Canım tebrik ederim. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Benim 12. değerim 262. Bugün 14. günüm dr. randevum var. Ama tekrar test istemedi. ikiz gebelik olablir dedi.arkadaşlar merhaba 12 gün değerim 209 bugün 14. gün 405 çok mutlu oldum sizce bu değerler tek gebelik göstergesi mi?
Off kızlar ben bekleyemicem yarın dr. randevu aldım kalp atışlarına bakacaklar. Umarım ikisininde kalbi pıtır pıtır atıyordur! ( Bekleyemedim derken babamızın işlerini ayarlamasını bekleyemedim eh onun içinde bir defa daha gideriz artık:))
arkadaşlar merhaba 12 gün değerim 209 bugün 14. gün 405 çok mutlu oldum sizce bu değerler tek gebelik göstergesi mi?
arkadaslar bugün doktora gitdim ve IKIZMIS ama biri düseme tehlikesinde doktorum garanti veremem ama düser dedi.buna sükür demek rabin bize birini layik gördü.ikiside olursa cok sükür ALLAH derim..bakalim hayirlisi
canım senin 12. günün daha yeni geçmemişmiydi.ne zaman keselerin göründüde sayı bilgisi aldın maşallah.boyutları neymiş keselerinin.normal ultrasonmu oldun vajinalmi?kalp atışları için ne zaman çağırdlar canım?
canim vallaha bende öyle biliyordum ama 5 hafdalikmis.3 hafda oldu transfer olali ama laboda 2 gün kaliyo ya yumurtalar dölenmesi icin.normalde 2 hafdada dölenirmis anna rahminde bizimki suni oldu icin 2 günde dölendi yani transfer 2 hafdaliken yapilmis.suanda 5 hafdalik.vallaha bende sasirdim duyunca.hafdaya carsamba kalp atisini duycaz insallah.
yeni katıldım aranıza üye olmadanda takip ediyordum allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhaba 12 gün değerim 209 bugün 14. gün 405 çok mutlu oldum sizce bu değerler tek gebelik göstergesi mi?
bunud uyunca cok sevındım ya.dogru..canim vallaha bende öyle biliyordum ama 5 hafdalikmis.3 hafda oldu transfer olali ama laboda 2 gün kaliyo ya yumurtalar dölenmesi icin.normalde 2 hafdada dölenirmis anna rahminde bizimki suni oldu icin 2 günde dölendi yani transfer 2 hafdaliken yapilmis.suanda 5 hafdalik.vallaha bende sasirdim duyunca.hafdaya carsamba kalp atisini duycaz insallah.
benımde oyle oldu canım...arkadaşlar!transfer 3.gün oldu.ne demek*mesela benim pazartesi 10 da yumurta toplandı çarşamba 11 de transfer yapıldı.bu iki gün oluyor dimi?benim ilk tansferimde..böylesimi normal:::::lütfen beni aydınlatınnnnnnnnn.
kızlar inanılmaz bir şey oldu bugun, bugun ikizlerin kalp atışını duymaya gittim yaklaşık 1 saat once.Muayeneye girdim dr bakıyor ve başladı gülmeye ama oyle boyle degil, bende salak salak dr bakıyorum. Dedi inanılmaz birşey oldu çok ender karşılaştığımız birşey keselerden biri bölünmüş ve tek yumurta ikizi oluşturmuş. Yani artık ikiz annesi degil üçüz annesiyim :)))
Fakat haftaya tekrar bakacak dr belki 2ye yada 1'e indirebiliriz dedi(
Ama en azından kalp atışlarını duydum 3nünde bu da benim için buyuk bir gelişme..
canım hayırlı olsun.inşallah kalbide güzel güzel atar burda güzel haberlerimizi paylaşırız.
bunud uyunca cok sevındım ya.dogru..
benımde oyle oldu canım...
kızlar inanılmaz bir şey oldu bugun, bugun ikizlerin kalp atışını duymaya gittim yaklaşık 1 saat once.Muayeneye girdim dr bakıyor ve başladı gülmeye ama oyle boyle degil, bende salak salak dr bakıyorum. Dedi inanılmaz birşey oldu çok ender karşılaştığımız birşey keselerden biri bölünmüş ve tek yumurta ikizi oluşturmuş. Yani artık ikiz annesi degil üçüz annesiyim :)))
Fakat haftaya tekrar bakacak dr belki 2ye yada 1'e indirebiliriz dedi(
Ama en azından kalp atışlarını duydum 3nünde bu da benim için buyuk bir gelişme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?