Transferim oldu , artık bekleyiş

canım ya gerçekten çok enteresan olmuş.sen düşünmüyormusun canım üçünüde doğurayım diye.eğer sağlığın bedenin müsaitse kıymasan hiç birine canım.bende şimdi çok heyecanlandım.acaba cuma günü bende başka bir sürprizle karşılaşırmıyım ki.çoooook meraaaak ediyorummmm

hayirlisi diyelim canim eyer ikisininde yicek ekmeyi varsa olur kimse engel olmaz.bekliyoruz.bildiririm canim benim

öyle canım doğru söylüyorsun.inşallah ikiside hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelişir canım.senin varmıydı öyle hayallerin filan ikiz olsun üçüz olsun yada yok ben tek istiyrum gibi

Gcan bence sen pozitif düşün, ben kalp atışlarını duyacağımdan çok süpheliydim bak suprizle karşılaştım.Sende iyi düşün iyi olsun.Bol bol şanslar..

Azbycv eğer sağlık sorunları olmazsa bebişlerin 3ünü de dunyaya getiririm. Sadece hala şoktayım!!!

öyle canım doğru söylüyorsun.inşallah ikiside hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde gelişir canım.senin varmıydı öyle hayallerin filan ikiz olsun üçüz olsun yada yok ben tek istiyrum gibi

daha önce hep bir isterdim ama iki duyuncada hayir demedim.

öyle düsünüyorum canim .

Aussie çok sevindim senin için darısı bekleyenlerin başına

benim bugün 3. günüm transfer sonrası ve sadece hafif kasık ağrısı bel ağrısı ve karnımda gelirme hissediyorum sizce tutuyormudur

canım benim inşallah hiç sıkıntısız hamilelik yaşar ve evlatlarını kucağına alırsın.tabiki kolay değil ama birde ecrini düşün işin.Rabbim sevapları nasıl verir böylesini göze alana ve dilerim yardımcısı olur.bende heyecanla cumayı bekliyorum.yarından sonra inşallah bakalım bizde bir sürpriz olacakmı?kalp atışlarını inşallah duyabilecekmiyiz.

canım birde mide bulantıların varmı?ben akşamları baya kötü oluyorum.birde hiç birşey yemek içimden gelmiyor herşey kötü kötü kokuyor burnuma su bile.baya zorlanıyorum.sendede varmı böyle şeyler.varsa ne yapıyorsun.yada bana birönerin varmı?

arkadaşlar benim bugün 6+2.günüm.yarında ultrason randevum var.inşallah yarın doktorumada danışacağım ama sizlerinde yaşadıklarını bilmek isterim.benim özellikle akşamları çok mide bulantım oluyor.ve gün boyu süren çok ağır başağrım oluyor.sizlerdede böyle belirtiler varmı?bu normalmi?

azbycv, kardeş transfer oldum artık bekliyorum dedin bir başlık açtın maşallah ekol oldu burası. :)) 411. mesajı yazıyorum şu an .

bulantıya gelince dün sabah bulantı oldu ama bugün olmadı. son bir haftadır aynen sen gibiyim. hiiiiç birşey yiyesim yok. böyle bir tek yoğurtlu şeyleri çekebiliyorum. o da hem yoğurt aşkımdan hem de ne zaman bulantı olsa bana iyi geldiğinden. nasıl diyeyim bulantıya milim var gibi birşey. benimki gibi iştahlı kıza bu bile çok fena inşallah olmaz fazla bulantı.

sen benden sonra transfer oldun diye biliyordum ben. yanlış biliyorum galiba 6+1 benimki. sat da 31 aralık.

böyleyken böyle sevgiler. :)

not: nick name'in çok zoooooor

canım benim öncelikle çok şirin olduğunu söylemek istiyorum ve seni öpüyorum.canım benim sat 30 aralık ama evet senin transferin benden önce oldu.demekki benim yumurtalar sana göre daha geç olgunlaşmışo nedenle sen transfer aşamasına benden önce ulaşmışsın.işte bünyeden bünyeye farkediyor.bende aynen senin gibi yoğurt çılgını bir kızdım ama şimdi yoğurtta kötü kokuyor burnuma yiyorum tadı çok değişik geliyor ve midem bulanıyor.ya bırak yoğurdu su bile değişik kokuyor burnuma ve o da midemi bulandırıyor.galiba bizim bebiş biraz fazla nazlı anneciğinin canına okumadan kendini göstermeye niyeti yok gibi.
canım arkadaşım yarın sabah 9 da doktorda randevum var bakalım bebişimizin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz inşallah.o kadar odaklanmışım ki kalp atışlarına annem kızım bebek hakkında işte isim konusunda yada benzer konularda ne düşünüyorsunuz gibi sorular soruyor bazen ama ben anne hele bir kalp atışlarını duyalım doktor herşey yolunda desin sonra düşünürüz diyorum.Rabbim yarın mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.birde şu bulantı kötü koku alma sıkıntılarından kurtarsın inşallah.ve tabi burda ne sıkıntısı olan arkadaşlarımız varsa hepsininde sıkıntılarını gidersin inşallah.:Saruboceq:a.s.

ayrıca pembemavicim benim nickname gerçekten zor haklısın.ama siteye üye oluncaya kadar bir sürü nick denedim ama hepsi burda var çıktı epeyce uğraştıktan sonra en sonunda bu nicki yazdım ve hadi bunada var de bakalım dedim siteye :)eh doğal olarak yokmuş ve nickim bu oldu.ben sana nickimdeki mantığı açıklayayım o zaman daha rahat olur sanırım.a alfabenin ilk harfi z son b ikinci y sondan ikinci c üçüncü ve v de sondan üçüncü harf.işte böyle bir mantığı var canımcımkaydirigubbakcemile5

Azbycv & Pembemavi satlarımız birer gun arayla ben 29 Aralık , azbycv 30 pembemavi 31 kaydirigubbakcemile3
Benim bulantılarda aynı sizin durumda daha çok akşamları oluyor ve hiç birşey yemek istemiyorum çunku hepsi mideme oturuyor ve agrı yapıyor. Dun arkadaşlar bana bir paket beyaz leblebi aldı ve bu hayat kurtarıcısıdır dedi gerçekten de oyleymiş tavsiye ederim. Onun dışında yemeklerden tiksinme yok bende ama yemeklere karşı korku oluştu acaba ağrı yaparmı diye..
Bu arada dr tavsiyeleri ceviz,badem,fındık , kayısı yıyorsanız sarı kayısı değilmiş morumsu olan kaysı yenirmiş..
Azbycv nickin den dolayı acaba azerbeycanlısındır diye düşünmüştum :)
Dr kontrolunden sonra haberleri bekliyorum heycanla :)

hamiş hanımlar günaydın size bir şey soracağım transferden sonra 1 hafta sonra karvnınızda gurultu kısacası gaz gibi gurrr sesler ve altını ıslatır gibi akıntı varmıydı. yardım.. allah kucağınızda koysun

Canım bende aşırı şişkinlik var dı patlayacak gibiydim..Akınıtım vardı ama hep progesteron ilacı kullanıyorum (vajinadan), ve vucut onu dışarı atarken oluyor diye düşünüyordum..

canım benim şiş 3. gün gitti ama hafif şişlik var neden olabilir sence. bende jel kullanıyorum odur muhtemelen

Kızlar bulantı konusunda ki şikayetleriniz daha çooookkk sürecek sanırım benimde 6. haftaya bişeyim yoktu 6. haftada başladı bulantılar ve inanılmaz derece rahatsız ediyordu bulantı dr.um ilaç verdi aldım içtim ilk başlarda içince rahatlatıyordu ama artık sanırım pek işe yapamıyo zaten ilaç günde 1 tane ama bulantılar gün içinde çoğalıyor. Rabbim kimsenin başına vermesin ne yiyebiliyor ne içebiliyorsun işin en kötü tarafı yediğin hiç bişeyden tat alamıyorsun düne kadar seviniyordum en azından kusmuyorum diye ama dün oda başladı ve dehşet bi durum istifra ederken kasıklarım kasılıyordu ve bu beni baya korkuttu bi elim karnımda bi elim eşimde adam gibi yiyemediğim herşeyi çıkattım şuan 10. haftanın içindeyim ama bulantılar 12. ve 14. haftaya kadar sürüyormuş bu durumda az kaldı sabret diyerek kendimi avutuyorum. ama inanın bu kadar zor oldugunu tahmin bile edemezdim :) ama tabii herşeye razıyım Anne olmak kolay değil Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.gerisi çekilir bu güne gelene kadar neler çekmedik ki değilmi kızlar ? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..

kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..

Anlatılanlara ve görünüşe göre hamilesinnnn inşallahhhh :)) idrarda gördüysen hcg de yüksek değerleride görürsün kantestini yaptırıp bizlere güzel haberler ver. bende testini yarın yaptır ve eşine en güzel sevgililer günü hediyesini ver . şimdiden tebrik ederim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…