yaa arkadaşlar 12.bhcg değerim 30 çıkmıştı neden bukadar düşük hiç rastlamadım bu kadar düşük degere dr de bişey demedi yarın için tekrar test istedi yarın yükselmemiş olabilirmi lekelenmemde hala devam ediyor.çok korkuyorum yarın değerim 120 olması gerekiyormuş benimde beraber transfer yaptıran kadınla yine aynı gün test yaptırdık onun 400 çıktı bu nasıl bir uçurum fark böyle yaa(((
yaa arkadaşlar 12.bhcg değerim 30 çıkmıştı neden bukadar düşük hiç rastlamadım bu kadar düşük degere dr de bişey demedi yarın için tekrar test istedi yarın yükselmemiş olabilirmi lekelenmemde hala devam ediyor.çok korkuyorum yarın değerim 120 olması gerekiyormuş benimde beraber transfer yaptıran kadınla yine aynı gün test yaptırdık onun 400 çıktı bu nasıl bir uçurum fark böyle yaa(((
merhaba kızlar,
benimde ayın 18 inde transferim gerçekleşti. bugün 5. günüm. Ve 5 gündür azbycv'nin oluşturduğu bu başlılktakileri okuyorum. hamiş olanlarınızı okudukça gözlerim doluyor hepiniz için dua ediyorum. umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. bu arada bende erken test yaptırmak istiyorum ama eşim beklicez diyor nasıl sabretcem bilemiyorum. :çok üzgünüm:
sağol canım, dün gece moralim bayağı bozulmuştu ama sabah internette biraz araştırdım bu istenmeyen parçacıklara fragmantasyon deniyormuş ve bir miktar (%25) olması normalmiş. bunun üstündeyse tutunma zorlaşıyormuş. senin söylediklerinden sonrada iyice rahatladım. ayrıca ilk denememde fragmantasyon yoktu ama tutmadı. olacaksa öylede tutunurlar. çok sağol arkadaşıma. a.s.
canım sakın yanlış anlama bu zaten kafama takılıyordu ama senden duyunca su yüzüne çıktı. ama şimdi daha iyiyim ilgine teşekkürler
canım bende transferimden önce doktoruma bu konuları ayrıntılı sormuştum açıklamasını aktarayım sana.embriyolar anne rahminde en elverişli ortamda olurlar ve eğer embriyoloğumuz embriyo gelişimlerinde anne rahmine geçerse daha iyi gelişir diye karar verirse ikinci gün bile transfere çağırabiliriz demişti.ama eğer dış ortamda embriyo güzel gelişim gösteriyorsa mümkünse 5.güne yani blastosit evresine kadar bekletip öyle yerleştiriliyormuş.bende 3. gün çağrılmıştım.3 tane yerleştirilmişti.şu an ikizlerimi bekliyorum inşallah.zaten yerleştirirkende embriyolog şu 3. embriyoda istenmeyen bazı parçacıklar var bundan umutlu değiliz demişti.sanırım diğer ikisi tutunmuş.inşallah seninkilerde anneciklerinin kucağına gelinceye kadar rahmine sıkı sıkı tutunurlar.rahim ortamı onlara elverişli gelir ve güzel haberlerini duyarız dilerim
Arkadaşlar bugün sabah eşimin isteğiyle test yaptım ve 2. çizgi çok silik ama rahat görülüyor. Şaşkınım valla neler oluyor yaaaaa...
tbrederim için rahat olsun sen hamilesin hayırlı olsun canım darısı başımıza inş:ecrin_bebek::lepi::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?