kızlar inanılmaz bir şey oldu bugun, bugun ikizlerin kalp atışını duymaya gittim yaklaşık 1 saat once.Muayeneye girdim dr bakıyor ve başladı gülmeye ama oyle boyle degil, bende salak salak dr bakıyorum. Dedi inanılmaz birşey oldu çok ender karşılaştığımız birşey keselerden biri bölünmüş ve tek yumurta ikizi oluşturmuş. Yani artık ikiz annesi degil üçüz annesiyim :)))
Fakat haftaya tekrar bakacak dr belki 2ye yada 1'e indirebiliriz dedi(
Ama en azından kalp atışlarını duydum 3nünde bu da benim için buyuk bir gelişme..
hayirlisi diyelim canim eyer ikisininde yicek ekmeyi varsa olur kimse engel olmaz.bekliyoruz.bildiririm canim benim
öyle canım doğru söylüyorsun.inşallah ikiside hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelişir canım.senin varmıydı öyle hayallerin filan ikiz olsun üçüz olsun yada yok ben tek istiyrum gibi
Gcan bence sen pozitif düşün, ben kalp atışlarını duyacağımdan çok süpheliydim bak suprizle karşılaştım.Sende iyi düşün iyi olsun.Bol bol şanslar..
Azbycv eğer sağlık sorunları olmazsa bebişlerin 3ünü de dunyaya getiririm. Sadece hala şoktayım!!!
mhba bene 4 ubatt transfer yptıdım.hayırlıs lsun.epimiz iin haırlı sonuçar.sen nerede tedavi omuştun?
Gcan bence sen pozitif düşün, ben kalp atışlarını duyacağımdan çok süpheliydim bak suprizle karşılaştım.Sende iyi düşün iyi olsun.Bol bol şanslar..
Azbycv eğer sağlık sorunları olmazsa bebişlerin 3ünü de dunyaya getiririm. Sadece hala şoktayım!!!
azbycv, kardeş transfer oldum artık bekliyorum dedin bir başlık açtın maşallah ekol oldu burası. :)) 411. mesajı yazıyorum şu an .
bulantıya gelince dün sabah bulantı oldu ama bugün olmadı. son bir haftadır aynen sen gibiyim. hiiiiç birşey yiyesim yok. böyle bir tek yoğurtlu şeyleri çekebiliyorum. o da hem yoğurt aşkımdan hem de ne zaman bulantı olsa bana iyi geldiğinden. nasıl diyeyim bulantıya milim var gibi birşey. benimki gibi iştahlı kıza bu bile çok fena inşallah olmaz fazla bulantı.
sen benden sonra transfer oldun diye biliyordum ben. yanlış biliyorum galiba 6+1 benimki. sat da 31 aralık.
böyleyken böyle sevgiler. :)
not: nick name'in çok zoooooor
azbycv, kardeş transfer oldum artık bekliyorum dedin bir başlık açtın maşallah ekol oldu burası. :)) 411. mesajı yazıyorum şu an .
bulantıya gelince dün sabah bulantı oldu ama bugün olmadı. son bir haftadır aynen sen gibiyim. hiiiiç birşey yiyesim yok. böyle bir tek yoğurtlu şeyleri çekebiliyorum. o da hem yoğurt aşkımdan hem de ne zaman bulantı olsa bana iyi geldiğinden. nasıl diyeyim bulantıya milim var gibi birşey. benimki gibi iştahlı kıza bu bile çok fena inşallah olmaz fazla bulantı.
sen benden sonra transfer oldun diye biliyordum ben. yanlış biliyorum galiba 6+1 benimki. sat da 31 aralık.
böyleyken böyle sevgiler. :)
not: nick name'in çok zoooooor
kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?