Transferim oldu , artık bekleyiş

sağol canım güzel dileklerin için. seninde yarın trasferin olacak.sabah erken kalkma.arife hanım arayana kadar çünkü jel kullanıyorsan transferden önce jel kullanılmayacak.inşallah seninde bu günlerini göreceğiz. teşekkür ederim inşallah bebişlerle bereber kutlarım.yarın izin alabilirsem çıkacağım.yarın pzt ve en yoğun gün inşallah olur canımkaydirigubbakcemile5

Canım benim biz de yaklaşık 2 hafta önce tüp bebk sonucunda BHcg testi sonucunu pozitif aldık.Çok ama çok güzel,dayanılmayacak düzeyde heyecanlı bir andı.Artık son günlerde gece uykuların yoktur çok iyi anlıyorum.Eminim ki,pozitif çıkacak.Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz..

tebrik ederim canım.:sm_cool:evet canım bende 2 gündür gece yarısı uyanıyorum.tv izliyorum sabaha karşı uyuyorum.allah kucağında koysun canım.bütün arkadaşlarımın bu güzl dileklere ihtiyacı var.sağol canım tekrardan

tebrik ederim seni Allah tamamına erdirisin inşallah canım. ne kadar güzel bu yılın başından beri bebiş isteyen herkezin yüzü güldü.Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

Hymarry tebrik ederim arkadaşım.bebiş istiyoruz dilerim yarın çifte mutluluk yaşarsın.haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar yarın sabah transferim oluyor. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Ben ve benim gibi olan herkesin bebişlerinin sıkı sıkı annelerine tutunmalarını umut ediyorum. Umarım bu sene olumsuz haberleri hiç almayız

Rabbim yardımcın olsun canım dualarım sizlerle. inşallahhhhhh olumlu sonuçlar alırsın canım

Arkadaşlar yarın sabah transferim oluyor. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Ben ve benim gibi olan herkesin bebişlerinin sıkı sıkı annelerine tutunmalarını umut ediyorum. Umarım bu sene olumsuz haberleri hiç almayız

hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlar alır bize de umut olursun

Allah yardımın olsun......tüm bebek isteyenlerin bebekleri annelerine sıkı sıkı tutunsunlar...benim bu gün 5.günüm......Allahım hepimizin yüzüne gülsün......

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

rrese tebrik ederim allah tamımına erdirir inş.çok güzel bir haber benimde 8.günüm kasık ağrılarım çogaldı korkuyorum bi terslik var diye

rrose tebrikler canım yaaa inanılmaz sevindim, allah kucağına almayı da nasip etsin

rrese tebrik ederim allah tamımına erdirir inş.çok güzel bir haber benimde 8.günüm kasık ağrılarım çogaldı korkuyorum bi terslik var diye

canım benimde 2 gündür çok sancıodu şiddetli batma şeklinde bide göğüslerimde değişiklik var bide aşırı uyuyorum günün her saati uylum var uyşukluk yapıo yani allah gönlüne göre versin canım :CüvCüv:

rrose aynı belirtiler bendede var umarım bende hamileyimdir....umarım herkes hamiledir...
benim cuma günü belli olucak

rrose tebrikler canım ben çıkamadım çok kalabalık şubeeeeeee

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

CANIM ÇOK ÇOK SEVİNDİM.RABBİM SEVİNCİNİ DAİM ETSİN.İKİ GÜN SONRAKİ SONUCUNLA DEĞİL SADECE BEBEKLERİNİN DOĞUMUYLADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHa.s.:1hug:

CANIM ALLAH TRANSFERİNİDE SONRAKİ AŞAMALARINIDA HAYIRLISIYLA MUTLULUKLARLA GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN.:Saruboceq:

canım senin transferinde hayırlı olsun.sende ilk adımını atar ve sonra hamileler kervanına katılırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…