Transferim oldu , artık bekleyiş

ben baktım harbiden çok güzel ya ben olsam anlamam atardım çope bebişistiyoruz senin testte ikinci çizgi silikmiydi

evet canım transfer 8 .günde arkadaşlarım yaptırdı. silik çıktııı

o zaman hamilkesin canım bence zaten o testlerdede gördük hergün biraz daha netleşiyo çizgi yarın bi daha yap bakalım nasıl olcak

canım bugün transferin 9.günü şimdi sağ bacağımda bir ağrı var sanki adet olacakmış gibiii neden olabilir acaba

pembe maviiii çok tatlı olmuş tickerım çok teşekkürler.ikizlerimi de vurgulamışsın resimde.inşallah bunlar gibi neşeli neşeli sağlıklı olurlar ikimizin ikizleride

azbycv canım sen çok morel veriyorsun.allah bebişi kucağında koysun. bu arada elif ben yaptım 5 dk sonrav çöpe attım aradan 5 dk kadar geçti yada geçmedi çöpe baktımm 2.çizgi silik pembe gibi.allah herşeyin hayırlısı nı versin

kızlar hamilelik belirtisi bölümünden bir şey buldum.işallah işe yarar amma ben denemedim.
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu? okuyun mutlaka kabaran var

bu kabarma olayını ben hiç duymadım sen yine idrar testi yapsana çizgi biraz daha netleşmişse burdan ilan ederiz gebeliğini artık

bebiş istiyoruz seydahancer 9. gün test yapmış onda çıktı sen 10. gündesin bi kan testi yapsana emin olursun için rahat eder

evet canım ya yapmak istiyuorum.ama cesaret yok salıyı beklesemmi benim yarın doğum günüm yarın eşime ve bana güzel hediye olur aslınsa

evet canım yarın işten izin alabilirsem gidip kan vereceğim

Hadi bakalım bende sabırsızlanıyorum yarın senide listeye hamile diye yazarım artık

Canım bence bir gün kalmış yarın kanda çıkar. Yaptırdıktan sonra bizede haber vermeyi unutma.Biliyorum ki positif çıkacak.
Bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun. Seni hem doğum günün hemde bebişlerin için şimdiden kutluyorum. Seneye bebişlerinde doğumgününü kutlaman dileğiylea.s.:sm_cool:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…