Transferim oldu , artık bekleyiş

asiden haber yok dimi daha ben de çok merak ettim inşallah güzel haberler almıştır ya da alır

arkadaslar biraz önce doktora gitdim kan alindi aksama beli olucak.idrar tesi gösterdim ve güldü beni tebrik etdi.aksama tam beli olacak.
asiii canim ümütsizlige kapilma dur bakalim kanda ne cikicak.test sonucunu yaz olurmu.lütfen üzme
kendiniiiii....

ben geçen ay klomen ilacıyla başladım tedaviye dr um sende proıblem yok eşine test yapalım dedi ben de sizin gibi aşılama yaptırsam olur mu ne dersiniz?ne olur cevap yazın ben çok heycanlıyım yani sabırsız

kızlar şunu söylemeyi unuttum oda kullandıgım ilaçlar bende kist yapmış bir daha kullanmak istemiyorum şimdi bide 21 günlük ilaç verdi dr.um kisti tedavi edecekmiş.canım çok sıkıldı

Merhaba Arkadaslar,
Ben yeni katiliyorum araniza. Ilk tup bebek denemem ve 29 Ocakta transfer yapildi. Dun e2 bakildi 2760 cikti. 5 subatta tekrar e2 bakilacak. 12 subatta da beta hsc baktirmam soylendi ama ben de 10 subatta gitmeyi planliyorum. Benimle benzer durumdaki arkadaslarla iletisim kurmak istiyorum. Sevgiler

aramiza hosgeldin canim.bendede 21 ocakda transfer oldu ve bugünde beli olucak.hepimiz icin hayirlisi

şimdiden tebrikler canım peki idrar testinin kaçıncı gün yaptın? birde öğrenince hcg değerini yazarmısın?

ARKADASLAR HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.cok mutluyum mutlulukdan agliyorum.allah herkeze nasip etsin.........

GCAN, ne güzel :) Mutluluğun daim olsun inaşşalh, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Darısı biz uğraşanların başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…