Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar bende akşamüstü sizden biri olucam ve sizin gibi bekleme moduna geçicem saat 2.30da transferim var birazdan çıkıcaz evden çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin allahım hepimize anne olmayı nasip etsin

ALLAH yardimcin olsun tatlim.dualarimiz seninle.INSALLAH hayirlisi olur

allah yardımcın olsun canım.inşallah transferin hayırlara vesile olur ve bekleyişin güzel sonuçlara bağlanır.:Saruboceq:

bu arada bende bugün ultrasona gittim aslında erken ama aslında rahatsızlığım için gitmiştim gitmişken ultrasonada aldılar.4,9 mm lik kesesiyle bebişimiz ellerinizden öper teyzeleri.darısı tüm isteyenlere.birde doktor yumurtalığın birinde ufak bir kist oluşmuş dedi ama hamilelikte olabiliyor hamilelik ilerledikçe kendiliğinden geçer dedi.inşallah öyle olur gerçekten

nisanumun sonucu 47...10.gün sonucu ben haber vermiş olayım...

aaaa çok sevindim zaten idrar testindende belliydi ama kan testi insanın içini dahada rahatlatıyor.hayırlı olsun sevgili arkadaşımıza hamişlik ve nur krp ye de bizi merakta bırakmadığı için teşekkürler

arkadaşalr transfer yapıldı 4 tane... dualrınızı bekliyorum

arkadaşlar 3 tane bebişimle evimdeyim çok mutluyum çok huzurluyum inşallah sonuda güzel olur

canım hayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah burda bir çok arkadaşımızın güzel sonucunu aldık sende onlardan olursun dilerim.
canım bu arada bir an önce sağlıklı bebişler kucağına almak nasip etsin...

azbycv canım benim ilk tüp denemem. 12 gün nasıl baktın kendine...ben çok tedirginim.umutsuz değilim. ama işte nasıl olacak diye bekliyorum.pzt iş başı yapacağım. çok dikkat ediyorum kendime..ne yiyip ne içiyorsun ayrıca ilk günlerde bir belirti varmı. bende dün adet sancısı vardı. bugün bel ağrısı normalmi..cevaplarsan sevinirim...

rrose ve seda yıldız sizinde transferleriniz hayırlı olsun.heyecanlı bekleyiş başladı.ve dilerim güzel sulara yelken açacağınız bir bekleyiş olsun inşallah

canım ben transferden sonra annemlerde kaldım.eczacı olduğum için eczaneye gitmeme lüksüm vardı çok şükür 9. güne kadar filan istirahatle geçirdim ama aslında 7. gün dayanamayıp kanda gebeliğimi öğreniştim buna rağmen istirahate devam ettim.özel birşey yemedim sadece kayısı kompostosu ekstra idi bunun çok faydasını gördüm kabızlık olmaması için.çünkü böyle bir problemim transferden öncede vardı.ama kayısı mucize gibi çok şükür.namazlarımı oturarak kıldım öyle çok eğilmeli kalkmalı hareketler yapmadım.adet sancısı benzeri ağrılar bendede vardı.birde beyaz akıntım çok oluyordu.öyle tutunma kanaması filan gibi birşeyimde olmadı.fakat bu benim hikaem benim bünyem.her bünye farklı tepkiler verebiliyor.nasıl oturup kalktığından ne yaptığından ziyade en önemlisi Rabbinle bağlantını kuvvetli tut sürekli dua halinde ol çünkü O ol derse öyle bir tutunur ki sen ne yapsan seni bırakmaz.bol bol dua et ve pozitif ol Rabbin'e dayan ve güven canım

arkadaşlar transferden sonra hormon bantı kullanılıyormuş..kullanan arkadaşlara bir sorum olacak....bu bantlardan haftada 1 mi değiştirdiniz? hergün mü? bir de nerenize yapıştırdınız?
şimdiden teşekkür ederim.........Allah hepimizin yardımcısı olsun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…