Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawşakkıdıdelikafadulden
Kızlar değerim 38.22 den 121 e yükselmiş tahminimden fazla vallaaaaaaa...
Yani artık HAMİŞİMMM diyebiliyorummmmmm. :CüvCüv: Allahım hepinize bu duyguyu tattırır inşallahhhhhhh:lepi::sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey:
kızlar merhaba benim 7.günüm zaten 2 gün sonra transferimolmuştu test yptım bugün silik felen hiç bişey çıkmadı erken olduğu için normalmi sizce
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawşakkıdıdelikafadulden
hayırlısıolsun canım inş güzel geçer zaten korkacak bişey yok önemli olan iyi haberler zaten bekliyoruz iyihaberlerini kendine dikkatet
canım hayırlı olsun.sonuna kadar herşey çok güzel başlayıp devam eder inşallah
tebrikler canım inşallah annelerine de sıkı sıkıya tutunurlar
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey:sm_cool::sm_cool:
Azbycv senin kontrolde bebişlerinin öolçülerini verdiler mi? Benim en baştan beri tek olan ikizim geçen hafta 1.8cm diğeri (daha once tek yumurta kardeşi olan) 1.5cm di. Bu cuma tekrar kontrolum var benim bakalım ne kadar büyüdüler. Sende de yorgunluk gittikçe artıyor mu??
evet canım sabah verdim. 1 saate kadar çıkar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?