CANIM SENDE YENİDEN DENEDİĞİNDE SENİN TEDAVİNDE HAYIRLISIYLA BAŞARI İLE SONUÇLANIR İNŞALLAH.:Saruboceq:
Arkadaşlar bugün kan testi yaptım.değer 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce
Arkadaşlar bugün kan testi yaptım.değer 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce
slm canim nasilsin uzun zamandir yazisamadik.nasil gidiyor hersey yollundami?
Kızlaaaaar, ben de test yaptırdım. 11. gün değeri 214:)) Allah katlanmalar nasip eder inşallah:))
canım evet uzun zamandır görüşemedik.iyi gidiyor çok şükür.biraz iştahsızlık var.bir ara baya sorun oldu.hiç birşey yiyemedim resmen aç gezdim ama ağzıma ne alsam zehir oluyordu.herşey kötü kokuyordu.meğer o kadar aç kalmışım ki idrarımda keton bile çıktı bir sabahı acilde ettik çok ağrılı kramplar girdi tansiyonum 17 lere yükseldi filan.hemen damar yolu açtılar iğne ilaç filan biraz toparladım.geldim yine zehir herşey ama zehirde olsa zorladım kendimi yedim yavaş yavaş o zehir tat azaldı çok şükür.şimdi daha rahatım.herşeyi yine yiyemiyorum ama en azından herşey zehir değil çok şükür.o gün bebeklerde bir sorun varmı diye ultrasonada aldılar.çok şükür yavrularım iyilermiş.miniktende öte kalpleri güzel güzel atıyor.içim rahatladı.senin nasıl gidiyor canım?inşallah herşey yolundadır
ay canim cok cok gecmis olsun üzüldüm yaaa:1shok:ama simdi iyi olmana sevindim.gülüm seninki ikizmi?? Bende iyiyim bende hic bir sorun yok tek sorun cok uyumam oda okadar büyük bi sorunda degil cok sükür bugünümüze.benimkide ikizdi bilmiyorum duymusmuydun ama gecen dr gitdim birinin kalbi atiyordu digerinki atmiyordu ve o yarin birgün düsermis.hayirlisi allahdan napalim nasip olan buymus hamddolsun rabime.. Canimsin yaaa simdi iyisin deme??
uğurböceği,özlem ikinizi de tekrar tebrik ederim. ben bugün test aldım ama cesaret edemedim. dün bir forumda erken sonuç öğrenip sonra 12. ya da 14.gün sıfırlayanları okudum. sizin değerleriniz çok çok güzel böyle bişey olacağını sanmam ama ben kendi adıma çok korktum ve 12. günü bekleme kararı aldım. inşallah cts sabahı güzel haberler veririm size. sesim çıkmazsa merak etmeyin zaten negatiftir.,
hamişler bana dua edin olur mu?
abcçdefghıi, :)
geçmiş olsun neler atlatmışsın öyle. ama zor da olsa ye. olur mu öyle şey? aç aç gezilir mi?
bende de durumlar sevimsiz. kusma yok çok bulantı da yok lakin hiiiç bir şey yiyesim gelmiyor. hele sabah kalkınca kahvaltıları görünce afaganlar basıyor. ittiriyorum lokmaları zorla sanki.
ha bir de o keton nedir? hangi testte çıkıyor?
canım yine bulantı sıkıntım var ama iyiyim çok şükür.o günlerden sonra bu günüme çok şükür.evet ikiz teyzesi.senin haberini de okuuştum diye hatırlıyorum.biliyormusun aslında tek bebek gebeliği en sağlıklı olan o nedenle hiç kendini üzme o da sağlıklı bir bebek olsaydı zaten kalbi atmaya başlardı.biliyorsun ki rabbim en iyisini bilir ve diler kulu için.içini ferah tut.yine haberleşelim inşallah bitanem.ve diğer bebeğinle kendine çok iyi bakmayı unutmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?