Bebişistiyoruz bence hiç korkma ben transferden 1 gun sonra işe başladım, dr zaten normal hayatına devam et ama çok hoplama, zıplama ve ellerinle yukarı uzanma demişti sadece..
Prenses2020 ben kullandım o bantlardan haftada bir değiştiriliyor fakat o arada düşerse yenisini yapıştırıyorsun.Fakat 2 hafta yine normal olarak 2.sini yapıştırıyorsun.
çok teşşekkür ederim canım tavsiyelerin için.bende kayısı yiyorum..son 11 gün sanki yıl gibi. inşaalah rabbim bizede kısmet edercanım ben transferden sonra annemlerde kaldım.eczacı olduğum için eczaneye gitmeme lüksüm vardı çok şükür 9. güne kadar filan istirahatle geçirdim ama aslında 7. gün dayanamayıp kanda gebeliğimi öğreniştim buna rağmen istirahate devam ettim.özel birşey yemedim sadece kayısı kompostosu ekstra idi bunun çok faydasını gördüm kabızlık olmaması için.çünkü böyle bir problemim transferden öncede vardı.ama kayısı mucize gibi çok şükür.namazlarımı oturarak kıldım öyle çok eğilmeli kalkmalı hareketler yapmadım.adet sancısı benzeri ağrılar bendede vardı.birde beyaz akıntım çok oluyordu.öyle tutunma kanaması filan gibi birşeyimde olmadı.fakat bu benim hikaem benim bünyem.her bünye farklı tepkiler verebiliyor.nasıl oturup kalktığından ne yaptığından ziyade en önemlisi Rabbinle bağlantını kuvvetli tut sürekli dua halinde ol çünkü O ol derse öyle bir tutunur ki sen ne yapsan seni bırakmaz.bol bol dua et ve pozitif ol Rabbin'e dayan ve güven canım
bebiş istiyoruz, ben de transferden sonra 3 gün yattım ama sonra işe başlamak zorundaydım.
Doktorum da normal hayatına dön, ama kendini yorma dedi. Malum hareketlerden kaçın dedi, spor, bir yere uzanma, falza eğilip kalkma gibi. Ama bunun dışında sürekli yatmanın hiçbir avantajı yok dedi.
Ben de mümkün olduğunca kendime dikkat ediyorum ve akşamları eve gidince yatarak dinleniyorum.
Zaten çok ayakta kalınca, ya da akşama doğru bütün gün sandalyede oturduğum için belim ağrıyor.
İnşallah bu bebeklerimin tutunduğuna işarettir :)
fala ayakta durunca kasık ağrısı hamilelikte yaşanan bir şey canım hadi bakalım hayırlısı inşallah
tesekur ederım canım yazıdıgıniçin her topıge yazamadın cok rahatsızlandım.cnm.nisanumun sonucu 47...10.gün sonucu ben haber vermiş olayım...
cok tesekkur ederım canım.. duarım sızınle ... ınsaalah bugun hayırlı bır sonuc alırım kızlar...aaaa çok sevindim zaten idrar testindende belliydi ama kan testi insanın içini dahada rahatlatıyor.hayırlı olsun sevgili arkadaşımıza hamişlik ve nur krp ye de bizi merakta bırakmadığı için teşekkürler
tebrıkler canım darısı tum dıleyenelrın basına..kacıncı gününde keselere canım?bu arada bende bugün ultrasona gittim aslında erken ama aslında rahatsızlığım için gitmiştim gitmişken ultrasonada aldılar.4,9 mm lik kesesiyle bebişimiz ellerinizden öper teyzeleri.darısı tüm isteyenlere.birde doktor yumurtalığın birinde ufak bir kist oluşmuş dedi ama hamilelikte olabiliyor hamilelik ilerledikçe kendiliğinden geçer dedi.inşallah öyle olur gerçekten
insalaah canım dualarım senınlearkadaşalr transfer yapıldı 4 tane... dualrınızı bekliyorum
güzel haberler alırız ınsaaalah canımarkadaşlar 3 tane bebişimle evimdeyim çok mutluyum çok huzurluyum inşallah sonuda güzel olur
belırtı olmuyor zatne herbunyede farklıymıs canım endişe etmeSlm kızlar banada dun 3 tane terlestırıldı dua edın ama hıcbır belırtı yokk
insaalh canım senın sonucun ne zaman bellı olaacakkkbebiş istiyoruz, ben de transferden sonra 3 gün yattım ama sonra işe başlamak zorundaydım.
Doktorum da normal hayatına dön, ama kendini yorma dedi. Malum hareketlerden kaçın dedi, spor, bir yere uzanma, falza eğilip kalkma gibi. Ama bunun dışında sürekli yatmanın hiçbir avantajı yok dedi.
Ben de mümkün olduğunca kendime dikkat ediyorum ve akşamları eve gidince yatarak dinleniyorum.
Zaten çok ayakta kalınca, ya da akşama doğru bütün gün sandalyede oturduğum için belim ağrıyor.
İnşallah bu bebeklerimin tutunduğuna işarettir :)
cok koruyroum her ıdrar tetsı farklı cıkıyor moralım cok bozulk bır sılık bır net neden acaba ya..
bugun kantestı günüm bakalım sonuc ne olacak heyecandan ölmezsem tabıı . ne olur dua edın arkadaslar.
inşallah iyi bir sonuç alırsın bence iyi olacak hayırlısı. Ben de sabah kan verdim saat 2 belli olacak stresten ölüyorum inşallah mutlu son olur sabaha kadar uyuyamadım idrar testlerinde pozitif çıktı ama yined çok korkuyorum emin olamadığım için idrar testini tekrarladım yine çift çizgi çıktı bana dua edin hepimiz igüzel sonçlar alırız inşallah,,,,
arkadaşlar biraz önce kan sonucumu aldım değerim HCG 200 lerde çok mutluyum sizce bu değer nasıl arkadaşlar pazartesi bir daha yaptırıcam inşallah 2 katlar çok mutlu oldım Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın hepinize dua ettim
arkadaşlar biraz önce kan sonucumu aldım değerim HCG 200 lerde çok mutluyum sizce bu değer nasıl arkadaşlar pazartesi bir daha yaptırıcam inşallah 2 katlar çok mutlu oldım Allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın hepinize dua ettim
,cnm benimmm çoook sevindimm benimde 185 çıktı inşallah pazartesi katlar ikiye .günlerimiz aynı gidiyo.amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
cnm benimmm çoook sevindimm benimde 185 çıktı inşallah pazartesi katlar ikiye .günlerimiz aynı gidiyo.amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok sevindim canım hadi hayırlı olsun.inşallah ikiyede katlar herşey yolunda gider.maşallah sayımız gittikçe artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?