canım bebiş nasıl...inşallah iyi gidiyordum. sana bir şey soracağım trasferden sonra herkeste kanama oluyormu. benim 2 gün bir şey yok. fortel erken gebelik testini 1 hafta snra yapsammmııı ne olur fikir vera.s.a.s.çok sevindim canım hadi hayırlı olsun.inşallah ikiyede katlar herşey yolunda gider.maşallah sayımız gittikçe artıyor
canım bebiş nasıl...inşallah iyi gidiyordum. sana bir şey soracağım trasferden sonra herkeste kanama oluyormu. benim 2 gün bir şey yok. fortel erken gebelik testini 1 hafta snra yapsammmııı ne olur fikir vera.s.a.s.
slm canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik?:CüvCüv:
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle....
bitanemm cok tesekkur ederımm....darısı ısteyen herkesin basına...insaaalah
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle....
amin kızlar..ınsalah herkesın hamiş haberını duyarızzzzzzzz
canım inşallah iyi gidiyordur.14 ünde ultrason muayenem var bende heyecanla onu bekliyorum.umudumuz kalp atışlarını duymak inşallah.senin nasıl gidiyor canım?
yeni katıldım aranıza üye olmadanda takip ediyordum allah hepimizin yardımcısı olsun
mrb.kızlar perşembe transferım yapıldı da acaba evde test yapsammı diye düşünüyorum yaa erken mı??? merak edip yapan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?