Transferim oldu , artık bekleyiş

senağlama arkadaşlar malesef benimki tutmadı senağlama ben ist anadolu yakasında eurofetil üreme merkezinde oldum tedavimi bugün son kez bilgilendirme amaçlı doktorla görüştüm.tedavisi olumlu olan ve doktorundan memnun olanlar bana 2.tedavim için tavsiye edebileceğiniz dr ve yer adı söylermisinz tabi bide size maliyetinide belirtirseniz sevinirim.benimki 5300 tutmuştu kafam karışıkkafamçokkarıştı

canım ağlama üzülme lütfen biliyorum üzülme demek kolay diyeceksin ama bak neler var kaçıncı denemeyi yapanlar var Allah tan umut kesilmez bunda da vardır bi hayır. 2. yi daha iyi bi yerde daha iyi bi dr.la denersin o zaman bebişlerin sana tutunur canım. bak ( 5. denememde başardım hamileyim ) diye bi başlık var sedayıldız arkadaşımız var orada şimdi ki dr.undan çok memnun bu gün sonuç aldı Allah a şükür hamile istersen ikinizde uygun oldugunuz bi anda konuşun onun açtığı topiği mutlaka okumanı tavsiye ederim sana. Rabbim yardımcın olsun canım

caım değerin kaçtı bende acaba ikizlerim olurmu die çok merak ediorum 11. gün 92.1 çıktı benimki senin neydi :CüvCüv:

canım benim 12. gün değerim 130 du.14. günde 280 olmuştu yani 200 lü rakamlar yada 300 -400 -500 lü rakamlar genellikle çoğul olabiliyor ama benimki sürpriz oldu.katlamasıda öyle iki kattan çok yüksek değildi.ama iki tane yavrum tutunmuş meğer sürpriz yaptı bize.senin değerinde yakın ama çoğul diyemem tabi.Allah bilir çünkü bende kendime hiç çoğul dememiştim.ama embriyo transferi sırasında doktorum bana iki embriyon fena değil ama üçüncüde istenmeyen parçacıklar var demişti.galiba o iyi durumda olan ikisi tutundu.hakkında hayırlısı lsun canım inşallah

arkadaşlar benim trasferim bugün yapıldı. 2 adet 5. günde embriyo transfer edildi. 4 adet donduruldu. 10 gün sonra test var. bekleyiş başladı

canım hayırlı olsun.hemde 5.gün transferi olmuş.bu çok güzel.Rabbim inşallah 10 gün sonrada güzel haberlerinizi alırsın canım

canım öncelikle Allah'tan sana sabır diliyorum.ama demekki henüz vakti gelmemiş.eurofertil konusuna gelince sen memnunmuydun bilemiyorum ama bende ilk orası ile görüşmüştüm ve orda yaptırmayıda düşünmüştüm.ancak sonra bu forumda eurofertil hakkında tecrübelerini okuyunca arkadaşların hem korktum hemde vazgeçtim.ben aralık 30 da memorialde tedavime başladım.çok şükür şu an ikizlerime hamileyim (darısı başına inşallah).kısa protokolle oldu tedavim.ilgiden işlemlere gösterilen özenden hastanenin konforundan çok memnundum.22 yumurtam toplandı ama çok şükür hiç bir rahatsızlığım olmadı operasyon sonrası.çider üyesi olduğum için 1650 euro ücret ödedik tedavi için.ilaçları hesaplamadım ben eczacıyım.o yüzden bana geliş fiyatından geldi ilaçlar.ordan avantajım vardı.ama 5300 ü bulmamıştır kesinlikle.3 kutu gonal f 450 4 kutu cetrotide ve bir tanede ovitrelle çatlatma iğnesinden oluşuyordu ilaçlarımda.

sözü baya uzattım canım.Rabbim bir sonraki denemende yüzünü güldürsün dilerim.dua etmek ve gayret etmek bizlere düşen.Allah yardımcın olsun inşallah

ben bu siteyi malesef tedaviden sonra keşfettiğim için eurofertil ile ilgili bişi okumadım.ama açıkcası ilk olarakta oraya gittim ve başka biyerde araştırmadım sanırım ilk hatamı orada yaptım.bana ilk etapta doktorum yaşım genç olduğundan kısa protokol dedi ama sonradan ilk 8 gün150 ml gonal f yumurtalıklarımı istediği gibi uyarmadığından süre biraz uzadı ben 6 kutu gonalf 450 bir tane 7li 2 tanede tekli kutu cetrotide ve 1 tane ovitrelle kullandım tabi transferden sonra sonra 4 gün kullandığım ilaçlarda var sadece ilaçlarım 2300 tuttu 3000 de tetkik ve tedavi oldu.2. denememde baya araştırmam lazım yine hüsrana uğramak istemiyorum tabi her şey nasip kısmet:Saruboceq:

emsalcim canım maşallah sana.Rabbim seni hep güzelliklerle karşılaştırsın.nerde bir üzgün mesaj görsem altında emsal teselli ediyor ve nerde bir mutlu haber görsem emsal mutluluğunu paylaşıyor ve ayrıca nerde bir dara düşmüş sorusu olan varsa altında emsal bilgilerini paylaşıyor.o kadar hoşuma gidiyorki.senin kullarının yanında olduğun gibi Yaradan da senin yanında olsun her zaman

estağfirullah canımmm. Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün yüce Allah ım kimseyi darda bırakmasın. inan bana herkezin sevincini yaşıyorum üzüntüsünü paylaşıyorum hepinizi takip ediyorum herkez için dua ediyorum adını bilip bire bir tanıştıklarımın adını telaffuz ederek dua ediyorum her daim. buradan konuştuklarım için dua ederken nette kızlar için diyorum bazen nickleri ile anıyorum dua ederken :)) senden de Allah razı olsun canım güzel dileklerin için.inşallah hayırlısı ile evlatlarını kacağına alırsın hayırlısı ile Rabbim tamamına erdirsin inşallahh. (hepinizi seviyorum hepinizin içinde ayrı ayrı güzellikler bende sizlerin güzelliğinden feyz alıyorum. sizleri bi kardeş bi arkadaş bi abla bi dost gibi görüyorum sanki yıllardır hepinizi tanıyorum ben)

evet özlemcim haklısın. allah hayırlısı nasip etsin..hepimizee

kızlar benden kahverengi leke gelmeye başladı hastaneyi aradım iyi olduğunu söylediler sizce normal mi hamile olan arkadaşlar sizdede oldumu kan gelirse ara dediler (( neler oluyor....

selam banada 12 şubatta 4 adet embriyo trasferi yapıldı.bugün 8.günüm sadece ilk üç gün kasıklarımda titreşim şeklinde birşeyler hissettim ve göğsümde şişlik var.transferin üçüncü günü dışarıya çıktım taksiye bindim biraz sarstı sanki ogünden sonrada kasıklarımdaki titreşimde kesildi.umarım zarar vermemişimdir.ama aynı dönemde iki kişi tanıyorum transferi yaptırıp aynı gün işyerlerine gittiler yani evde hiç istirahat etmediler ve hamile kaldılar.bu arada benim ikinci transfer denemem oluyor.endometrium istenilen kalınlıkta olmadığı için donmuş şeklinde denedik.neyse bütün bu heyecanı yaşıyan herkese hayırlısı olsun inşallah.sevgiler....:1no2:

:1no2:selam arkadaşlar bende 12 şubatta dört adet donmuş embriyo transferi yaptırdım.bugün 8.gün ve sadece ilk üçgün kasıklarımda tireşim şeklinde his oldu.birde göğsümde şişlik oldu.başkada bir değişiklik yok.bu arada transferin üçüncü günü dışarıya çıktık arabaya bindim biraz hızlı gitti sanki beni sarstı.umarım zarar vermemişimdir.ama bazılarıda var duyuyorum transferi yaptırıp aynı gün işe başlıyorlar ve hamilede kalıyorlar.umarım bu heyecanı yaıyan herkes iyi haberler alır.bu arada deneyimlerini anlatırsanız sevinirim.

gülencim canım endişe etme moralini bozma.bende transferimden sonra kaç günümü ateşler içinde yanarak ve hatta antibiyotik kullarak mecburen geçirmiştim.ama şimdi ikizlerim benimle inşallah.yani transferden sonra aksilikler olabiliyor ama o yavruların dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiçbirşey mani olamıyor eğer yoksada dümdüz yat 12 gün gene kalmıyorlar.sen dua et.huzurlu ve stresten uzak ol yeter inşallah

kızlar benden kahverengi leke gelmeye başladı hastaneyi aradım iyi olduğunu söylediler sizce normal mi hamile olan arkadaşlar sizdede oldumu kan gelirse ara dediler (( neler oluyor....

nazadacım yerleşme ve bebeklerinin oraya tutunması sırasında bu tip lekelenmeler normalmiş.herkeste olacak diye birşey yok ama olanında endişe etmesine gerek yokmuş.bebeişlerin sana tutunuyordur dilerim ve sana belirti göndermişlerdir meraktan kurtarmak için:Saruboceq:

azbycv çok saol ne zaman korksam hep güreğime su serpiyorsunuz inan hamişler içinde dua ediyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş benim içinde herşey yolundadır..cuma günü güzel haberler vericem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…