kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü
canımm çok tebrik ederim.çok güzel bir süpriz olmus.Allah tamamını erdirsin.
Arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü ilk günden itibaren kasık ağrım vardı ama az dünden beride sağ kasığımda batma hissi var bu ne demek lütfen bana yardımcı olun
canim o gayet normaldir cünkü okadar yumurta toplamasinda ugrasildi birde okadar ilaclar kulanildi merak etme cok normal bendede öyle oldu.kafana takma canim hersey güzel olcak bak gör..
Canım Benim de kasıklaımda iğne batması gibi ağrı oluyordu. 12.gün değerim 262. 18.gün bugün 2972 onun için moralini bozma bol dua et.Arkadaşlar bugün transferimin 5. Günü ilk günden itibaren kasık ağrım vardı ama az dünden beride sağ kasığımda batma hissi var bu ne demek lütfen bana yardımcı olun
azbycv canım o yazıyı yazdım çöpe attmışdım döndüm tekrar bakacağım dedim silik çıktı.nazada bendede aynı oldu merak etme ümitsizliğe düşmee
kızlar transferımın 9.günü bugun ama 17 sini bekleyemedim test yaptım bakarmsınız 2.çizgiyi görebiliyormsuunuz..
kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü
acayip sabırsızlanıyorum 20 si test günüm ama nasıl gelicek bilmiyorum..)) iyiki burası var bebek haberlerini aldıkça daha çok umutlanıyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin inş bizde güzel haberler vericez.
benimde 19 u test günüm.senin durumlar nasıl.benim bel ve kasık ağrılarım ilk defa bugün başladı.önce hiç yoktu.
kızlarrrrr gebelik formu altında hamilelik belirtileri formu oradanda pozitif test sonuçları resimleri var bakın ltf.çünkü oradaki bir arkadaş süper resimler gösteriyor...oraya göre ben ve tülay hamileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?