özlem korkma canım. yoğunum diye yazamadım. tutunmadır o ama aysun hanımı ara canım.nurdan hemşire demişti olur inşallah bebişler tutunuyordur sanaaa
leke bir daha gelmedi. eğer yine olursa arayacağım. umarım dediğin gibi tutunmadın güzelimmmm:Saruboceq:yatıp kalkıp dua ediyorum valla
canım gördünmü bak kesilmiş lekelenmen.kaldı ki kesilmese bile moral bozmaya gerek yok.çok örnekler oldu burda çünkü.bebeişlerin tutunuyor annesi.sende onlara umudun ve sevginle ve en önemlisi dualarınla destek ol
hayatım desteklerin için teşekkürler. Sizlerin sayesinde bugünleri daha rahat atlatıyoruz(birlikte) inşallah sonucuda pozitif alırız canım. Yatıp kalkıp hepimize dua ediyorum:saruboceq:
canım tabiki burda hepimiz birbirimizin kardeşi ve destekçisiyiz.aynı yollarda yürüyenleriz biz.ve sende bize katılıp hamileler kervanında yürüdüğünü öğreneceksin inşallah kısa zaman sonra.şimdi senin kaçıncı günün canım?kaç gün kaldı mutlu habere?
bugün 5. günüm. bana doktor 10. gün test yaptır dedi. Merakla gününü bekliyoruz
yolu yarılamışsın maşallah canım.10.gün diyede doktor sana torpil geçmiş herhalde.şanslısın.çünkü biliyorsun 12.gün genellikle isteniyor.eh hayırlısıyla geçer bu kalan 5 gün ve mutlu haberi alırız inşallah:Saruboceq:
kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu?
kızlar meraba benim bir sorum olacak sizlere cuma günü yumurtalarım toplandı pazar günü transfer yapıldı bu çok kısa zaman iyimi kötümü ben genelde 3.veya 5.günü duyuyordum 4 emb.oluşmuş 3 tanesi gtransfer edildi dr iyi sorun yok dedi ama bilmiyorum lütfen yardım
canım bende transferimden önce doktoruma bu konuları ayrıntılı sormuştum açıklamasını aktarayım sana.embriyolar anne rahminde en elverişli ortamda olurlar ve eğer embriyoloğumuz embriyo gelişimlerinde anne rahmine geçerse daha iyi gelişir diye karar verirse ikinci gün bile transfere çağırabiliriz demişti.ama eğer dış ortamda embriyo güzel gelişim gösteriyorsa mümkünse 5.güne yani blastosit evresine kadar bekletip öyle yerleştiriliyormuş.bende 3. gün çağrılmıştım.3 tane yerleştirilmişti.şu an ikizlerimi bekliyorum inşallah.zaten yerleştirirkende embriyolog şu 3. embriyoda istenmeyen bazı parçacıklar var bundan umutlu değiliz demişti.sanırım diğer ikisi tutunmuş.inşallah seninkilerde anneciklerinin kucağına gelinceye kadar rahmine sıkı sıkı tutunurlar.rahim ortamı onlara elverişli gelir ve güzel haberlerini duyarız dilerim
bugün 5. günüm. bana doktor 10. gün test yaptır dedi. Merakla gününü bekliyoruz[/QUOTE
selamm özlem benim bugun 6.günüm negüzel sen 10 günde öğreneceksin sonucu.ben 15 günde ögreneceğim.dondurulmuslarla olduğu için test günü daha uzun oluyor.insallah sonuçlarımız hayırlı olur.
canım ben şimdi çok endişelendim. Benimde 2. Gün transfer oldu. O zaman bizim embryolar yeterince dayanıklı olmadığı için hemen transfer edildi. Ayrıca bizim resimlerde de birtakım parçacıklar var. Acaba bunları görüp hemen transfer etmeye mi karar verdiler ne dersin?
canım endişelenme.çünkü onlar en elverişli yer olan rahimdeler.dedim ya benimkindede vardı sadece birinde değil üçündede vardı ama birinde çok vardı.onu öylesine yerleştirdiler gibi birşey di yani.ama bak dier ikisi tuttu çok şükür.endişe etme dua umut ve sabırla güzel sonuca ulaşacaksın inşallah.bende başta çok üzülmüştüm.çünkü yumurta kalitelerim iyiydi sayı çoktu.ben herhalde 5. Gn transfer olur diyordum.ama 3. Gün çağırdılar.üzülerek gittim.tüp bebekle hiç embriyo oluşmamış.mikroenjeksiyonla olmuş olan embriyolar.tabi vuda normal yola çocuk olma ümitlerini iyice suya düşürmüştü.ama elhamdülillah benim iki tane tuttu bak canım.sende güzel haberlerini alıcaksın inşallah
bugün 5. günüm. bana doktor 10. gün test yaptır dedi. Merakla gününü bekliyoruz[/QUOTE
selamm özlem benim bugun 6.günüm negüzel sen 10 günde öğreneceksin sonucu.ben 15 günde ögreneceğim.dondurulmuslarla olduğu için test günü daha uzun oluyor.insallah sonuçlarımız hayırlı olur.
beklemek okadar zor ki.. ama olsun sonuç olumlu olsunda bizler beklemeye razıyız.Dediğin doğru benim 10. gün testim yapılacak. Umarım sonuçlarımız pozitif çıkarda hep birlikte arka arkaya halay çekeriz buralarda:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?