Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlarr 10. gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır

ayyy canım çok sevindim.benimde 10.gün değerim 51,7 idi.inşallah güzel güzel katlanır.seninde haftalarını saymaya başlarız

canım ddemek bu değerle ikiz de olabiliyormuş. sağlıklı ve ömürlü olsun da herşeye razıyım

tebrikler canım inşallah annelerine de sıkı sıkıya tutunurlar
çok teşekkür ederim.senin iyi heberlerine çok sevindik.haydi halayaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım biz dondurmayı düşünüyorduk ama kısmette ne varsa o olur.senin ve eşinin yaşı kaç?sizin de mi sorun sadece morfoloji?siz mi karar verdiniz?doktor mu karar veriyor?bir de tahlil günü neye göre karar veriliyor?transferden itibaren mi sayıyorsunuz?döllenmeden itibaren mi?

canım ddemek bu değerle ikiz de olabiliyormuş. sağlıklı ve ömürlü olsun da herşeye razıyım

evet canım ikiz olduğunu öğrenince bende şaşırmıştım bu değerlerle olamayacağını düşünüyordum çünkü ama meğer iki canım benimleymiş.sayıdan ziyede sağlıkla gelişip kucaklarımıza gelsinlerde inşallah.gerisi boş

canım doktor eşim örneğini verdikten sonra gerek olmadığını söyledi yani biz karar vermedik.dondurmaya gelince bizde dondurmayı düşünüyorduk ama embriyolar pek kaliteli değildi zaten ve yaşamadılar dolayısıylada dondurulamadılar.bizim sorun hem morfoloji hemde hareketlilikti ikiside 0 dı tahlillerinde.zaten tüp bebekle olamadı mikro ile oldu.tahlil günü gesaplanırken transferinin olduğu günü saymıyorsun ertesi günü 1. gün diye başlıyorsun saymaya canım.

kızlarr 10. gün sonucum 50.9 hamileyim inşallah 2 gün sonra katlanır

tebrık ederım canım cok sevındım allah tamamına erdırsın yarın bende kan testi yaptırcam dualarınızı eksık etmeyın lütfen özellıkle hamişler sizin duanız kabulolur insallah :ecrin_bebek::teytey::teytey:

aysun hayırlı olsun canım bızım senle aynıydı transfer gunumuz allah tamamına erdırsın

Canım benim haftada bir kontrolüm var. Sadece bu hafta Salı yerine Cuma çağırdı galiba yavaş yavaş muayene aralıklarım uzayacak. Dr. sıkılmıyorsun di mi bu kadar sık gelmekten diye sordu :) Hiç sıkılırmıyım, en azından iyi olduklarını görüyorum bebişlerin..

aaahh ah keşke benim doktorumda çağırsa haftada bir insan hiç sıkılırmı bebişlerini görmekten.peki sen hiç böyle baş ile gövdeniz artık biraz biraz belli olduğunu veya kol taslaklarını filan gördünmü ultrasonlarda.bizim günlerimiz aynı gidiyor seninle

kardeş ben cmrts dr. daydım baş gövde çok net belli idi. :) maşallah maşallah. kalbi de göğüs kafesinin içindeydi bu sefer. o kadar yani.

kardeş ben cmrts dr. daydım baş gövde çok net belli idi. :) maşallah maşallah. kalbi de göğüs kafesinin içindeydi bu sefer. o kadar yani.

canım yaaa çok heyecanlandırdın beni bende bir kaçamak bşka doktor kontrolünemi gitsem bilmemki.bende çok istiyorum bebeişlerimin artık yavaş yavak gelişimlerini görmeyi.ne kadar mutlu olmuşsundur kimbilir.inşallah hep böyle güzel güzel gelişirler canım.senin iki bebeğinde yaklaşık aynı boyuttalarmı yoksa benimkiler gibi birisi büyük birisi küçükmü?

kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

manolya o kadar ısrar ediyorlar madem sen de bekle biraz daha. aslında yarın doktorla da konuşabilirsin. en doğruuondan duymak. inşallah her şey yolundadır arkadaşım.

azbycv, cuma sabah çok azıcık kanama yaşadım. o gün kıpırdama dedi dr. ertesi gün korkuyla gittim doktora. ama neyse ki her şey yolundaymış. istirahat verdi. cumadan beri yatıyorum. yarından itibaren yavaş yavaş kalkacağım bunaldım artık.

benimkilerden biri 2,26 cm diğeri de 2,01 cm idi. 8+3 idim o gün. birinin diğerinden farklı olması normalmiş ama çok nadiren aynı olurlarmış.

ayrıca çok mutlu oldum çoook o gün. her gördükçe bebelerimi hamileliğimi daha iyi idrak ediyorum :)

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bir daha böyle korkulu heyecanlar yaşamazsın.heyecanların hep mutlu olur dilerim.bende bugün eşimin işyerinin yakınındaki bir hastaneye gittim orda baktık.kardeşim cihazı kullanmayı bilmediği için biz öyle çok farklı boyuttalar diye görmüşüz.biri 2.3 biride 2.29 cm olmuş neredeyse aynılarmış yani.doktor 0.01 ölçüm hatasıda olabilir yada bu kadarcık fark olması zaten çok normal dedi içim rahatladı.ve asıl bomba benim için azıcık daha büyük olan kıpır kıpır hareket ediyordu kollarını bacaklarını gördüm bu sefer.diğeri hiç hareket etmedi ama belki o sırada hareket etmemiş olabilir dedi doktor.çok şirindi ya.Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.bugün hareketini görünce daha bir hamileliğimi idrak ettim bende.o küçücük karartı hareket ediyor.o bir can.bu ise bir mucize gerçekten.kalp atışlarıda 171 ve 174 müş.doktor herşey yolunda dedi.ayın 24 ünde asıl doktoruma gidicem inşallah bakalım o zaman nelerle karşılaşıcaz.

aussie ve sen beni de bugün doktora gönderdiniz yani.:))))siz anlatınca yle dayanamadım bende.
çok teşekkür ederim ikinizede bugün bu mutluluğu yaşamama vesile olduğunuz için.

canım hastanenin söyledikleri önemli.bence stres yapman için erken.geç tutunma olmuş olabilir bunuda gözönüne almak lazım.dua ve sabır canım bu işin anahtarı.hepimiz aynı yollardan aynı heyecanlardan geçtiğimiz için seni anlıyorum gerçekten.Rabbim hayırlısı ise yüzünü güldürsün güzel haberler aldırsın.hayırlı değilse hayırlara çevirsin yine nasip etsin dilerim.ama eğer nasip etmeyecekse kula düşen sabır göstermek biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…