çok sevindim cherry09, allahım kucağına almayıda nasip etsin, benimde 11. Günüm test yaptırdım negatif çıktı, dr pazartesi yaptır demişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım çok üzgünüm acaba durum değişirmi
benim 11. Günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı kenidimi çok zor tuttum yapayım yapmayayaım derken yapmaya karar verdim çok şükür sonuç olumlu çıktı...
Test sonucum çıktı sonuç 59,51 çok şükür hamileyimmmmhihoyyyt
allah herkesin gönlüne göre versin
merhaba arkadaşlar ben de ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.şimdilik gonal-f kullanıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.transfer aşaması nasıl gerçekleşiyor.ağrı oluyo mu?
detaylarıyla yazarsanız çok mutlu olurum.çünkü çok merak ediyorum ve korkuyorum
benim 11. günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı kenidimi çok zor tuttum yapayım yapmayayaım derken yapmaya karar verdim çok şükür sonuç olumlu çıktı...
Test sonucum çıktı sonuç 59,51 ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMhihoyyyt
Allah herkesin gönlüne göre versin
kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. Günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**
slm arkdslar bugun transferımın onuncu gunu degerım 120 cıktı acaba normalm kımyasal gebelıkmı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
kızlar acil fikir desteği lütfen.... Bugün transferde 10.gündeyim sabah biraz kan geldi ama devamı olmadı böyle bişey yaşayan arkadaş varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?