kızlar pts benim de transferim oldu. . elim karnımda dua ederek dinleniyorum. inşallah çok çok güzel haberlerle buluşacağız.
kızlar pts benim de transferim oldu. . elim karnımda dua ederek dinleniyorum. inşallah çok çok güzel haberlerle buluşacağız.
arkadaslar bugün DR. gitdim ve bebegin kalp atisini gördüm.diger bebegin kalbi atmiyordu DR. bir kac gün icinde düser dedi.bebeginmiz 4 mm olmus ve kalbi cok güzel atiyor cok güzel bi dügü ALLAH herkeze yasatsin.aminnnnnn
canım benimde salı günü oldu. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin umarım arka arkaya güzel haberler alırız. Sende herhangi bir ağrı veya kramp filan var mı? Benim dün akşam sanki adet olacak gibi belim ağrıdı. Onun dışında hiçbirşey yok. Benim gibi olanları merak ediyorum
GCAN allah tamamına erdirsin, çok değişik bir duygu di mi kalp atışını duymak..
Ozlemozlem & uğrubocei & asude çok çok başarılar , umarım güzel haberlerinizi de duyarız burada Kendinize çok iyi bakın..
yarın test günüm kahve rengi lekelenmem hala devam ediyor( umarım kötü bişey yoktur bana dua edin lütfen............
GCAN allah tamamına erdirsin, çok değişik bir duygu di mi kalp atışını duymak..
Ozlemozlem & uğrubocei & asude çok çok başarılar , umarım güzel haberlerinizi de duyarız burada Kendinize çok iyi bakın..
yarın test günüm kahve rengi lekelenmem hala devam ediyor( umarım kötü bişey yoktur bana dua edin lütfen............
kızlar 14.gün değerim 248 nasıl sizce
arkadaslar bugün DR. gitdim ve bebegin kalp atisini gördüm.diger bebegin kalbi atmiyordu DR. bir kac gün icinde düser dedi.bebeginmiz 4 mm olmus ve kalbi cok güzel atiyor cok güzel bi dügü ALLAH herkeze yasatsin.aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?