Transferim oldu , artık bekleyiş

belkide bebişlerin geç tutunmuştur. Umarım yarın değerin istenendende yüksek olur. Bizi haberdar etmeyi unutma canım

canım merak etme değerin inşallah iki gün sonra artış gösterir. bebişin geç tutunmuş olabilir tek bebek olabilir kendini strese sokma. bahsettiğin bayanın çoğul gebeliktir ondan o kadar yüksek çıkmıştır kendini kimse ile kıyaslama.benim de 12. gün bhcg değerim 37.28 di dr.um gebelik yok diyemem ama değer düşük iki gün sonra testi tekrarlayacagız demişti 2 gün sonra değerim 143 olmuştu şimdi 11 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun. seninde değerin artacak Allah ın izni ile önemli olan senin kendini üzmemen canım.güzel haberlerini bekliyorum

canım trasferin hayırlı olsun.heyecanlı bekleyişinde Allah yardımcın olsun.inşallah yakında bizde senin hamiş haberini alırız ve bu kezde senin için gözlerimiz dolar.bende erken test yapmıştım dayanamayıp.süre uzun olunca beklemekte dayanılmaz olunca yavaş yavaş insanın aklına kuruntular geliyor moral bozuluyor hemde gereksiz yere inşallah.o nedenle bu kuruntulara kapılmamak için erken yapmıştım çok şükür Rabbimde nasip etti sonucu olumlu görmeyi.darısı başına inşallah canım

canımcım endişe etme hamileliğin keyfini çıkar.inşallah yarında güzel haberlerini al ve bzimlede paylaş ki hep beraber sevinelim.birde lekelenmen varsa ve imkanında varsa biraz daha yatarak geçirirsen zamanını daha çabuk bunu atlatabilirsin inşallah.yatarken rahim kanlanması daha fazla olduğu için bebek daha iyi damarlarla tutunabiliyormuş.televizyonda bir doktor hanım açıklamıştı.ben büyük kısmını yatarak geçirdim.herşey yolunda çok şükür dilerim seninde endişelerinin hepsi geçer en kısa zamanda.

canım seni endişelendirdiğim için çok özür dilerim.aslında ben ümit verdiğimi zannetmiştim ama senin içinde bulunduğun stres ve heyecanı değerlendirip ikinci mesajımda yazdıklarımıda ilk mesajımda yazmalıydım.ama şimdi içinin rahatlamış olmasına çok sevindim.birde canımın içi asıl mesele Rabbin ol demesi.inşallah hayırlı zamandır hayırlı evlatlardır onlarda ve Rabbim ol der sen de evlatlarına kavuşursun canım.

canım sakın yanlış anlama bu zaten kafama takılıyordu ama senden duyunca su yüzüne çıktı. ama şimdi daha iyiyim ilgine teşekkürler

canım çok tşkederim gerçekten rahatladım gerçi hep biliyoruz ki allahım nasipederse olur o bu şu bahane ama yinede insanız tedirginlikler yaşıyoruz bebişlerine ve kendine çok iyi bak inş bizde hayırlı haberler alırız benim bugün 2.günümdü transferden sonra

Arkadaşlar bugün sabah eşimin isteğiyle test yaptım ve 2. çizgi çok silik ama rahat görülüyor. Şaşkınım valla neler oluyor yaaaaa...

Arkadaşlar bugün sabah eşimin isteğiyle test yaptım ve 2. çizgi çok silik ama rahat görülüyor. Şaşkınım valla neler oluyor yaaaaa...

tbrederim için rahat olsun sen hamilesin hayırlı olsun canım darısı başımıza inş:ecrin_bebek::lepi::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

tbrederim için rahat olsun sen hamilesin hayırlı olsun canım darısı başımıza inş:ecrin_bebek::lepi::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ya şu 3 gün geçsede kan testini yaptırsam yaaaaa..
İçimde şuan fırtınalar kopuyor. Annemlere birşey diyemiyorum ya. Herşeyden emin olduktan sonra onlara söyleyeceğim. Şimdi içimi siz arkadaşlarıma döküyorum. Bütün destekleriniz için çok teşekkürler...

kızlar dün gece kanamam başladı herşey bitti bence sabah dr gittim test verdim ama umudum yok 1 saat sonra kötü haberi alıcaz galiba

Hayatım bazen hamileliklerde bile kanama olup hamilelik devam edebiliyor. Umarım güzel haberler alır ve bizlere bu güzel haberleri iletirsin dualarım seninle

özlenözlemtebrik ederim canım,bugün kaçıncı günün? bence kan testi de yaptırıp rahatlayabilirsin. Nazada hemen ümitsizliğe kapılma, zaten test vermişsin sonuç kötü olursa zaten göreceksin, şimdi sabırla ve umutla bekle canım

geçen salı transferim oldu. Yani 7. günüm. Benim 5. gün transfer yapılmıştı 10 gün sonra test demişlerdi

özlem tebrik ederim canım çok sevindim ama içimden bir ses ilk geldiğinden beri hamile kalacağını söylüyordu inan çok sevindim ....ben test sonucunu aldım 105,75 olmuş ama dr 120 olması gerekiyordu dedi ne olumlu nede olumsuz konuştu.iğne yaptı cumartesi tekrar test yaptır dedi şimdi dua ediyorum normale dönsün diye ama kötü giden bişeyler var belli...allah hakkımda hayırlı olanı nasip etsin işn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…