Transferim oldu , artık bekleyiş

teşekkür ederim canım.içinizin rahat olması benide rahatlatıyor.zaten stresli olunan bu dönemde asla sizleri sıkmak istemem zaten.yalnızca bilgilerimi aktardım o nedenle ama bende aynı durumdaydım ve elhamdülillah tuttular sizlerinde öyle olacak inşallah.dua edin çok.bizler zaten dua ediyoruz hep birbirimiz için

Arkadaşlar bugün sabah eşimin isteğiyle test yaptım ve 2. çizgi çok silik ama rahat görülüyor. Şaşkınım valla neler oluyor yaaaaa...

canım hayırlı olsun inşallah hamilesin.tahminen 30 veya 40 gibi bir değerdir şu an silik çizgi aşamasında o civarlarda oluyor vede 7. gün olduğunu düşünürsem çyle tahmin ediyorum.testler zaten gerçi markadan markaya değişiyor ama 20 yi geçince silik çizgileri göstermeye başlıyor.hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

yinede yüksek çıkmış
Sakın olumsuz düşünme tamam mı
bebişleri etkileme onlarla konuş
Eminim ki seni bırakmayacaklar. Dualarınız için çok teşekkür ederim bende sizler için hep dua ediyorum. İnşallah kan tst sonucumuda böyle mutlu bir şekilde paylaşırım

azbycv sağol hayatım.
Desteklerin için çook teşekkürler.
Umarım kan testindede yüksek bir değer olurda içim rahat eder.Sende gelişmeleri bize iletmeyi unutma. Yiğenlerimi öpüyorumŞeniz

canım benim o öyle şöyle olmalı dendiği gibi olmayabiliyor.yalnız sen yat canımcım.bu gibi durumlarda yatmak rahmin kanlanmasını artırdığı için önemli.her türlü kendini zorlıyacak hareketten uzak dur.benimde testlerimden ikisi arasında 2 kattan az artış vardı benim doktorum ille iki kat olması gerekmiyor % 60 ile % 100 artmasını bekliyoruz demişti endişe etmeyi gerektrecek bir durum yok demişti ki seninde % 60 ı geçmiş gördüğüm kadarıyla.olumsuz düşünme.bence herşey yolunda inşallah.yalnız istirahati ihmal etme canım.birde progesteron olarak sana ne verildi bilmiyorum ama onu kullanmaya özen göster aksatma o tutunmayı sağlıyor biliyorsun.inşallah güzel haberlerini almaya devam edicez

yaa ben çalışıyorum işim sürekli oturrarak ama akşam eve gidince sadece tuvalete kalkıyorum izin almam imkansız.bana progesteron fitil kullanıyorum hiç ihmal etmiyorum resmen içim fitille doldubir sonrakini atarken öncekilri hissediyorum :))) yaaa çok saol içimi rahatlattın hepinizi çok seviyorum

canım değerin gayet güzel yükselmiş sen içini rahat tut arada kanamalar olabilir benim hamileliğimin ilk üç ayında hep kanamalarım olmuştu önemli olan moralini bozmaman ve dinlenmenişyerinde de kendini fazla yormamaya çalış....

sonuç çok iyi 12 gün dahada yükselecek. bakalım benim değerim kaç çıkacak.

evet reyyanecim hayırlı olsun canım.belkide çoğul bile olabilir.bakalım 12.gün ne çıkacak?inşallah güzelce katlar

a.scanım hakkında hayırkısı olur inşallah dualarım seninle ben yaşadım o heyecanı ama sonu hicranla bittti umarım emeklerin boşa çıkmaz allaha emanet ol by

a.scanım hakkında hayırkısı olur inşallah dualarım seninle ben yaşadım o heyecanı ama sonu hicranla bittti umarım emeklerin boşa çıkmaz allaha emanet ol by

CANIM SENDE YENİDEN DENEDİĞİNDE SENİN TEDAVİNDE HAYIRLISIYLA BAŞARI İLE SONUÇLANIR İNŞALLAH.:Saruboceq:

Arkadaşlar bugün kan testi yaptım.değer 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…