Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..

canim benimde idrar testim seninki gibiydi ve suanda 5 hafdalik hamileyim.senide simdiden tebrik ederim.ALLAH sag saglim kucagina almayi nasip etsin..a.s.

canım Allah yardımcın olsun büyük ihtimalle haftalar ilerledikçe bende senin gibi olacağım.çünkü durum istikbal vadediyor ama razıyız evet.tek sağ salim güzelce kucağımıza alabilelimde.onların gelişmesi için bunu çekmemiz gerekiyorsa çekeceğiz.cennet boşuna annelerin ayakları altında değil ki daha bu başlangıç.Rabbim sabrını ve dayanma gücünü versin inşallah.

canım bende senin gibi bugün bir sürprizle karşılaştımdoktorda.benim bir kese görünmüştü önceki ultrasonda bugün iki tane ile karşılaştık ve gerçekten şaşırdık hemde çok sevindik.eşimle gitmiştik.ultrasonda iki boşluk görür görmez ikimizde durumu anladık ama doktorun açıklaması için yada heyecandan ağzımızı açıp yoksa ikizmi diyemedik.ve tabi doktor açıkladı.çok şükür ikisininde gelişimleri güzelmiş ve ikisininde kalpleri tıkır tıkır atıyor.çok karmakarışık duygular içerisindeyim.sürpriz bir bebek daha ve herşey yolunda.darısı tüm arkadaşlarımın başına.Rabbim böyle güzel devam etmesini nasip etsin inşallah herşeyin.anlatılmaz bir şükür ve minnetle doluyum Rabbim'e.Rabbim onları önce kucağımıza almayı sonrada O'nun rızasına uygun kullar olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah.
bu arada leblebiyi deniycem mutlaka:):CüvCüv::CüvCüv:a.s.

canım o gaz sıkıntısı bendede çok vardı normaldir ve akıntı eğer beyaz ve birazda kıvamlı ise zaten gebelik belirtisi.hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

sağol canım tüm iyi dileklerin için uzuun uzzuunnn aminnnnnnnn diyorum.umarım benim kadar kötü olmazsın diyeceğim ama bende günlerdir araştırıyorum bulantı ve kusmalar gebeliğin iyi gittiğine ve bebeğin iyi olduğuna işaret ediyormuş bu beni rahatlartıyor. dediğin gibi bunlar Annelerin cilvesi hem 9 ay aynı sorunları yaşacak değiliz ya mecbur çekeceğiz sağlık ve sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza alalımda gersi boş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2:lepi:hihoyyyt canım varya nasıl sevindim :sm_cool: :sm_cool: Çok super bir duygu.. Kendine ve bebişlere çok çok iyi bak

ay canim coooook sevindim ay negüzellllllllllll.tebrikler

aussie ve gcan çok teşekkür ederim kızlarcım.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.bende çok heyecanlıyım.durup durup gülüyorum deli gibi:))))Rabbim hepimizin her zaman yüzünü güldürsün inşallah

Bu arada seni çooookkkk tebrik ederim ikiz annesi olacaksın haa çokk güzel yaa. Allah a şükür kalp atışlarınıda duymuşsun bebişlerinin durumunun iyi olmasına ayrıca çok sevindim. Rabbim sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallhh

slm canimmmm

azbycv canım çok sevindim bak ne güzel sürprizler bırakmıyor seni çok sevindim canım darısı başıma inşallah benimde daha bugün 3. günüm dilerim sizlerin tattığı mutluluğu bende tadabilirim

azbycv, tebrik ederim ehe benimle berbarer ikiz bebek tantanası yaşayacaksın eyoooo. demiş ya nasreddin hoca: bana damdan düşeni çağırın. güzel güzel.

allah sağlıkla kucaklamamızı nasib etsin bizlere en az 36. haftayı görmemizi nasib etsin amin :)

artı 2 kere LES'e girmiş birisi olarak zaten anlamıştım nickindeki haflerin ilişkisini :) ama bu zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

azbycv ha bu arada bir ticker koymanın vakti geldi. takip etmek açısından. kalpleri de duydun ayol hadi bakalım...

darısı bana ve bütün tedavideki arkadaşlarıma kızlar sizleri okudukça heyecanlanıyorum daha bugün 3.günüm dualarınızı esirgemeyin hamişsiniz kabul olur sizin dualarınız

azbycv canım çok sevindim bak ne güzel sürprizler bırakmıyor seni çok sevindim canım darısı başıma inşallah benimde daha bugün 3. günüm dilerim sizlerin tattığı mutluluğu bende tadabilirim

canım benim Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.burda seninde güzel haberlerin için toplanalım sevincimizi paylaşalım.:Saruboceq:

azbycv ha bu arada bir ticker koymanın vakti geldi. takip etmek açısından. kalpleri de duydun ayol hadi bakalım...

canımcım teşekkür ederim ayrıca asla istemedim ama iki kere les'e girmiş birine nickimi tarif etmekle seni kırmamışımdır dilerim.yalnızca daha akılda kalıcı olsun diye açıklama yapmıştım.gerçekten çok büyük sürpriz oldu.sanki baştan beri içimden bir ses ikiz diyordu ama hem 12. gün değerimin 130 olması hemde sonra tek kese görmem artık tek olduğuna inanmamı sağlamıştı bugün şaşırttı bizi bebişler.Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza da alabilmeyi nasip etsin.bu arada bu gün ben 6+3 diye hesaplamıştım kendimi ama doktorum 6+4 sün dedi.yumurta toplama gününe göre hesap ediyoruz dediler.artık 3 ve ya dört Rabbim dediğin gibi sağlıklı doğabilecekleri zamana kadar yerlerinde huzurla büyüyüp gelişmelerini nasip etsin.
birde bu ticker dediğin nedir nasıl yapılıyor?

çok teşekkür ederim canım hepimiz hepimiz hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla ve hayırlarlaa.s.

kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü

canımm çok tebrik ederim.çok güzel bir süpriz olmus.Allah tamamını erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…