Transferim oldu , artık bekleyiş

merhaba kızlar.bizim 9 embriyo 7 ye düştü.ama 1 tanesi yavaş,6 sı iyi gelişiyormuş.yarın transfer olabilir belki.sizin nasıldı?biraz bahseder misiniz?

merhaba kızlar.bizim 9 embriyo 7 ye düştü.ama 1 tanesi yavaş,6 sı iyi gelişiyormuş.yarın transfer olabilir belki.sizin nasıldı?biraz bahseder misiniz?

canım benim hiç moralini bozma benimde 11 embriyo vardı.3. Gün çağırdılar.3 tanesinin gelişimi durmuştu.en iyi üç taneyi transfer ettiler ama embriyo kaliteleri pek iyi değildi.umutlu konuşamadı doktorum.diğerleride ertesi gün durmuş yine dondurulan hiç olamadı.ama rabbim nasip etti iki yavrum benimle şimdi.bugün hareketini bile gördüm.sende görürsün inşallah bu mutlu günleri.yeterki çok dua et

azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.Mona rosam Allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.Arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 YIL 8 AY OLDU EVLENELİ.KORUNMAYI BIRAKALI 8 AY OLDU.2 AY ÇATLATMA İĞNESİ KLOMEN DENENDŞİ HAMİLELİK OLMADI.hSG TAHLİLLERİM SPERM ANALŞZİ HERŞLEY NORMAL.ÇOLMUYOR.PAZARTESİ RANDEVUM VAR AŞILAMA MI YAPTIRSAM DİREK MİKROYA MI GEÇSEM KARARSIZIM.Yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.Eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi Allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Bana fikir verir misiniz?

canım sen transferden sonra nelere dikkat ettin yattınmı sürekli.bide transfer sonrası bel kasık ağrıların oldumu adet ağrısına benzer ağrılar? bide senin tekmi çiftmi bebeğin? ayyy ne çok soru sordum ya delikafadulden

Aybala hoşgeldin...
Zaman meselesini düşünüyor isen aşılama yerine micro denerdim ben olsam..Ben bir aşılama denedim tutmadı.aşılama şansı düşük ama o şekilde de hamile kalan var kısmet biraz da...
eğer imkanın varsa ve vakit de mesele ise bence micro daha kesin çözüm...Karar vermek de zor tabi...Haberlerini paylaş bizle.Burası moral oluyo insanaa.s.

sen önce doktor randevuna git.en iyi fikri o verir.sorularını ona sor.tahliller yapılacak sana kan ve idrar .onlar yol gösterecektir...kolay gelsin...:içelim:

aybala canım bende senin gibiydim. Çatlatma iğneleri klomenler filan .Biz bugün yarın olur diye 2 seneyi geçirdik. Sonra bir aşılama olduk sonuç negatif. Dedik ki bunca zamandır olmamasında bir neden var. Bu nedenle tüp bebek tedavisine karar verdik. İyiki yapmışız ilkinde pozitif... Şimdi hamişim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin..
Drısı sizlerin başına

öncelikle amn ve çok teşekkür ederim.canım benimde ilk denememdi.başta bazı tahlilleri yaptırdım ama hiç girişimde bulunmamıştım.aralık ayı içerisinde adetime 7 gün filan kala merkez ve yöntem araştırmasına girdim.özelliklede bayan doktor olsun istiyordum.banada önce aşılama deneyelim olmazsa tüp bebeğe yada mikroya geçeriz dediler.ama bende biran önce sonuç almak istedim olmazsa ihtimalleri ile kendimi ve eşimi yormak istemedim.biz en kesinini yapalım rabbimde ol derse bu iş kısa yoldan bitsin dedim.ve biliyormusun tğp bebekle bile hiç embriyo oluşmadı.aşılamayla hiç şansımızın olmadığı embriyo oluşum safhasında anlaşıldı.mikro ile yapılanlar ancak embriyo oldu onlarda çok iyi kalite olmadı.ama rabbim ol dedi çok şükür ve 3 transferden ikisi tutundu.ben senin durumundayken kendim için böyle tercihte bulundum.tabi tercih senin ama ben iyiki böyle yapmışım diyorum şimdi

canım ben 7 günü filan çoğunlukla yatarak geçirdim.7.gün dayanamayıp test yaptırdım.sonucu çok şükür olumlu alınca kalktım artık sıkıntı olmaz işallah diye.yattığım için pek kasık ve bel ağrım olmadı ama ayakta kaldığımda oluyordu.bebekler çift inşallah rabbim tamamına erdirirse ikizlerimiz olacak teyzesi.soruların çok normal insan herşeyi ama herşeyi merak ediyor.aklına takılan birşey olursa çekinme.bildiğim birşeyse seve seve cevaplarım

seni gebelik bölümündende takip etmiştim senle aynı durumdaydım herşeyi yaptırdık ama 2 taraftada hiç bir sorun olmamasına rağmen bebişimiz olmuyordu en son ki benim yaşım 27 eşimin 29 zaman kaybetmek istemedik ve doktora gidip bi yerden başlamak istediğimizi aşılama düşündüğümüzü söyledik bunun üzerine doktorum aşıladaki şansın %15 olduğunu kesin aşılamadan sonuç almak için en az 3 tane yaptırmak gerektiğini bu sürecinde kolay olmayıp yıpratıcı olabileceğini söyledi yada umudu %60 üstü olan tüp bebeği tercih edeceksiniz dedi heleki sebepsizlerde tüp daha pozitif sonuç veriyormuş yani bu konuşmalar sonrasında eşmle konuştuk ve 3 aşılamaya 1 tüp bebekten fazla para verip yıpranacağıma 1 tüp bebek yaptırırım umudum fazla olur dedim ve öylede yaptık hamdolsun şimdi ilk denememde bebişim içimde Rabbim sanada tüm tedavide olan olacak arkadaşlarada nasip eder inşallah yani zzaman kaybetme derim ama şuda varki herşey taktir meselesi belkide ilk aşılamanda kalırsın kimbilir

tursercim tatlı arkadaşım sen keselerini görmeye gitmedinmi daha.kaç tane bebiş var belli oldumu?maşallah 5+4olmuşsun.neredeyse kalp atışları başlıyacak inşallah.kse ve kalbi birliktemi görmeye gideceksin?

Azbycv alemsin valla :))) Ama bak şimdi de ben merak ettim benimkiler hareket ediyormu diye ama neyseki yarın kontrol var hihoyyyt
Yaa şu ulturason aletlerinin eve alabileceğimiz boyutu yok mudur??

Pembemavi Umarım herşey yolundadır.Kendine ve bebişlere çok çok iyi bak..

arkadaşım herşey normalse 1 kez aşı dene, en azından denemedim demezsin .tutanlar var ama çok ümitlenme .tutmazsa tüp bebek tedavisine geç derim.hakkında hayırlısı

eheh bu bebişler bizi alem yapıyor kardeş:)))
seninkide hareket ediyordur büyük ihtimalle ki sen gördüğünde benim gördüğümden gün farkıyla daha büyük olacak biliyorsun günden güne değişiyorlar.ama eğer kıprdamazsa da endişe etme.çünkü doktor ultrasonu mesela biraz daha kısa kesse bende görmeyecektim.bizimkide duruyordu öyle bir ara ayağı kıpırdadı gibi oldu.biz heyecanlandık hareketmi etti dedik doktora oda evet sanki hareket etti dedi.biraz duralım bakalım dedi hiç kıpırdamıyor kerata ama artık doktor ümidi kestiğinde kalp atışlarına bakalım dediğinde başladı kolbastı oynamaya kerata.gündemide yakından takip ediyorlarmış meğer.aman hep böyle güzel gider inşallah hepimizinde.:Saruboceq:

hımm ultrason aletinin ev boyutuna gelince keşke olsa bencede.gerçi dün babaanneleri kızdı bize sen bu çucukları neden rahatsız edip duruyorsun bırakta rahat rahat gelişsinler ikide bir bakıp durmayın dedi.bende olmaz rahat yok bizden onlara dedim:))))merak ediyor insan.bebeğe zararınında olmadığını söylüyor doktor.her görüş yeni bir neşe kaynağı oluyor nede olsa haksızmıyım ama

azbycv canım benim hamdolsun iyiyim evet bugün 5+4 olduk Allahın izniyle ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana doktora gitmedim hiç 2 hafta sonra gel dediler bende onu bekliyorum nasip olursa 9 martta yani önümüzdeki pazartesi ilk kontrole gideceğim o zaman herşey netleşir heralde kalp atıaşlarını duyabilirmiyim bilmiyorum ama keseleri kaç tane olduğunu falan net görürüm heralde umarım herşey yolunda gidiyordur bi haber bekliyorum böyle :)) sen nasılsın hayatım senin nasıl gidiyor bebişlerinle hamiş yolculuğun?

azbycv ayay ne güzel ölçüler bunlar. sevindim seni kışkırttığımıza. bak fena mı olmuş bebeleri gördün sevindin.

ben de guya cmrts gittim de aylar geçti gibi geliyor bebeleri görmeyeli. bi dahaki sefer 21 mart. :) 23 de olabilir.

mona kardeş senden haberler nasıl transfr nasıl geçti?

aussie inşallah senin bidilikler de iyidir. :) öptüm.

CANIM O ZAMAN AZ KALMIŞ.kaydirigubbakcemile2 BAKALIM HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH.SAYI ABARTILI OLMADIKTAN SONRA ÇÜNKÜ BU HEM BEBEKLER HEM ANNE İÇİN RİSK KAÇ OLURSA OLSUN SAĞLIKLI OLSUNLARDA İNŞALLAH.ŞİMDİ BİR HESAP YAPARSAK BUGÜN 5+4 PAZARTESİ 6+1 OLUYORSUN.GENELLİKLE 6.HAFTADA KALP ATIŞLARI BAŞLIYOR.BENDE 6+4 İKEN KALP ATIŞLARINI DUYMUŞTUM ÇOK HEYECAN VERİCİ ZANNEDİYORUM SENDE DUYACAKSIN İNŞALLAH OLMAZSADA BELKİ BİR KAÇ GÜN SONRA ARTIK İYİCE BAŞLARLAR İNŞALLAH.ZATEN ONLARDA PEK HEYECANLI OLUYORLAR KALPLERİ HIZLI HIZLI ATIYOR ANNESİ.TÜM BU MUTLULUKLARI TADINA VARA VARA YAŞARSIN DİLERİM.DİKKAT ET KALP ATIŞŞLARINI DUYDUĞUN GİBİ SENDE BENİM GİBİ MUTLULUK SARHOŞU OLMA.O GÜN HAVADAMIYDIM YERDEMİYDİM HATIRLAMIYORUM.
BENİMDE BİR DAHAKİ KONTROLÜM 24 MARTTA İNŞALLAH.BAKALIM RANDEVUMUZU BEKLİYORUZ AMA HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR ŞİMDİLİK ELHAMDÜLİLLAH.İKİSİDE İYİLER TEYZESİ.DARISI SENİNKİNE VEYA SENİNKİLERE İNŞALLAH CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…