senağlama arkadaşlar malesef benimki tutmadı senağlama ben ist anadolu yakasında eurofetil üreme merkezinde oldum tedavimi bugün son kez bilgilendirme amaçlı doktorla görüştüm.tedavisi olumlu olan ve doktorundan memnun olanlar bana 2.tedavim için tavsiye edebileceğiniz dr ve yer adı söylermisinz tabi bide size maliyetinide belirtirseniz sevinirim.benimki 5300 tutmuştu kafam karışıkkafamçokkarıştı
caım değerin kaçtı bende acaba ikizlerim olurmu die çok merak ediorum 11. gün 92.1 çıktı benimki senin neydi :CüvCüv:
arkadaşlar benim trasferim bugün yapıldı. 2 adet 5. günde embriyo transfer edildi. 4 adet donduruldu. 10 gün sonra test var. bekleyiş başladı
senağlama arkadaşlar malesef benimki tutmadı senağlama ben ist anadolu yakasında eurofetil üreme merkezinde oldum tedavimi bugün son kez bilgilendirme amaçlı doktorla görüştüm.tedavisi olumlu olan ve doktorundan memnun olanlar bana 2.tedavim için tavsiye edebileceğiniz dr ve yer adı söylermisinz tabi bide size maliyetinide belirtirseniz sevinirim.benimki 5300 tutmuştu kafam karışıkkafamçokkarıştı
canım hayırlı olsun.hemde 5.gün transferi olmuş.bu çok güzel.Rabbim inşallah 10 gün sonrada güzel haberlerinizi alırsın canım
kızlar değerim 133 nasıl sizce
canım öncelikle Allah'tan sana sabır diliyorum.ama demekki henüz vakti gelmemiş.eurofertil konusuna gelince sen memnunmuydun bilemiyorum ama bende ilk orası ile görüşmüştüm ve orda yaptırmayıda düşünmüştüm.ancak sonra bu forumda eurofertil hakkında tecrübelerini okuyunca arkadaşların hem korktum hemde vazgeçtim.ben aralık 30 da memorialde tedavime başladım.çok şükür şu an ikizlerime hamileyim (darısı başına inşallah).kısa protokolle oldu tedavim.ilgiden işlemlere gösterilen özenden hastanenin konforundan çok memnundum.22 yumurtam toplandı ama çok şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı operasyon sonrası.çider üyesi olduğum için 1650 euro ücret ödedik tedavi için.ilaçları hesaplamadım ben eczacıyım.o yüzden bana geliş fiyatından geldi ilaçlar.ordan avantajım vardı.ama 5300 ü bulmamıştır kesinlikle.3 kutu gonal f 450 4 kutu cetrotide ve bir tanede ovitrelle çatlatma iğnesinden oluşuyordu ilaçlarımda.
sözü baya uzattım canım.Rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün dilerim.dua etmek ve gayret etmek bizlere düşen.Allah yardımcın olsun inşallah
emsalcim canım maşallah sana.Rabbim seni hep güzelliklerle karşılaştırsın.nerde bir üzgün mesaj görsem altında emsal teselli ediyor ve nerde bir mutlu haber görsem emsal mutluluğunu paylaşıyor ve ayrıca nerde bir dara düşmüş sorusu olan varsa altında emsal bilgilerini paylaşıyor.o kadar hoşuma gidiyorki.senin kullarının yanında olduğun gibi Yaradan da senin yanında olsun her zaman
canım bence çok güzel.hayırlı olsun.gözün aydın.iki gün sonrada katladımı derin bir nefes inşallah
sağol canım. aysun hanım bana tek dedi. inşallah katlasında başka birşey istemmelaelaelaelaelae
kızlar benden kahverengi leke gelmeye başladı hastaneyi aradım iyi olduğunu söylediler sizce normal mi hamile olan arkadaşlar sizdede oldumu kan gelirse ara dediler(( neler oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?