arkadaşlar benim sonucumda negatif.dün kan testi yaptırdım.zamanı değilmiş.....
canim cok uzuldum ama bu yolda yilmak yok degilmi:)insallah bir dahaki sefere ...allah zamanini biliyor biz sadece vesile oluyoruz ben boyle inaniyorum...arkadaşlar benim sonucumda negatif.dün kan testi yaptırdım.zamanı değilmiş.....
canım bugün test günün dimi.merakla sonucunu bekliyorum.bizi haberdar etmeyi unutma
KIZLAR MERHABA BENİ arnıza alır mısınız? ama benim sorularım çoooooooooooook
Merhaba Arkadaslar,
Ben yeni katiliyorum araniza. Ilk tup bebek denemem ve 29 Ocakta transfer yapildi. Dun e2 bakildi 2760 cikti. 5 subatta tekrar e2 bakilacak. 12 subatta da beta hsc baktirmam soylendi ama ben de 10 subatta gitmeyi planliyorum. Benimle benzer durumdaki arkadaslarla iletisim kurmak istiyorum. Sevgiler
KIZLAR MERHABA BENİ arnıza alır mısınız? ama benim sorularım çoooooooooooook
arkadaşlar benim sonucumda negatif.dün kan testi yaptırdım.zamanı değilmiş.....
arkadaslar biraz önce doktora gitdim kan alindi aksama beli olucak.idrar tesi gösterdim ve güldü beni tebrik etdi.aksama tam beli olacak.
asiii canim ümütsizlige kapilma dur bakalim kanda ne cikicak.test sonucunu yaz olurmu.lütfen üzme
kendiniiiii....
şimdiden tebrikler canım peki idrar testinin kaçıncı gün yaptın? birde öğrenince hcg değerini yazarmısın?
Tebrikler GCAN, Allah tamamina erdirsin. Kan sonucun belli olunca onu da yaz lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?