Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar sabah gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı hemen kan testi vermeye gittik bakalım heyecanla sonucu bekliyorummm bugün 11. gün...

cherry idrar tahlilindemi ikinci çizgi silik çıktı? Bana idrarda bakma dediler, Of ya deli olcam bugün benimde 11. günüm ama gidip yaptıramıyorum, düne kadar hiç düşünmeden sakin geçirdim, dünden beri kafamdan atamıyorum, noolacak şimdi?

benim 11. günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı kenidimi çok zor tuttum yapayım yapmayayaım derken yapmaya karar verdim çok şükür sonuç olumlu çıktı...
Test sonucum çıktı sonuç 59,51 ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMhihoyyyt
Allah herkesin gönlüne göre versin

çok sevindim cherry09, allahım kucağına almayıda nasip etsin, benimde 11. günüm test yaptırdım negatif çıktı, dr pazartesi yaptır demişti ama ben dayanamadım bugün yaptırdım çok üzgünüm acaba durum değişirmi

cherry09 canım senin embriyo kaçıncı gün ve kaça bölündüğünde yerleştirilmişti yazarsan sevinirim

canım moralini bozma.geç tutunma olabilir belki bak cherrynin kide daha 50 lerde değeri dün test yapsa çıkmazdı çünkü belli değerden sonra idrar testi sonuç veriyor.sen kan testine göre karar ver canım

canım çok sevindim hayırlı olsun.inşallah değerlerin katlanır ve herşey yolunda gider canım

merhaba arkadaşlar ben de ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.şimdilik gonal-f kullanıyorum.benim sizlere bir sorum olacak.transfer aşaması nasıl gerçekleşiyor.ağrı oluyo mu?
detaylarıyla yazarsanız çok mutlu olurum.çünkü çok merak ediyorum ve korkuyorum

canım merhaba , hiç korkma tedavinin hiç bir aşaması zor ve acılı değil tek zor kısmı var o da sonucu beklemek yerimseniben

çok sağol aysun genelde acı ağrı olmuyor diyorlar.içim rahatladı.evet en zoru beklemek doğru

canım tebrikler.darısı başımıza.allah kucağına almayı nasip etsin.bebiş ve annnesine a.s.a.s.a.s.

kızlar perşembe günü transferim oldu.her şey yolunda gitti.buğüne kadar iyiyidim.ama buğün içime tuhaf bir duygu saplandı.oturdum ağladım sebepsiz yere,sanırım olumsuz sonuç gelirse diye korkuyorum.sizin duygularınız nasıldı beklerken?benim daha 3. günümdü ama işte insan olumsuzluğa da alıştırmalı kendini değil mi?**

kızlar acil fikir desteği lütfen.... bugün transferde 10.gündeyim sabah biraz kan geldi ama devamı olmadı böyle bişey yaşayan arkadaş varmı

slm arkdslar bugun transferımın onuncu gunu degerım 120 cıktı acaba normalm kımyasal gebelıkmı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

acbvyz teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur, dünyam karardı sanki ama yavaş yavaş atlatıyorum. Allahım isteyen herkese versin inşallah.

canım benim bende çok duygusaldım.hatta 6. Günü filandı galiba transferimin trt de bir japon dizisi vardı yatarken ona bakıyordum ordaki prenses öldü diye ne kadar ağlamıştım.annemler güldüler bana.kızım niye ağlıyorsun bu kadar diye.mesele japon prensesi filan değil tabi.mesele dokunsan ağlayacak olmam.ama sonrada bu duygusallığı hamilelik duygusallığı olarak yorumlamışlardı.ne kadar gerçekten hamilelik duygusallığıydı ne kadar bekleme heyecanının verdiği duygusallıktı bilmiyorum ama böyleydi işte durum.yani canını sıkma normal şeyler.bir gün içine tutunacakmış gibi gelir için içine sığmaz ertesi gün yok hayır aslında olmadı diye bir düşünce saplanır her türlü sebep ağlama vesilesi olur.hepsi geçecek canım endişe etme inşallah.

slm arkdslar bugun transferımın onuncu gunu degerım 120 cıktı acaba normalm kımyasal gebelıkmı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

canım daha 10. Günde çok güzel çıkmış değerin maşallah.benim 10 gün değerim 51,7 idi çok şükür şimdi ikizlerimizi bekliyoruz.hiç endişe etme 2 gün sonra bir test daha ve inşallah değerin ikiye katlamış bir sonuç ve sırada sonraki heyecanlar kesesi kalp atışı vs...hayırlı olsun hamileliğin canım.allah tamamına erdirsin

kızlar acil fikir desteği lütfen.... Bugün transferde 10.gündeyim sabah biraz kan geldi ama devamı olmadı böyle bişey yaşayan arkadaş varmı

canım endişe eme zaten kesilmiş.bu forumda adet kanaması kadar kanaması olmasına rağmen hamileliğini öğrenenler oldu.tutunma kanamasıdır inşallah.2 gün sonra güzel haberi alırız dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…