sağol canım güzel dileklerin için. seninde yarın trasferin olacak.sabah erken kalkma.arife hanım arayana kadar çünkü jel kullanıyorsan transferden önce jel kullanılmayacak.inşallah seninde bu günlerini göreceğiz. teşekkür ederim inşallah bebişlerle bereber kutlarım.yarın izin alabilirsem çıkacağım.yarın pzt ve en yoğun gün inşallah olur canımkaydirigubbakcemile5Canım bence bir gün kalmış yarın kanda çıkar. Yaptırdıktan sonra bizede haber vermeyi unutma.Biliyorum ki positif çıkacak.
Bu arada şimdiden doğum günün kutlu olsun. Seni hem doğum günün hemde bebişlerin için şimdiden kutluyorum. Seneye bebişlerinde doğumgününü kutlaman dileğiylea.s.:sm_cool:kaydirigubbakcemile5
Canım benim biz de yaklaşık 2 hafta önce tüp bebk sonucunda BHcg testi sonucunu pozitif aldık.Çok ama çok güzel,dayanılmayacak düzeyde heyecanlı bir andı.Artık son günlerde gece uykuların yoktur çok iyi anlıyorum.Eminim ki,pozitif çıkacak.Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz..
Canım benim biz de yaklaşık 2 hafta önce tüp bebk sonucunda BHcg testi sonucunu pozitif aldık.Çok ama çok güzel,dayanılmayacak düzeyde heyecanlı bir andı.Artık son günlerde gece uykuların yoktur çok iyi anlıyorum.Eminim ki,pozitif çıkacak.Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz..
Arkadaşlar yarın sabah transferim oluyor. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Ben ve benim gibi olan herkesin bebişlerinin sıkı sıkı annelerine tutunmalarını umut ediyorum. Umarım bu sene olumsuz haberleri hiç almayız
Arkadaşlar yarın sabah transferim oluyor. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Ben ve benim gibi olan herkesin bebişlerinin sıkı sıkı annelerine tutunmalarını umut ediyorum. Umarım bu sene olumsuz haberleri hiç almayız
rrese tebrik ederim allah tamımına erdirir inş.çok güzel bir haber benimde 8.günüm kasık ağrılarım çogaldı korkuyorum bi terslik var diye
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlar alır bize de umut olursun
arkadaşlar yarın sabah transferim oluyor. Dualarınızı lütfen eksik etmeyin. Ben ve benim gibi olan herkesin bebişlerinin sıkı sıkı annelerine tutunmalarını umut ediyorum. Umarım bu sene olumsuz haberleri hiç almayız
hayırlı olsun canım, inşallah olumlu sonuçlar alır bize de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?