Transferim oldu , artık bekleyiş

Arkadaşlar bugün kan testi yaptım.değer 38.22 çıktı 8. gün için nasıl sizce

özlenözlemcim bu sonuca denebilecek tek şey: " hayırlı olsun anne oluyorsun :CüvCüv: " çok sevindim canım. inşallah herşey yolunda gider. bu arada sen salı ben çarşamba günü transfer oldum. seni arkandan takip ediyorum anlıyacağın. umarım bende tadarım bu mutluluğu. tekrar tebikler HAMİLEEESİİİİNNN :teytey::teytey::teytey:

ugurböcei tebrikler canım
bethy desteklerin için teşekkürler. İnşallah hep birlikte halay çekeceğiz burada :CüvCüv: :teytey::sm_cool:

slm canim nasilsin uzun zamandir yazisamadik.nasil gidiyor hersey yollundami?

canım evet uzun zamandır görüşemedik.iyi gidiyor çok şükür.biraz iştahsızlık var.bir ara baya sorun oldu.hiç birşey yiyemedim resmen aç gezdim ama ağzıma ne alsam zehir oluyordu.herşey kötü kokuyordu.meğer o kadar aç kalmışım ki idrarımda keton bile çıktı bir sabahı acilde ettik çok ağrılı kramplar girdi tansiyonum 17 lere yükseldi filan.hemen damar yolu açtılar iğne ilaç filan biraz toparladım.geldim yine zehir herşey ama zehirde olsa zorladım kendimi yedim yavaş yavaş o zehir tat azaldı çok şükür.şimdi daha rahatım.herşeyi yine yiyemiyorum ama en azından herşey zehir değil çok şükür.o gün bebeklerde bir sorun varmı diye ultrasonada aldılar.çok şükür yavrularım iyilermiş.miniktende öte kalpleri güzel güzel atıyor.içim rahatladı.senin nasıl gidiyor canım?inşallah herşey yolundadır

Kızlaaaaar, ben de test yaptırdım. 11. gün değeri 214:)) Allah katlanmalar nasip eder inşallah:))

canım hayırlı olsun.bundan sonrası değerlerin güzel güzel katlanması sonra minik kese veya kesecikler sonra minicik ama hızlı hızlı atan kalpcikler böyle devam edip gider inşallah

ay canim cok cok gecmis olsun üzüldüm yaaa:1shok:ama simdi iyi olmana sevindim.gülüm seninki ikizmi?? bende iyiyim bende hic bir sorun yok tek sorun cok uyumam oda okadar büyük bi sorunda degil cok sükür bugünümüze.benimkide ikizdi bilmiyorum duymusmuydun ama gecen DR gitdim birinin kalbi atiyordu digerinki atmiyordu ve o yarin birgün düsermis.hayirlisi allahdan napalim nasip olan buymus hamddolsun rabime.. canimsin yaaa simdi iyisin deme??

canım yine bulantı sıkıntım var ama iyiyim çok şükür.o günlerden sonra bu günüme çok şükür.evet ikiz teyzesi.senin haberini de okuuştum diye hatırlıyorum.biliyormusun aslında tek bebek gebeliği en sağlıklı olan o nedenle hiç kendini üzme o da sağlıklı bir bebek olsaydı zaten kalbi atmaya başlardı.biliyorsun ki rabbim en iyisini bilir ve diler kulu için.içini ferah tut.yine haberleşelim inşallah bitanem.ve diğer bebeğinle kendine çok iyi bakmayı unutmaaaa

abcçdefghıi, :)

geçmiş olsun neler atlatmışsın öyle. ama zor da olsa ye. olur mu öyle şey? aç aç gezilir mi?

bende de durumlar sevimsiz. kusma yok çok bulantı da yok lakin hiiiç bir şey yiyesim gelmiyor. hele sabah kalkınca kahvaltıları görünce afaganlar basıyor. ittiriyorum lokmaları zorla sanki.

ha bir de o keton nedir? hangi testte çıkıyor?

uğurböceği,özlem ikinizi de tekrar tebrik ederim. ben bugün test aldım ama cesaret edemedim. dün bir forumda erken sonuç öğrenip sonra 12. ya da 14.gün sıfırlayanları okudum. sizin değerleriniz çok çok güzel böyle bişey olacağını sanmam ama ben kendi adıma çok korktum ve 12. günü bekleme kararı aldım. inşallah cts sabahı güzel haberler veririm size. sesim çıkmazsa merak etmeyin zaten negatiftir.,
hamişler bana dua edin olur mu?

cnm hakkımızda hayırlısı inş.:Saruboceq:benimde cmt. belli olucak cnm.ama ben idrar testi yaptım salı sabahı tek çizgi...keşke yapmasaydım diyorum ama dayanamadım...ama üzülmüycem rabbim hakkımızda neyin hayırlı olduğunu en bilendir zaten...sende üzülme olurmu sonucun belli olduğunda banada haber verirsen memnun olurum kader arkadaşım...belirtin varmı hiç....:1hug:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ŞİMDİ ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR.CANIM ÖYLE OLDUM Kİ GÖZÜMDE YEMEK YEMEK TÜTÜYORDU AMA O ZEHİR GİBİ TAT VE KKUDAN DOLAYI AĞZIMA ALAMIYORDUM BİRŞEY.ZATEN AÇ KALDIKÇA O ZEHİRLİK ATTI BUDA KETONDAN KAYNAKLANIYOR.AMAN CANIM SENDE İTTİREREK TE OLSA YE BENİM DURUMUMA GELME.3 GÜNDE 3 KİLO VERDİM BEN.SAKIN BESLENMENİ İHMAL ETME
KETONA GELİNCE;
Ketoasidoz (Aseton Komasi) Nedir?
Kan sekeri yukseldiginde bunun anlami kandaki sekerin insulin yetersizligi nedeniyle hucre icine girememesidir. Hucrelere seker girmeyince bu defa hucre enerji saglamak icin yaglari yakmaya baslar. Yaglarin yakilmasi ise keton denen maddelerin olusumuna neden olur. Ketonlar asit turu maddelerdir. Kanda keton artinca idrara gecer. Kanda ve idrarda keton artmasi kisinin suurunu giderek bozar ve bilinc bulanikligi veya koma olabilir. Idrarda keton veya aseton cikmasi eksik beslenen veya uzun sure ac kalan kisilerde de olabilir. Idrarda aseton bakmak icin satilan olcum cubuklari vardir, onlardan temin ediniz.
Ketoasidoz cok tehlikeli bir durumdur. Genellikle tip 1 diyabetik hastalarda gorulurse de her yastaki diyabetik hastada gorulebilir.

Ketoasidoz gelistiginde su belirtiler olusur:
Cok su icme
Cok idrara gitme
Aclik hissi
Halsizlik
kilo kaybi
Yorgunluk
Uyku hali
Mide bulantisi ve kusma
Mide veya karin agrisi
Nefeste curuk elma veya aseton kokusu
Hizli ve derin soluk alip verme veya nefes almada zorluk

Bu belirtiler varsa bol su iciniz ve hemen doktorunuza veya bir acil servise basvurunuz.
İŞTE BÖYLE BİRŞEY.

TUĞBAA CIM VE ASUDECİM İNŞALLAH SİZLERİNDE GÜZEL HABERLERİNİZİ CUMARTESİ ALIRIZ.aLLAH BEKLEME SABRI VERSİN SİZE HİÇ KIOLAY DEĞİL AMA AZ KALMIŞ ŞÜKÜR Kİ.HEP BERABER SEVİNMEK ÜMİDİYLE...

Asude, Tuğba sizin için dua ediyor ve güzel haberlerinizi dört gözle bekliyor olacağız. Tuğba sen de moralini bozma idrar testi için çok erken olmuş. Çıkmamsı normal. Cumartesiyi umutla beklemeye devam et.

aman bulanti olsunda baska kötü sey olmasin canim.öyle rabin herseyin hayirlisini verir.ikiz olduna sevindim.tamam canim tekrar yazisiriz insallah sende kendine ve bebislere dikkat et seni kocaman öpüyorum tatlim..:1hug:

kızlar bu son canınızı sıkışım olucak cumartesi tekrar test vericem ama umudumu tamamen yitirdim kanamam hala devam ediyor.size desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun kardeş gibi davrandınız allah bebeişlerinize ve size sağlık versin dilerim hepiniz kucağınıza aldığınız günüde görürsünüz

Herşey bitmiş gibi konuşma canım. Allahım inşallah yardımcın olurda bebişin seni bırakmaz dualarım seninle canım:Saruboceq:

Arkadaşlar bende yarın sabah transfer olucam.Çok heyecanlıyım.İnşallah herşey yolunda gider..Dua edin bana ne olur.

nazada ;
umarım herşey senin içinde iyiye gider.bırakma kendini....

Kızlar yarın test günüm ama bugün şu kullandığımız jelin rengi farklı geliyor. Biraz koyu lekelenmeler gibi rengi var. Bu nedir sizce. Birde özellikle ayağa kalkınca belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…