Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü

canım eğer 12.günden önce idrar testi yapmaya cesaret ettiysen ki 8.gün baya erken olumsuz çıksada etkilenmemeye kendine söz vermelisin önce.çünkü idrar testinde çıkması için hcg nin belli düzeye ulaşması lazım önce.biraz daha sabır ve asla ama asla umutsuzluğa düşmeden inşallah.a.s.

Arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü ilk günden itibaren kasık ağrım vardı ama az dünden beride sağ kasığımda batma hissi var bu ne demek lütfen bana yardımcı olun

azbycv canım o yazıyı yazdım çöpe attmışdım döndüm tekrar bakacağım dedim silik çıktı.nazada bendede aynı oldu merak etme ümitsizliğe düşmee

Arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü ilk günden itibaren kasık ağrım vardı ama az dünden beride sağ kasığımda batma hissi var bu ne demek lütfen bana yardımcı olun

canim o gayet normaldir cünkü okadar yumurta toplamasinda ugrasildi birde okadar ilaclar kulanildi merak etme cok normal bendede öyle oldu.kafana takma canim hersey güzel olcak bak gör..

Canım Benim de kasıklaımda iğne batması gibi ağrı oluyordu. 12.gün değerim 262. 18.gün bugün 2972 onun için moralini bozma bol dua et.

kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..

Tülaycım ben de 9. gün silik çizgi gördüm. 11. gün beta hcg sonucun 503, 13. gün 1100 :) ikiz olma ihtimali fazla.
inşallah sen de hamilesin canım, 9. gün silik de olsa idrarda çktıysa çoğul olma ihtimali var bence.

acayip sabırsızlanıyorum 20 si test günüm ama nasıl gelicek bilmiyorum..)) iyiki burası var bebek haberlerini aldıkça daha çok umutlanıyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin inş bizde güzel haberler vericez.

benimde 19 u test günüm.senin durumlar nasıl.benim bel ve kasık ağrılarım ilk defa bugün başladı.önce hiç yoktu.

benimde 19 u test günüm.senin durumlar nasıl.benim bel ve kasık ağrılarım ilk defa bugün başladı.önce hiç yoktu.

benim ilk günden beri var ağrılarım ama çok degil iki gündürde kasıkta batmalar oluyor ii sayılır herhalde ama çok heycanlıyımhihoyyyt

Kızlar aynı belırtıler bendede var ayın 20 sı test günüm dun dayanamayıp test yaptım ama tek sızgııı inşallah erken olduğu için çıkmamıştır

evet çok erken yapmışsın umudunu kaybetme tek yapabildiğimiz o şuan zaten seninle aynı gün güzel haberleri vericez inş.

arkadaşlar inşallah hepiniz güzel haberler alır güzel haberler verirsiniz bizlere. Rabbim hiç kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın Rabbim hepimizin güzünü güldürsün

kızlarrrrr gebelik formu altında hamilelik belirtileri formu oradanda pozitif test sonuçları resimleri var bakın ltf.çünkü oradaki bir arkadaş süper resimler gösteriyor...oraya göre ben ve tülay hamileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…