Transferim oldu , artık bekleyiş

:)))
canım bakalım neler olacak.ağzındanda bal damlıyor gerçi daha kucağımıza almadan düğününü düşünüp yine ayrılık fikri hiç hoş gelmiyor insana ama:)))
annelerimiz bizi nasıl verebilmiş eşlerimize gerçekten büyük fedakarlık.insan evladından bir dakika bile ayrılmak istemez herhalde.ayrıca güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.güzel düşünen güzel görür güzel gören hayatından lezzet alırmış.güzel düşünceli ve güzel görüşlü arkadaşım seninde hayatının bu yılı evlat lezzetini tattığın bir yıl olacak inşallah bizler gibi.Rabbim hepimize ve tüm bekleyen arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. ozlenözlemcim inşallah ikimizde peş peşe seviniiriz.annem beni yatırdı ayağımın altına da yastık koydu. günde 6 kez besliyor:sırnaşık şey yakında kundaklayacak. öncelikle çok lavaboya gidiyorum. kabızlık vardı onu bugün bol bol kayısı hoşafı,yulaf ezmesi...ile hallettik. 2.gündne itibaren ara ara şimşek çakması gibi 1-2 sn lik bir his oluyor. karnımın alt tarafında dolgunluk var. 2. gün soldaki çikolata kistim bacağıma ve kalça kemiğime vuran bir ağrı yaptı ama 2 saat sürdü geçti. biraz evde dolanınca hafif bel ağrısı,otururken nefesimde hafif bir daralma oluyor. işin aslı yoğun gazlı halim dışında pek kaale alacağım kadar belirgin birşey yok. bugünde geçti hamdolsun. ayın 28 i test günüm. daha önce kimyasal gebeliğimm oldu dğal yolla ve hemen bulantı ve aşermelerim başlamıştı. bu kez buna kendimi odaklamıyorum.yumurta toplanmadan bir kaç gün önce göğüs hassasiyetim ve şişlik vardı bugün o kalmadı. hadi bakalım hayırlısıı...sen nasılsın bugün

Son düzenleme:

tatlım teşekkür ederiz inşallah hep beraber seviniriz ve sizlerin engin tecrübelerinden mahrum kalmayıs. sevincimizi de hüznümüzü de endişemizi de yalnız birbiriyle aynı şeylerle mücadele eden bizler anlarız. inşallah cinsiyetini öğrendiğinde de bizimle o özel duyguyu paylaşırsın. Allah kucağına almayı da nasip etsin

inşallah canım.sürecinide sabırla atlatır sonucnuda en hayırlı şekilde sevinerek alırsın inşallah.

teşekkürler tatlım inşallah benim de nar tanelerim nur tanelerim olur.Allah sana da kucağına almayı nasip etsin

asudeciğim ben evde ufak tefek işler yapıyorum ama bende bir yada iki defa şimşek çakması diye tabir ettiğin şey oldu bel ağrısı bir defa hissettim. Onun dışında gazdan dolayı şişkinlik ve sık idrara çıkma var. Belkide kendimi fazla dinlemediğimden dolayı eğer başka ağrılar filan varsa hissetmiyor olabilirim. Veya ağrı eşiğim yüksek bu nedenle hissetmiyor da olabilirim

test verdim sonucunu bekliyorum lekelenmem devam ediyor bana dua edin 1 saat sonra herşey belli olucak hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım kendimi tutamadım hiç umudum yok

merhaba herkese.aylardır bu siteyi okuyorum.tüp bebek nedir, öncesi sonrası neler yapılır doktora çok soru sormanın ayıp olmadığını hep bu siteden aldığım bilgilerle öğrendim.Ve böylece 11 şubat ta embriyo nakli yaptırdım şimdide bekliyor.Allah herkese sabır versin yüzünü güldürsün

canım hayırlı olsun transferin.bende bu siteden çok şey öğrendim.merkezimi bile bu sitedeki tavsiyelere göre seçtim.stresli zamanlarımı buralarda birbirimize destek olarak geçirdik.gerçekten çok faydalı bir yer.inşallah bu paylaşımlar senin içinde devam eder ve burda mutlu haberlerini paylaşırız

test verdim sonucunu bekliyorum lekelenmem devam ediyor bana dua edin 1 saat sonra herşey belli olucak hastaneden çıktığımda hüngür hüngür ağladım kendimi tutamadım hiç umudum yok

ayy canım 1 saatten fazla geçmiş mesajını yazalı.aldınmı sonucu.inşallah güzel olacak inanıyorum

teşekkür ederim azbycv. amin herkesin yüzü herzaman gülsün.

canım hamileymişim ama değerim 30.6 çok düşük dimi salı günü yine test vericem inş yükselir

hiç endişe etme canım inşallah değerin katlayacak.belki biraz geç tutunmuş olabilir.o nedenlede daha hormaon seviyen yeni yükseliyordur.iki gün sonra ikinci müjdenide alırız inşallah

Ya bugün traansferin 4. günü az önce hafif bir leke geldi. NE OLUR YARDIM EDİN. ?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…