Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar pts benim de transferim oldu. . elim karnımda dua ederek dinleniyorum. inşallah çok çok güzel haberlerle buluşacağız.

arkadaslar bugün DR. gitdim ve bebegin kalp atisini gördüm.diger bebegin kalbi atmiyordu DR. bir kac gün icinde düser dedi.bebeginmiz 4 mm olmus ve kalbi cok güzel atiyor cok güzel bi dügü ALLAH herkeze yasatsin.aminnnnnn

azbycv kız senin topik bu gidişle bebişinin düğünüyle sonlanacak :))) şaka bi yana herkese gerçektten öyle umut verici destek oluyorsunki Allah senden razı olsun görmedim tanımıyorum ama yüreğinin temiz olduğuna kalıbımı basarım :))) kaba bi tabir oldu ama hislerim kuvvetlidir :)

kızlar pts benim de transferim oldu. . elim karnımda dua ederek dinleniyorum. inşallah çok çok güzel haberlerle buluşacağız.

canım benimde salı günü oldu. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin umarım arka arkaya güzel haberler alırız. Sende herhangi bir ağrı veya kramp filan var mı? Benim dün akşam sanki adet olacak gibi belim ağrıdı. Onun dışında hiçbirşey yok. Benim gibi olanları merak ediyorum

arkadaslar bugün DR. gitdim ve bebegin kalp atisini gördüm.diger bebegin kalbi atmiyordu DR. bir kac gün icinde düser dedi.bebeginmiz 4 mm olmus ve kalbi cok güzel atiyor cok güzel bi dügü ALLAH herkeze yasatsin.aminnnnnn

harika yaa.. Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına canım

Benim de cumartesi oldu biliyorsun, bugün 5. günüm ama bende de öyle ağrı sızı, kramp falan yok. Göğüslerimde hassasiyet var ama o zaten yumurtalar toplanınca başlamıştı bebişlerle alakalı olamaz yani, kullandığım ilaçlardan muhtemelen.

Bebiş istiyoruz bir önceki değerini hatırlıuamadım ama bu değer gayet iyi, katlanarak devam

GCAN allah tamamına erdirsin, çok değişik bir duygu di mi kalp atışını duymak..

Ozlemozlem & uğrubocei & asude çok çok başarılar , umarım güzel haberlerinizi de duyarız burada Kendinize çok iyi bakın..

İyi dileklerin için çok teşekkürler hayatım. Allah isteyen herkese mtlu haberler almayı nasip eder inşallah

yarın test günüm kahve rengi lekelenmem hala devam ediyor( umarım kötü bişey yoktur bana dua edin lütfen............

dr yi aradım hemşire çok iyi çok iyi dedi ama zaman yaklaştıkça ve bu lekeler devam ettikçe korkuyorum ..kırmızıyla alakası yok resmen koyu kahve akıntı ve dünden beri geliyor..

yarın test günüm kahve rengi lekelenmem hala devam ediyor( umarım kötü bişey yoktur bana dua edin lütfen............

korkma canım şakır şakır kanaması olup da yinede hamile kalan örnekler bile var forumda ki senin kanaman bile yok içini ferah tut bir gün daha sabır ve mutlu son inşallah:Saruboceq:

canım çok sevindim.kalp atışı gerçekten harika birşey.insanı çok tefekküre de daldırıyor.ordaki küçücük et parçası nın bir kalbi var ve nasıl çalışıyor vücudun gelişmesi için.bu gerçekten bir mucize.ben kalp atışını duyduğum gün akşama kadar gülümseyerek gezdim gayri ihtiyari.ağzımı düzeltip ciddileşeyim diyorum bir bakıyorum ağız yine gülümsemeye kayıyor.Rabbim burda transferi olan olmayan tüm arkadaşlarımızada bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…