Transferim oldu , artık bekleyiş

ARKADASLAR HAMILEYIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.cok mutluyum mutlulukdan agliyorum.allah herkeze nasip etsin.........

canım benim çok sevindim.bundan sonrasıda hep sağlıklı ve sıkıntısız geçer inşallah.kucağına aldığın günleride görürüz.veee darısı diğer test gününü bekleyen arkadaşlarımıza inşallah.bu arada kaç çıktı değerin yazmamışsın?:ecrin_bebek:

sagol canim ALLAH herkese nasip etsin.Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim.Hamile oldugumu Doktorum tlf da söyledi.Degerleri bilmiyorum.degerler Doktorda kaliyor.cok mutluyum evimiz bir bayram senligine döndü......:teytey:

GCAN, ne güzel :) Mutluluğun daim olsun inaşşalh, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Darısı biz uğraşanların başına :)

amin canim amin ALLAH tüm bekliyenlere ve istiyenlerde versin cok mutluyum .sizdede bir durum olursa haber dar et.senin kacinci gün???

sagol canim ALLAH herkese nasip etsin.Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim.Hamile oldugumu Doktorum tlf da söyledi.Degerleri bilmiyorum.degerler Doktorda kaliyor.cok mutluyum evimiz bir bayram senligine döndü......:teytey:

ah canim tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza bizler hala bekliyoruz:)

bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı

bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı

canim sen kesin hamilesin cünkü bende 11.gün yaptim testi bendede ani cikmisdi.bak gör hamile cikacaksin INSALLAHHHHHHHHHHH

GCAN gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Nisasum bence hamilesin bende 10.gun test yapmıştım ve cizgi çok silikti ama kan testim de pozitif çıktı.Şimdi den tebrikler..

Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, umarım güzel haberlerinizi duyarız burada..

Azbycv Senin hamileliğin kaçıncı haftasındasın?

cok sagol canim.darisi sizlerin basina.........

[QUOTE=Aussie;canım sen transferden sonrakı günümü saydın10.gün olarak transfer gunu dahılmı10.günmü cıktı ıdrardaa.s.
[

bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? Benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı

canım bence senin sonucun pozitif.şimdiden hayırlı olsun.zor olan idrar testinde çıkması.yani hamile olduğu halde idrar testinde çıkmayan duydum ama idrar testinde hamile çıkıpta kan testinde yanılanı hiç duymadım.hadi hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin inşallah

canımcım ben bugün 5+2 deyim.transferim 15 ocakta olmuştu.sonadet tarihimde 30 aralıktı.seninki?

ya kızlar hangi ilaçları kullandınız. aranızda puregon ve menogon kulanan varmı acaba kaçar tane kullandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…