Transferim oldu , artık bekleyiş

AY CANIM ÜSTTEKİ MESAJIDA SANA YAZMIŞTIM AMA YANLIŞLIKLA AYSUNA YAZMIŞIM İKİNCİYİDE:)
canım senin transferinde hayırlı olsun.sende ilk adımını atar ve sonra hamileler kervanına katılırsın inşallah a.s.

azbycv teşekkür derim canım benim de transferime az kaldı nasıl olsa o nedenle üstüme alınıyorum. benim de senin gibi mutluluğum çifter çifter olur inşallah

çok teşekkürler canım. hamilelerin duaları kabul olurmuş. dualarınızı bizlerden eksik etmeyin. umarın 12 gün sonra umarım mutlu habereri veririz.kaydirigubbakcemile3

Bugun tekrar kontrolum vardı 3lerimden aynı keseden olanlardan bir tanesi kendiliğinden yok olmuş, geçen hafta supriz olarak ortaya çıkmıştı bugun supriz olarak yok oldu, kalp atışını yada kendisini göremedik ? Dr. boyle olması daha iyi daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin diyor. Sağlıkla bir kuçagıma alsam şu veletleri nasıl rahatlıcam:Saruboceq:

demekki hayırlısı böyleymiş canım gerçektende 3üzlerde rrisk daha fazla en sağlıklı çoğul gebelik ikiz deniliyor Rabbim neylerse güzel eyler sakın üzülmeyesin emi

canım hayırlısı olsun.ama gerçektende 3üz gebeliğin riskleri olabiliyor.ikiz daha sağlıklı inşallah bu ikisini sağlıkla kucağına alırsın.kendine çok dikkat et

canım 22 şubat tahlil tarihim şimdilik herşey normal gidiyor bugün 6.günüm sanki adet belirtileri var gibi ama belirti olarak yoramıyorum hiçbirşeyi bilemiyorum arkadaşım yaa içimden tuttu diyor bir ses hemde defalarca diyor ama insan ister istemez olumsuzuda aklından geçiriyor hatta bir an önce olumsuzsa öğrensemde kendimi alıştırsam diyor bol bol dua ediyorum Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip edecek inanıyorum olumluda olumsuzda olsa razıyım yeterki hayırlısı olsun kendimi böyle şartlandırdım sizlerde hamişsiniz duanız kabul olur dua edin bana olurmu Rabbim sizlerin tattığınız duygulardan banada tatmak nasip etsin inşallah seni takip ediyorum hatta bikaç arkadaşımı devamlı takip ediyorum herşeyin yolunda gitmesinede çok seviniyorum canım bendemi senin şu sağlık memuru arkadaşına gitsem gece :))) banada şans getirir belki :)))

canım benim, anlattıkların bana o kadar taıdık geldiki bendede aynı anlattığın belirtiler vardı.ve o his içimde coşuyordu tuttu inşallah bebişlerim diyordum.ve beklenen gün gelmeden malum tahlille öğrendim sabırsızlıktan.çok şükür mutlu son oldu hele de değerim fazla yüksek olmadığı ve ilk ultrasonda tek kese göründüğü halde kalp atışı dinlemeye gittiğimde iki kalp atışı ile karşılaşınca ayrı bir mutluluk oldu çok şükür.canım bu mutlulukları hep sende yaşarsın inşallah.her zaman burdaki arkadaşlarım dualarımda zaten sende öylesin.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

caım değerin kaçtı bende acaba ikizlerim olurmu die çok merak ediorum 11. gün 92.1 çıktı benimki senin neydi :CüvCüv:

bugün 9. günüm hiç bir belirtim kalmadı içimden ağlamak geliyor müthiş bir karamsarlığa düştüm...

bugün 9. günüm hiç bir belirtim kalmadı içimden ağlamak geliyor müthiş bir karamsarlığa düştüm...

canımcım bi belirti olması gerekmiyor hiç boşu boşuna karamsar olma kendini strese sokma. bak bebişistiyoruz bi arkadaş var oda senin gibi 5. gün hiç bi belirtim kalmadı diyordu oda karışık duygular içindeydi ve sürekli ağlıyordu :)) ama bu gün pozitif sonuç aldı darısı başına inşallah

Buraya katılanlar negatif sonuç almadı galiba hiç rastlamadım allah yardımcımız olsun dualarımız bir birimize tutuyor banada dua edin lütfen...

nazada teşekkürler canım.. ama karamsarlığa düşme bebişleri üzmeeee. bak bende öyleydim...kızlar akşam gidince daha çok yazacağım sizee.şimdi işteyim..özlem neredesin hastaneye geldim seni sordum aysun hanıma ..

canım senin haberlerini aldım.İlgin için çooook teşekkurler taze annecik:CüvCüv:

arkadaşlar benim trasferim bugün yapıldı. 2 adet 5. günde embriyo transfer edildi. 4 adet donduruldu. 10 gün sonra test var. bekleyiş başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…