iznini harcama cumartesi beraber gideriz.sevindi.ikimizde o gün mutlu haberlerle döner burda sevincimizi paylaşırız inşallah.:1hug:

QUOTE=GCAN;5144891]asi 74 benim bügün 12.gün ve ben idrar testi yaptim ve 2. hafifdi yani iki cizgi vardi bilmiyorum neolcak yarin kan testi yapilcak.. hayirlisi

12. gunde 2. cizgi hafifse genelde hamile oluyosun ben de transferden sonra 10. gunde 2. cizgiyi hafif gormustum simdi hayırlısıyla bu ayın sonunda dogum yapicam. Allah herkese nasip etsin ama nolur unutmayin hep pozitif düsünüp olumsuz hicbi seyi akliniza getirmeyin. Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. herkese kucak dolusu sevgiler...:CüvCüv:[/QUOTE]

canım hayırlı olsun sen yolun sonuna yaklaşmışsın maşallah.Allah tamamına erdirsin eh darısıda başımıza olsun inşallah:Saruboceq:

[/QUOTE]canim uzme kendini ne olur haklisin bu bir yikim gibi bende 8. gunumdeyim idrar testi negatif cok karamsarim6. gunu cift cizgiyi gorenler var..senin ilk denemenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…