kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..
Kızlar bulantı konusunda ki şikayetleriniz daha çooookkk sürecek sanırım benimde 6. haftaya bişeyim yoktu 6. haftada başladı bulantılar ve inanılmaz derece rahatsız ediyordu bulantı dr.um ilaç verdi aldım içtim ilk başlarda içince rahatlatıyordu ama artık sanırım pek işe yapamıyo zaten ilaç günde 1 tane ama bulantılar gün içinde çoğalıyor. Rabbim kimsenin başına vermesin ne yiyebiliyor ne içebiliyorsun işin en kötü tarafı yediğin hiç bişeyden tat alamıyorsun düne kadar seviniyordum en azından kusmuyorum diye ama dün oda başladı ve dehşet bi durum istifra ederken kasıklarım kasılıyordu ve bu beni baya korkuttu bi elim karnımda bi elim eşimde adam gibi yiyemediğim herşeyi çıkattım şuan 10. haftanın içindeyim ama bulantılar 12. ve 14. haftaya kadar sürüyormuş bu durumda az kaldı sabret diyerek kendimi avutuyorum. ama inanın bu kadar zor oldugunu tahmin bile edemezdim :) ama tabii herşeye razıyım Anne olmak kolay değil Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.gerisi çekilir bu güne gelene kadar neler çekmedik ki değilmi kızlar ? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..
Azbycv & Pembemavi satlarımız birer gun arayla ben 29 Aralık , azbycv 30 pembemavi 31 kaydirigubbakcemile3
Benim bulantılarda aynı sizin durumda daha çok akşamları oluyor ve hiç birşey yemek istemiyorum çunku hepsi mideme oturuyor ve agrı yapıyor. Dun arkadaşlar bana bir paket beyaz leblebi aldı ve bu hayat kurtarıcısıdır dedi gerçekten de oyleymiş tavsiye ederim. Onun dışında yemeklerden tiksinme yok bende ama yemeklere karşı korku oluştu acaba ağrı yaparmı diye..
Bu arada dr tavsiyeleri ceviz,badem,fındık , kayısı yıyorsanız sarı kayısı değilmiş morumsu olan kaysı yenirmiş..
Azbycv nickin den dolayı acaba azerbeycanlısındır diye düşünmüştum :)
Dr kontrolunden sonra haberleri bekliyorum heycanla :)
hamiş hanımlar günaydın size bir şey soracağım transferden sonra 1 hafta sonra karvnınızda gurultu kısacası gaz gibi gurrr sesler ve altını ıslatır gibi akıntı varmıydı. yardım.. allah kucağınızda koysun
canım Allah yardımcın olsun büyük ihtimalle haftalar ilerledikçe bende senin gibi olacağım.çünkü durum istikbal vadediyor ama razıyız evet.tek sağ salim güzelce kucağımıza alabilelimde.onların gelişmesi için bunu çekmemiz gerekiyorsa çekeceğiz.cennet boşuna annelerin ayakları altında değil ki daha bu başlangıç.Rabbim sabrını ve dayanma gücünü versin inşallah.
canım bende senin gibi bugün bir sürprizle karşılaştımdoktorda.benim bir kese görünmüştü önceki ultrasonda bugün iki tane ile karşılaştık ve gerçekten şaşırdık hemde çok sevindik.eşimle gitmiştik.ultrasonda iki boşluk görür görmez ikimizde durumu anladık ama doktorun açıklaması için yada heyecandan ağzımızı açıp yoksa ikizmi diyemedik.ve tabi doktor açıkladı.çok şükür ikisininde gelişimleri güzelmiş ve ikisininde kalpleri tıkır tıkır atıyor.çok karmakarışık duygular içerisindeyim.sürpriz bir bebek daha ve herşey yolunda.darısı tüm arkadaşlarımın başına.Rabbim böyle güzel devam etmesini nasip etsin inşallah herşeyin.anlatılmaz bir şükür ve minnetle doluyum Rabbim'e.Rabbim onları önce kucağımıza almayı sonrada O'nun rızasına uygun kullar olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah.
bu arada leblebiyi deniycem mutlaka:):CüvCüv::CüvCüv:a.s.
canım bende senin gibi bugün bir sürprizle karşılaştımdoktorda.benim bir kese görünmüştü önceki ultrasonda bugün iki tane ile karşılaştık ve gerçekten şaşırdık hemde çok sevindik.eşimle gitmiştik.ultrasonda iki boşluk görür görmez ikimizde durumu anladık ama doktorun açıklaması için yada heyecandan ağzımızı açıp yoksa ikizmi diyemedik.ve tabi doktor açıkladı.çok şükür ikisininde gelişimleri güzelmiş ve ikisininde kalpleri tıkır tıkır atıyor.çok karmakarışık duygular içerisindeyim.sürpriz bir bebek daha ve herşey yolunda.darısı tüm arkadaşlarımın başına.Rabbim böyle güzel devam etmesini nasip etsin inşallah herşeyin.anlatılmaz bir şükür ve minnetle doluyum Rabbim'e.Rabbim onları önce kucağımıza almayı sonrada O'nun rızasına uygun kullar olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah.
Bu arada seni çooookkkk tebrik ederim ikiz annesi olacaksın haa çokk güzel yaa. Allah a şükür kalp atışlarınıda duymuşsun bebişlerinin durumunun iyi olmasına ayrıca çok sevindim. Rabbim sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallhh
azbycv canım çok sevindim bak ne güzel sürprizler bırakmıyor seni çok sevindim canım darısı başıma inşallah benimde daha bugün 3. günüm dilerim sizlerin tattığı mutluluğu bende tadabilirim
azbycv ha bu arada bir ticker koymanın vakti geldi. takip etmek açısından. kalpleri de duydun ayol hadi bakalım...
Bu arada seni çooookkkk tebrik ederim ikiz annesi olacaksın haa çokk güzel yaa. Allah a şükür kalp atışlarınıda duymuşsun bebişlerinin durumunun iyi olmasına ayrıca çok sevindim. Rabbim sağlıkla sıhhatle vakti zamanı gelince bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?