evet canım sabah verdim. 1 saate kadar çıkar herhalde
kızlarr 10. gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır
kızlarr 10. Gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır
ayyy canım çok sevindim.benimde 10.gün değerim 51,7 idi.inşallah güzel güzel katlanır.seninde haftalarını saymaya başlarız
çok teşekkür ederim.senin iyi heberlerine çok sevindik.haydi halayaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:tebrikler canım inşallah annelerine de sıkı sıkıya tutunurlar
canım çok sevindim.bizdede aynı sendeki gibi olmuştu.daha o gün sabahında eşimden belki tese gerekebilir demişlerdi.bizdede 22 yumurta toplanmştı ve 10 embriyo oluşmuştu.gerçi hiç dondurulabilen olamadı ama zaten şimdi iki bebişimizi bekliyoruz inşallah.sende başında olduğun gibi her aşamasında mutlu olarak geçirirsin sürecini inşallah
canım ddemek bu değerle ikiz de olabiliyormuş. sağlıklı ve ömürlü olsun da herşeye razıyım
çok teşekkür ederim.senin iyi heberlerine çok sevindik.haydi halayaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım biz dondurmayı düşünüyorduk ama kısmette ne varsa o olur.senin ve eşinin yaşı kaç?sizin de mi sorun sadece morfoloji?siz mi karar verdiniz?doktor mu karar veriyor?bir de tahlil günü neye göre karar veriliyor?transferden itibaren mi sayıyorsunuz?döllenmeden itibaren mi?
kızlarr 10. gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır
Tebrikler aysun ALLah tamamına erdirsin inşallahkızlarr 10. gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır
canım ben toplam 3 kere ultrasona girdim şimdiyer kadar.bunun sadece 1 tanesi asıl doktorumla idi ve o sefer ayrıntılı bilgi alabildim.diğerlerini kardeşimin hastanesinde izin ala ala ve uzman gözetiminde olmadan kendimiz baktık bazı şeylerde nasıl bakıldığını bilmediğimiz için sadece görmekle yetindik.o ilk ölçümde kesesi değilde bebeğin kendisi 3.8 mm idi ama kese kaç cm di onu o zamanda öğrenememiştik.yani malesef bu konuda yardımcı olamıyorum.ama bir daha ki kontrolümde inşallah bu ayrıntılarıda öğrenmiş olurum.bir dahaki kontrolüm 24 martta inşallah.ense şeffaflığı burun basıklığı filanda bakılacak bu gidiimde.normalde bir hafta öceydi ama bunların bakılması için bir aralık var o aralığa getirmek için 1 hafta sonraya attık.senin bir dahaki kontrolün ne zaman?
canım benim haftada bir kontrolüm var. Sadece bu hafta salı yerine cuma çağırdı galiba yavaş yavaş muayene aralıklarım uzayacak. Dr. Sıkılmıyorsun di mi bu kadar sık gelmekten diye sordu :) hiç sıkılırmıyım, en azından iyi olduklarını görüyorum bebişlerin..
kardeş ben cmrts dr. daydım baş gövde çok net belli idi. :) maşallah maşallah. kalbi de göğüs kafesinin içindeydi bu sefer. o kadar yani.
azbycv, cuma sabah çok azıcık kanama yaşadım. o gün kıpırdama dedi dr. ertesi gün korkuyla gittim doktora. ama neyse ki her şey yolundaymış. istirahat verdi. cumadan beri yatıyorum. yarından itibaren yavaş yavaş kalkacağım bunaldım artık.
benimkilerden biri 2,26 cm diğeri de 2,01 cm idi. 8+3 idim o gün. birinin diğerinden farklı olması normalmiş ama çok nadiren aynı olurlarmış.
ayrıca çok mutlu oldum çoook o gün. her gördükçe bebelerimi hamileliğimi daha iyi idrak ediyorum :)
kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?