Transferim oldu , artık bekleyiş

aman bulanti olsunda baska kötü sey olmasin canim.öyle rabin herseyin hayirlisini verir.ikiz olduna sevindim.tamam canim tekrar yazisiriz insallah sende kendine ve bebislere dikkat et seni kocaman öpüyorum tatlim..:1hug:

sağolasın canım.bende öyle diyorum o durumlardan sonra bulantı ya dayanılıyor bir şekilde.inşallah dikkat ederim teyzeleri sende dikkat et hem kendine hem bebişine canım

canım dur hemen karamsarlığa kapıla sen forumdaki örnekleri okumuyormusun.hem şimdiden üzülmenin sana ne faydası var aksine eğer bebişin tutunma mücadelesi veriyorsa annem nasıl olsa benden umudu kesti deyip gidecek allah korusun.sen umutlu olacaksın ki o da umutla tutunmaya çalışsın anneciğine

arkadaşlar bende yarın sabah transfer olucam.çok heyecanlıyım.inşallah herşey yolunda gider..dua edin bana ne olur.

Nazada ;
umarım herşey senin içinde iyiye gider.bırakma kendini....

canım transferin hayırlı olsun şimdiden.inşallah güzel sonuçlarla tamamlarsın sürecini

azbycv
canım çok teşekkürler hayırlısı inşallah.Allah sanada kolaylıklar versin...

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

tedirgin olma canım.inşallah yarın güzel haberler vereceksin.içine olumsuz şeyleri hiç getirme.dua et ve yarın güzel haberini ver inşallah canım

azbycv
canım çok teşekkürler hayırlısı inşallah.Allah sanada kolaylıklar versin...

CANIM ALLAH RAZI OLSUN.BU İŞ ÖYLE BİR İŞ Kİ HER AŞAMASINDA rABBİMİN KOLAYLIKLAR VERMESİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR.HEPİMİZİN HER AŞAMADA YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.GERÇİ YANLIŞ İFADE OLMASIN HAYATIN HER AŞAMASINDA ALLAH'A HEP İHTİYACIMIZ VAR

azbycv doğru söylüyorsun canım hayatın her aşaması zor. Helede annelik. Önce hamiş olmak için çabalıyoruz. Sonrada aman kese göreyim aman kalp atışını duyayım aman aman aman........
böyle gidiyor işte
Ama bizde haklıyız. Sonuçta bütün bebişler değerli ama bizlerinki zor elde edildiğinden biraz daha değerli oluyor. Bu nedenle sanırım bu stresleri yaşıyoruz.

kızlar düm tranferim oldu 1. kalite 2 embriyo transfer edildi.ama hastaenden tam çıkarken ayağım tökezledi be baya sarsıldım düşcek gibi oldum yerden elimle destek aldım. şimid çok korkuyorum ya bişi olduysa die. sizce olmuşmudur?şimdi 10 marta kadar beklemedeyim ama bu stres beni yeyip bitirecek heralde.....

transferin hayirli olsun allah iyi haberlerde almayi nasip etsin.canim öyle düsünme rabim hakkinda hayirlisini versin insallah birsry olmaz ve olmamisdir.haaa bide sitres kesinlikle yapma allah korsun birsey olursa strsden olur.sen rahat ol canim.bak hersey cok güzel olucak allahin izniyle..

Hayatım şu mübarek Cuma günü Allaha dua et. Onun izni ile inşallah birşey olmamıştır bebişlerine heyecan yapma. Geçenlerde burada bir arkadaşımız transferden sonra bekleme süresinde merdivenlerden düşmüştü Allaha şükür şimdi hamiş. Darısı senin başına canım.
Şunu unutma Allah nasip etmemişse test günü gelene kadar yatsanda tutmazsa tutmaz. Sen dualarını eksik etme. Bizlerde dua ederiz canım senin için

özlenözlem sonucun ne oldu canım bugün gliba testi tekrarlıcaktın umarım değerin yükselmiştir hayırlı haberini bekliyorum

Kızlar selam eve şimdi geldim. transferim oldu ...artık beklemedeyim...

haklısın canım stres yaşamamız normal.aslında tam bir teslimiyet içerisinde olsak Rabbimize sığınsak o dilerse herşey olur bir ol demesine bakar.bu durumda stres yükünü sırtımızdan atımış oluruz büyük oranda.Rabbim değerli olan bu bebeklerimizi yine değerli insanlar olarak yetiştirebilmeyide nasip etsin inşallah.
sonucunuda merakla bekliyorum

hayırlı olsun transferin canım.endişe etme.hastaneden çıkıncaya kadar zaten bir müddet hastanede istirahat etmişsindir.o süre yeterli oluyor sonrasında ki hareketler o derece etkili değil Allah'ın izniyle.sen bolca dua et canım.

nevra dorukk transferleriniz hayırlı olsun arkadaşlar şuandan itibaren olumlu pozitif düşünerek beklemeye koyulun gerçi sonlara doğru işkence oluyor ama artık o zamanda size kalmış sabredebilirseniz :)))

Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…