Transferim oldu , artık bekleyiş

özlem korkma canım. yoğunum diye yazamadım. tutunmadır o ama aysun hanımı ara canım.nurdan hemşire demişti olur inşallah bebişler tutunuyordur sanaaa

özlem korkma canım. yoğunum diye yazamadım. tutunmadır o ama aysun hanımı ara canım.nurdan hemşire demişti olur inşallah bebişler tutunuyordur sanaaa

leke bir daha gelmedi. eğer yine olursa arayacağım. umarım dediğin gibi tutunmadın güzelimmmm:Saruboceq:yatıp kalkıp dua ediyorum valla

leke bir daha gelmedi. eğer yine olursa arayacağım. umarım dediğin gibi tutunmadın güzelimmmm:Saruboceq:yatıp kalkıp dua ediyorum valla

canım gördünmü bak kesilmiş lekelenmen.kaldı ki kesilmese bile moral bozmaya gerek yok.çok örnekler oldu burda çünkü.bebeişlerin tutunuyor annesi.sende onlara umudun ve sevginle ve en önemlisi dualarınla destek ol

hayatım desteklerin için teşekkürler. Sizlerin sayesinde bugünleri daha rahat atlatıyoruz(birlikte) İnşallah sonucuda pozitif alırız canım. Yatıp kalkıp hepimize dua ediyorum:Saruboceq:

hayatım desteklerin için teşekkürler. Sizlerin sayesinde bugünleri daha rahat atlatıyoruz(birlikte) inşallah sonucuda pozitif alırız canım. Yatıp kalkıp hepimize dua ediyorum:saruboceq:

canım tabiki burda hepimiz birbirimizin kardeşi ve destekçisiyiz.aynı yollarda yürüyenleriz biz.ve sende bize katılıp hamileler kervanında yürüdüğünü öğreneceksin inşallah kısa zaman sonra.şimdi senin kaçıncı günün canım?kaç gün kaldı mutlu habere?

bugün 5. günüm. bana doktor 10. gün test yaptır dedi. Merakla gününü bekliyoruz

bugün 5. günüm. bana doktor 10. gün test yaptır dedi. Merakla gününü bekliyoruz

yolu yarılamışsın maşallah canım.10.gün diyede doktor sana torpil geçmiş herhalde.şanslısın.çünkü biliyorsun 12.gün genellikle isteniyor.eh hayırlısıyla geçer bu kalan 5 gün ve mutlu haberi alırız inşallah:Saruboceq:

Sağol hayatım:1hug:

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu?

kızlar meraba benim bir sorum olacak sizlere cuma günü yumurtalarım toplandı pazar günü transfer yapıldı bu çok kısa zaman iyimi kötümü ben genelde 3.veya 5.günü duyuyordum 4 emb.oluşmuş 3 tanesi gtransfer edildi dr iyi sorun yok dedi ama bilmiyorum lütfen yardım

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu?

canım henüz iğneler safhasındayken bende uyku olmamıştı.ama transferden sonra uykum geliyordu.özellikle 9. günümü galiba neredeyse komple uyuyarak geçirmiştim.şaşırmıştım kendime

canım bende transferimden önce doktoruma bu konuları ayrıntılı sormuştum açıklamasını aktarayım sana.embriyolar anne rahminde en elverişli ortamda olurlar ve eğer embriyoloğumuz embriyo gelişimlerinde anne rahmine geçerse daha iyi gelişir diye karar verirse ikinci gün bile transfere çağırabiliriz demişti.ama eğer dış ortamda embriyo güzel gelişim gösteriyorsa mümkünse 5.güne yani blastosit evresine kadar bekletip öyle yerleştiriliyormuş.bende 3. gün çağrılmıştım.3 tane yerleştirilmişti.şu an ikizlerimi bekliyorum inşallah.zaten yerleştirirkende embriyolog şu 3. embriyoda istenmeyen bazı parçacıklar var bundan umutlu değiliz demişti.sanırım diğer ikisi tutunmuş.inşallah seninkilerde anneciklerinin kucağına gelinceye kadar rahmine sıkı sıkı tutunurlar.rahim ortamı onlara elverişli gelir ve güzel haberlerini duyarız dilerim

canım ben şimdi çok endişelendim. benimde 2. gün transfer oldu. O zaman bizim embryolar yeterince dayanıklı olmadığı için hemen transfer edildi. ayrıca bizim resimlerde de birtakım parçacıklar var. acaba bunları görüp hemen transfer etmeye mi karar verdiler ne dersin?

canım endişelenme.çünkü onlar en elverişli yer olan rahimdeler.dedim ya benimkindede vardı sadece birinde değil üçündede vardı ama birinde çok vardı.onu öylesine yerleştirdiler gibi birşey di yani.ama bak dier ikisi tuttu çok şükür.endişe etme dua umut ve sabırla güzel sonuca ulaşacaksın inşallah.bende başta çok üzülmüştüm.çünkü yumurta kalitelerim iyiydi sayı çoktu.ben herhalde 5. Gn transfer olur diyordum.ama 3. Gün çağırdılar.üzülerek gittim.tüp bebekle hiç embriyo oluşmamış.mikroenjeksiyonla olmuş olan embriyolar.tabi vuda normal yola çocuk olma ümitlerini iyice suya düşürmüştü.ama elhamdülillah benim iki tane tuttu bak canım.sende güzel haberlerini alıcaksın inşallah

sağol canım, dün gece moralim bayağı bozulmuştu ama sabah internette biraz araştırdım bu istenmeyen parçacıklara fragmantasyon deniyormuş ve bir miktar (%25) olması normalmiş. bunun üstündeyse tutunma zorlaşıyormuş. senin söylediklerinden sonrada iyice rahatladım. ayrıca ilk denememde fragmantasyon yoktu ama tutmadı. olacaksa öylede tutunurlar. çok sağol arkadaşıma. a.s.

merhaba kızlar,
benimde ayın 18 inde transferim gerçekleşti. bugün 5. günüm. Ve 5 gündür azbycv'nin oluşturduğu bu başlılktakileri okuyorum. hamiş olanlarınızı okudukça gözlerim doluyor hepiniz için dua ediyorum. umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. bu arada bende erken test yaptırmak istiyorum ama eşim beklicez diyor nasıl sabretcem bilemiyorum. :çok üzgünüm:

yaa arkadaşlar 12.bhcg değerim 30 çıkmıştı neden bukadar düşük hiç rastlamadım bu kadar düşük degere dr de bişey demedi yarın için tekrar test istedi yarın yükselmemiş olabilirmi lekelenmemde hala devam ediyor.çok korkuyorum yarın değerim 120 olması gerekiyormuş benimde beraber transfer yaptıran kadınla yine aynı gün test yaptırdık onun 400 çıktı bu nasıl bir uçurum fark böyle yaa(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…