ALLAH yardimcin olsun tatlim.dualarimiz seninle.INSALLAH hayirlisi olurkızlar bende akşamüstü sizden biri olucam ve sizin gibi bekleme moduna geçicem saat 2.30da transferim var birazdan çıkıcaz evden çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin allahım hepimize anne olmayı nasip etsin
kızlar bende akşamüstü sizden biri olucam ve sizin gibi bekleme moduna geçicem saat 2.30da transferim var birazdan çıkıcaz evden çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin allahım hepimize anne olmayı nasip etsin
dayanmadım kan tetsı yaptırdım 3te sonucu alacagım heyecanlamaya basladım
nisanumun sonucu 47...10.gün sonucu ben haber vermiş olayım...
azbycv canım kutlarım, çok sevindim senin için. bizlere dua et olur mu :)
arkadaşalr transfer yapıldı 4 tane... dualrınızı bekliyorum
teşekkür ederim canım.darsı bu forumda bulunan bulunmayan tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah.ve dilerim benimkide herkesinkide sorunsuz devam eder
canım bu arada bir an önce sağlıklı bebişler kucağına almak nasip etsin...canım hayırlı olsun hadi hayırlısı inşallah burda bir çok arkadaşımızın güzel sonucunu aldık sende onlardan olursun dilerim.
azbycv canım benim ilk tüp denemem. 12 gün nasıl baktın kendine...ben çok tedirginim.umutsuz değilim. ama işte nasıl olacak diye bekliyorum.pzt iş başı yapacağım. çok dikkat ediyorum kendime..ne yiyip ne içiyorsun ayrıca ilk günlerde bir belirti varmı. bende dün adet sancısı vardı. bugün bel ağrısı normalmi..cevaplarsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?