canim ben hep catlatmaignesi sonradan hafifcizgi verir diye dusunmusumdur ama zaten onceden yaptikalrin da bu cizgi yoksa demekki ilaclarla falan ilgisi yok bence hamilesin:)hadi gozun aydin bak benimde 9 gunum ama hic cizgi falan yok malesef bekliyorum bakalim tebrik ederim darisi basimiza:)bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı
sagol canim ALLAH herkese nasip etsin.Güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim.Hamile oldugumu Doktorum tlf da söyledi.Degerleri bilmiyorum.degerler Doktorda kaliyor.cok mutluyum evimiz bir bayram senligine döndü......:teytey:
bugun daha 9.günüm sabah ıdrar testı yaptım...ıkıncı cızgı hafıf cıktı nedersınız? benım umduum yok haaalaa.... ılaclardan olurmukı
ayyy ne kadar sevindim insallah sorunsuz cok guzel bir hamilelik de gecirrisin, hayırlısıyla kucagina alirsinn. coookkk coook tebriklerrrr :)))))))))))))))))))hihoyyyt
GCAN tebrik ederim arkadaşım darısı bizlere inşallah
siz hamiş arkadaşlarımdan dua istiyorum hafta sonu yumurta toplama olacak dualarınızla hayırlısıyla atlatırım inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş
ya kızlar hangi ilaçları kullandınız. Aranızda puregon ve menogon kulanan varmı acaba kaçar tane kullandınız.
gcan tebrik ederim arkadaşım darısı bizlere inşallah
siz hamiş arkadaşlarımdan dua istiyorum hafta sonu yumurta toplama olacak dualarınızla hayırlısıyla atlatırım inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş
canım ben gonal f 450 ve cetrotide kullanmıştım.çtlatma iğnesi olarak ta ovitrelle kullanmıştım.çok şükür şu an hamileyim darısı başına inşallah
bitanem hamilemisin?ay cok sevindim ya allah tamamini erdirsin ins.kocaman öptümkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün 10 . gün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı çok mutlu oldum sizce hamilemiyim dir bu durumda olan arkadaşları okudum heralde tam tersini yaşayan pek fazla yok. İlaçlardan oluyor falan diye okudum ama ovitrelle iğnemi pazartesi yaptım yani bugün perşembe sizce varmdır bu durumda olanlar yazsın lütfen hüsrana uğramak istemiyorum....
arkadaşlar bugün 10 . gün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı çok mutlu oldum sizce hamilemiyim dir bu durumda olan arkadaşları okudum heralde tam tersini yaşayan pek fazla yok. İlaçlardan oluyor falan diye okudum ama ovitrelle iğnemi pazartesi yaptım yani bugün perşembe sizce varmdır bu durumda olanlar yazsın lütfen hüsrana uğramak istemiyorum....
EVET CANIM 27 OCAKTA ALDIM BENDE SONUCUMU ÇOK ŞÜKÜR POZİTİFTİ.ŞİMDİ ULTRASON GÜNÜMÜ BEKLİYORUM.DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?