ARKADASLAR HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.cok mutluyum mutlulukdan agliyorum.allah herkeze nasip etsin.........
ARKADASLAR HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.cok mutluyum mutlulukdan agliyorum.allah herkeze nasip etsin.........
sagol canim ALLAH herkese nasip etsin.Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim.Hamile oldugumu Doktorum tlf da söyledi.Degerleri bilmiyorum.degerler Doktorda kaliyor.cok mutluyum evimiz bir bayram senligine döndü......:teytey:canım benim çok sevindim.bundan sonrasıda hep sağlıklı ve sıkıntısız geçer inşallah.kucağına aldığın günleride görürüz.veee darısı diğer test gününü bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.bu arada kaç çıktı değerin yazmamışsın?:ecrin_bebek:
GCAN, ne güzel :) Mutluluğun daim olsun inaşşalh, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Darısı biz uğraşanların başına :)
Allah bu mutluluğu hepimize nasip etsin çok sevindim senin adına Allah kucağına da almayı nasip etsin.
sagol canim ALLAH herkese nasip etsin.Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim.Hamile oldugumu Doktorum tlf da söyledi.Degerleri bilmiyorum.degerler Doktorda kaliyor.cok mutluyum evimiz bir bayram senligine döndü......:teytey:
ah canim tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza bizler hala bekliyoruz:)
İnş bebeğini kucağına alınca da burdan duyurursun canım...hayırlısı olsun...
ohh be güzelll bır haberr......çok sevındımmmmmm canımmmmmmmmmmmmma.s.
bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı
GCAN gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nisasum bence hamilesin bende 10.gun test yapmıştım ve cizgi çok silikti ama kan testim de pozitif çıktı.Şimdi den tebrikler..
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, umarım güzel haberlerinizi duyarız burada..
Azbycv Senin hamileliğin kaçıncı haftasındasın?
bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? Benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı
gcan gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
nisasum bence hamilesin bende 10.gun test yapmıştım ve cizgi çok silikti ama kan testim de pozitif çıktı.şimdi den tebrikler..
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, umarım güzel haberlerinizi duyarız burada..
azbycv senin hamileliğin kaçıncı haftasındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?