Transferim oldu , artık bekleyiş

canım hayırlı olsun.çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Merhaba kızlarcım.bugün bebişlerimi bir daha gördüm.yalnız ikisi boyut olarak baya farklılar.inşallah küçüğüde sağlıklı gelişir.sanki büyüğünde iki çıkıntı olarak kolları farkettik gibi ama bizmi öyle zannettik yoksa onlar gerçekten kol taslaklarımıydı bilmiyorum.asıl kontrolüm martın ortalarına doğru galiba o gidişimde artık biraz daha farklı birşeyler farketmeye başlıycaz inşallah.arada görmek gerçekten insana iyi geliyor

Kızlar çok teşekkürler...İnşallah bu bekleme süreci kolay geçer...Hepimize kolaylıklar versin Allahım...

kızlar merhaba benim 7.günüm zaten 2 gün sonra transferimolmuştu test yptım bugün silik felen hiç bişey çıkmadı erken olduğu için normalmi sizce

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawşakkıdıdelikafadulden

kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaawşakkıdıdelikafadulden

hayırlısıolsun canım inş güzel geçer zaten korkacak bişey yok önemli olan iyi haberler zaten bekliyoruz iyihaberlerini kendine dikkatet

cnm hayırlı olsun dilerim allahtan hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın...bende bugün kan testi yaptırdım ama değerim 52.67 çıktı ve pzt. bir daha test yaptırmam gerektiğini söylediler...sizce bu değer nasıl...ne olur cevaplayın....

kızlar merhaba benim 7.günüm zaten 2 gün sonra transferimolmuştu test yptım bugün silik felen hiç bişey çıkmadı erken olduğu için normalmi sizce

canım biraz erken olmuş.7.gün daha yeni yeni kan değerinin yükselmeye başlama günleri hele birde geç tutunma söz konusu ise birşey olmaması çok normal.kaldıki idrar testleri kan belli sviyelere ulaşınca cevap veriyor.içini ferah tut.dua et ve sabırla bekle canım.dualarımızdasın

canım hayırlı olsun.sonuna kadar herşey çok güzel başlayıp devam eder inşallah

hayırlısıolsun canım inş güzel geçer zaten korkacak bişey yok önemli olan iyi haberler zaten bekliyoruz iyihaberlerini kendine dikkatet

canım hayırlı olsun.sonuna kadar herşey çok güzel başlayıp devam eder inşallah

teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey:sm_cool::sm_cool:

tebrikler canım inşallah annelerine de sıkı sıkıya tutunurlar

Azbycv senin kontrolde bebişlerinin öolçülerini verdiler mi? Benim en baştan beri tek olan ikizim geçen hafta 1.8cm diğeri (daha once tek yumurta kardeşi olan) 1.5cm di. Bu cuma tekrar kontrolum var benim bakalım ne kadar büyüdüler. Sende de yorgunluk gittikçe artıyor mu??

evet canım sabah verdim. 1 saate kadar çıkar herhalde

canım çok sevindim.bizdede aynı sendeki gibi olmuştu.daha o gün sabahında eşimden belki tese gerekebilir demişlerdi.bizdede 22 yumurta toplanmştı ve 10 embriyo oluşmuştu.gerçi hiç dondurulabilen olamadı ama zaten şimdi iki bebişimizi bekliyoruz inşallah.sende başında olduğun gibi her aşamasında mutlu olarak geçirirsin sürecini inşallah

canım ben toplam 3 kere ultrasona girdim şimdiyer kadar.bunun sadece 1 tanesi asıl doktorumla idi ve o sefer ayrıntılı bilgi alabildim.diğerlerini kardeşimin hastanesinde izin ala ala ve uzman gözetiminde olmadan kendimiz baktık bazı şeylerde nasıl bakıldığını bilmediğimiz için sadece görmekle yetindik.o ilk ölçümde kesesi değilde bebeğin kendisi 3.8 mm idi ama kese kaç cm di onu o zamanda öğrenememiştik.yani malesef bu konuda yardımcı olamıyorum.ama bir daha ki kontrolümde inşallah bu ayrıntılarıda öğrenmiş olurum.bir dahaki kontrolüm 24 martta inşallah.ense şeffaflığı burun basıklığı filanda bakılacak bu gidiimde.normalde bir hafta öceydi ama bunların bakılması için bir aralık var o aralığa getirmek için 1 hafta sonraya attık.senin bir dahaki kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…