merhaba kızlar.bizim 9 embriyo 7 ye düştü.ama 1 tanesi yavaş,6 sı iyi gelişiyormuş.yarın transfer olabilir belki.sizin nasıldı?biraz bahseder misiniz?
canım benim hiç moralini bozma benimde 11 embriyo vardı.3. Gün çağırdılar.3 tanesinin gelişimi durmuştu.en iyi üç taneyi transfer ettiler ama embriyo kaliteleri pek iyi değildi.umutlu konuşamadı doktorum.diğerleride ertesi gün durmuş yine dondurulan hiç olamadı.ama rabbim nasip etti iki yavrum benimle şimdi.bugün hareketini bile gördüm.sende görürsün inşallah bu mutlu günleri.yeterki çok dua et
Aybala hoşgeldin...azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.Mona rosam Allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.Arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 YIL 8 AY OLDU EVLENELİ.KORUNMAYI BIRAKALI 8 AY OLDU.2 AY ÇATLATMA İĞNESİ KLOMEN DENENDŞİ HAMİLELİK OLMADI.hSG TAHLİLLERİM SPERM ANALŞZİ HERŞLEY NORMAL.ÇOLMUYOR.PAZARTESİ RANDEVUM VAR AŞILAMA MI YAPTIRSAM DİREK MİKROYA MI GEÇSEM KARARSIZIM.Yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.Eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi Allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Bana fikir verir misiniz?
azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.Mona rosam Allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.Arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 YIL 8 AY OLDU EVLENELİ.KORUNMAYI BIRAKALI 8 AY OLDU.2 AY ÇATLATMA İĞNESİ KLOMEN DENENDŞİ HAMİLELİK OLMADI.hSG TAHLİLLERİM SPERM ANALŞZİ HERŞLEY NORMAL.ÇOLMUYOR.PAZARTESİ RANDEVUM VAR AŞILAMA MI YAPTIRSAM DİREK MİKROYA MI GEÇSEM KARARSIZIM.Yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.Eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi Allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Bana fikir verir misiniz?
azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.mona rosam allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 yıl 8 ay oldu evleneli.korunmayı bırakalı 8 ay oldu.2 ay çatlatma iğnesi klomen denendşi hamilelik olmadı.hsg tahlillerim sperm analşzi herşley normal.çolmuyor.pazartesi randevum var aşılama mı yaptırsam direk mikroya mı geçsem kararsızım.yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.bana fikir verir misiniz?
canım sen transferden sonra nelere dikkat ettin yattınmı sürekli.bide transfer sonrası bel kasık ağrıların oldumu adet ağrısına benzer ağrılar? Bide senin tekmi çiftmi bebeğin? Ayyy ne çok soru sordum ya delikafadulden
azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.Mona rosam Allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.Arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 YIL 8 AY OLDU EVLENELİ.KORUNMAYI BIRAKALI 8 AY OLDU.2 AY ÇATLATMA İĞNESİ KLOMEN DENENDŞİ HAMİLELİK OLMADI.hSG TAHLİLLERİM SPERM ANALŞZİ HERŞLEY NORMAL.ÇOLMUYOR.PAZARTESİ RANDEVUM VAR AŞILAMA MI YAPTIRSAM DİREK MİKROYA MI GEÇSEM KARARSIZIM.Yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.Eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi Allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.Bana fikir verir misiniz?
azbycv arkadaşım bebişlerin hayırlı olsun.mona rosam allahım hayırlı sonuçlar almanı nasib etsin.arkadaşım ben de artık bu ailedenim.1 yıl 8 ay oldu evleneli.korunmayı bırakalı 8 ay oldu.2 ay çatlatma iğnesi klomen denendşi hamilelik olmadı.hsg tahlillerim sperm analşzi herşley normal.çolmuyor.pazartesi randevum var aşılama mı yaptırsam direk mikroya mı geçsem kararsızım.yaşım 30 u geçtiği için zaman kaybetmek de istemiyorum.eşimin sperm değerleri 100 milyonun üzerinde hareketlilik morfoloji de iyi allaha şükür.sebepsiz infertiliteyiz yani.zaman aleyhime işliyor ne yapmalıyım bilmiyorum.bana fikir verir misiniz?
merhaba kızlar.bizim 9 embriyo 7 ye düştü.ama 1 tanesi yavaş,6 sı iyi gelişiyormuş.yarın transfer olabilir belki.sizin nasıldı?biraz bahseder misiniz?[
benim de sadece 4 embriyom oluştu sadece 1 tanesi kaliteliydi ama üçü de tuttu:CüvCüv:,üçünün de kalp atışlarını duyduk,fakat doktorum 2ye indirgenmesi gerektiğini söyledi ve şu an 10 haftalık ikizlerime hamileyim.bir kere şu var allah izin verdikten sonra kaliteli olmuş olmamış hiç önemli değil,kaliteli olup da tutmayanlar da var,daima hayırlısı diye dua et.güzel haberler dilerim..
Azbycv alemsin valla :))) Ama bak şimdi de ben merak ettim benimkiler hareket ediyormu diye ama neyseki yarın kontrol var hihoyyyt
Yaa şu ulturason aletlerinin eve alabileceğimiz boyutu yok mudur??
Pembemavi Umarım herşey yolundadır.Kendine ve bebişlere çok çok iyi bak..
azbycv canım benim hamdolsun iyiyim evet bugün 5+4 olduk Allahın izniyle ama hamileliğimi öğrendiğimden bu yana doktora gitmedim hiç 2 hafta sonra gel dediler bende onu bekliyorum nasip olursa 9 martta yani önümüzdeki pazartesi ilk kontrole gideceğim o zaman herşey netleşir heralde kalp atıaşlarını duyabilirmiyim bilmiyorum ama keseleri kaç tane olduğunu falan net görürüm heralde umarım herşey yolunda gidiyordur bi haber bekliyorum böyle :)) sen nasılsın hayatım senin nasıl gidiyor bebişlerinle hamiş yolculuğun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?