canım çok tşkederim gerçekten rahatladım gerçi hep biliyoruz ki allahım nasipederse olur o bu şu bahane ama yinede insanız tedirginlikler yaşıyoruz bebişlerine ve kendine çok iyi bak inş bizde hayırlı haberler alırız benim bugün 2.günümdü transferden sonra
Arkadaşlar bugün sabah eşimin isteğiyle test yaptım ve 2. çizgi çok silik ama rahat görülüyor. Şaşkınım valla neler oluyor yaaaaa...
özlem tebrik ederim canım çok sevindim ama içimden bir ses ilk geldiğinden beri hamile kalacağını söylüyordu inan çok sevindim ....ben test sonucunu aldım 105,75 olmuş ama dr 120 olması gerekiyordu dedi ne olumlu nede olumsuz konuştu.iğne yaptı cumartesi tekrar test yaptır dedi şimdi dua ediyorum normale dönsün diye ama kötü giden bişeyler var belli...allah hakkımda hayırlı olanı nasip etsin işn..
özlem tebrik ederim canım çok sevindim ama içimden bir ses ilk geldiğinden beri hamile kalacağını söylüyordu inan çok sevindim ....ben test sonucunu aldım 105,75 olmuş ama dr 120 olması gerekiyordu dedi ne olumlu nede olumsuz konuştu.iğne yaptı cumartesi tekrar test yaptır dedi şimdi dua ediyorum normale dönsün diye ama kötü giden bişeyler var belli...allah hakkımda hayırlı olanı nasip etsin işn..
yaa ben çalışıyorum işim sürekli oturrarak ama akşam eve gidince sadece tuvalete kalkıyorum izin almam imkansız.bana progesteron fitil kullanıyorum hiç ihmal etmiyorum resmen içim fitille doldubir sonrakini atarken öncekilri hissediyorum :))) yaaa çok saol içimi rahatlattın hepinizi çok seviyorum
kızlar test sonucu 189 sizce hamilemiyim
sonuç çok iyi 12 gün dahada yükselecek. bakalım benim değerim kaç çıkacak.
a.scanım hakkında hayırkısı olur inşallah dualarım seninle ben yaşadım o heyecanı ama sonu hicranla bittti umarım emeklerin boşa çıkmaz allaha emanet ol by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?