aman bulanti olsunda baska kötü sey olmasin canim.öyle rabin herseyin hayirlisini verir.ikiz olduna sevindim.tamam canim tekrar yazisiriz insallah sende kendine ve bebislere dikkat et seni kocaman öpüyorum tatlim..:1hug:
kızlar bu son canınızı sıkışım olucak cumartesi tekrar test vericem ama umudumu tamamen yitirdim kanamam hala devam ediyor.size desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun kardeş gibi davrandınız allah bebeişlerinize ve size sağlık versin dilerim hepiniz kucağınıza aldığınız günüde görürsünüz
arkadaşlar bende yarın sabah transfer olucam.çok heyecanlıyım.inşallah herşey yolunda gider..dua edin bana ne olur.
Nazada ;
umarım herşey senin içinde iyiye gider.bırakma kendini....
arkadaşlar, 8. Gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. Inşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.
azbycv
canım çok teşekkürler hayırlısı inşallah.Allah sanada kolaylıklar versin...
kızlar düm tranferim oldu 1. kalite 2 embriyo transfer edildi.ama hastaenden tam çıkarken ayağım tökezledi be baya sarsıldım düşcek gibi oldum yerden elimle destek aldım. şimid çok korkuyorum ya bişi olduysa die. sizce olmuşmudur?şimdi 10 marta kadar beklemedeyim ama bu stres beni yeyip bitirecek heralde.....
Kızlar selam eve şimdi geldim. transferim oldu ...artık beklemedeyim...
azbycv doğru söylüyorsun canım hayatın her aşaması zor. Helede annelik. Önce hamiş olmak için çabalıyoruz. Sonrada aman kese göreyim aman kalp atışını duyayım aman aman aman........
böyle gidiyor işte
Ama bizde haklıyız. Sonuçta bütün bebişler değerli ama bizlerinki zor elde edildiğinden biraz daha değerli oluyor. Bu nedenle sanırım bu stresleri yaşıyoruz.
kızlar düm tranferim oldu 1. kalite 2 embriyo transfer edildi.ama hastaenden tam çıkarken ayağım tökezledi be baya sarsıldım düşcek gibi oldum yerden elimle destek aldım. şimid çok korkuyorum ya bişi olduysa die. sizce olmuşmudur?şimdi 10 marta kadar beklemedeyim ama bu stres beni yeyip bitirecek heralde.....
Kızlar selam eve şimdi geldim. transferim oldu ...artık beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?