azbycv ayay ne güzel ölçüler bunlar. Sevindim seni kışkırttığımıza. Bak fena mı olmuş bebeleri gördün sevindin.
Ben de guya cmrts gittim de aylar geçti gibi geliyor bebeleri görmeyeli. Bi dahaki sefer 21 mart. :) 23 de olabilir.
mona kardeş senden haberler nasıl transfr nasıl geçti?
aussie inşallah senin bidilikler de iyidir. :) öptüm.
şekerim, ben de 8+3 iken gitmiştim ya 3 hafta sonraya rand. Alın dedi dr. Ense kalınlığı bakacağız dedi. 11+3 yani 12. Hafta oluyor o gün, cumartesi. Ense kalınlığı için biriki gün geç gitmek belki de daha da iyi olur diye düşündüm sana yazarken. Doktoru arayıp sorarım farketmeyecekse 21 yoksa 23 martta giderim diye düşündüm.
Biliyor musun o 2,26 olan bebemin karşısında 9 hafta yazıyordu. O gün 8+3 idi. Ufağın karşısında ise 8+4 yazıyordu. Sormadım doktora eve gelince farkettim. Yani biri daha bir önden gidiyor değil mi? Seninkiler tam gününü mü gösteriyor?
--------------------------------------------------------------------------------
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
azbycv iyi dileklerin için sağol canım inşallah dediğin gibi herşey yolundadırda varsın gittikten bikaçgün sonra göreyim atışları sorun değil şuan bihaber geçirmek biraz merak uyandırıyor allaha emanetler seninkilerede maşallah sağsalim kucaklarımıza almak nasip olur inşallah
kızzlarrr 10. gün değerim 50, 12. gün 55 çıkmıştı. üzülmüştüm.ama 14. gün 101 e çıktı. sanırım gerçekten hamileyimmmmm
hadi hayırlı olsun monacım? transfer için istanbula mı gittiniz yoksa buralarda mı yaptırdınız?
inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. :)
HAYIRLI OLSUN CANIM.1.KALİTE OLMALARIDA ÇOK İYİ.İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLARDIR.RABBİM OL DER VE ANNELERİNE SIKI SIKI TUTUNURLAR CANIM.AYY SENİNLE O GÜNLERİMİ TEKRAR YAŞADIM SANKİ.ÇOK HEYECANLI HER AŞAMASI BU İŞİN GERÇEKTEN.aLLAH HEP GÜZEL HABERLER DUYURSUN İNŞALLAH CANIM
çok teşekkür ederim.desteğinizi ve güzel yorumlarınız için.istanbulda oldu toplama ve transfer aşaması.başlangıcı denizlide.aybala 3 gün dinlenmiş olacağım zaten.normal hayatına devam etmek daha iyi sanırım fazla yorullmadan.doktor da onu tavsiye ediyor zaten.ama sen istersen raporunu uzatabilirsin,sorun olmaz.10 gündür raporluydum zaten...Mona rosa hayırlısı olsun güzelim.Allahım bebişlerini önce göbişine sonra kucağına doldursun.Allahım bana da hayırlısı ile nasib etsin.Benim eşim Antalyalı canım.Aksu ilçesinden ben Konyalıyım tatlım.Bunu sormuştun değil mi? bu arada transferden sonra doktor rapor veriyor mu? çalışmıyorsun değil mi? istirahat etmen gerekiyor.raporda sorun çıkarmazlar işallah.transferden hemen sonra apar topar o yoğun tempoya girmek istemem doğruru dikkat etmek gerekir değil mi?
ohhhhhhhhhh ne güzel gözün aydın.bebişler geliyor desene:teytey::teytey::teytey:kızzlarrr 10. gün değerim 50, 12. gün 55 çıkmıştı. üzülmüştüm.ama 14. gün 101 e çıktı. sanırım gerçekten hamileyimmmmm
kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim
kızzlarrr 10. Gün değerim 50, 12. Gün 55 çıkmıştı. üzülmüştüm.ama 14. Gün 101 e çıktı. Sanırım gerçekten hamileyimmmmm
azbyvc canım rabbim hakkımda hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin ama benim gönlümden tek olması geçiyor çoğulda tereddüt ediyorum açıkçası ama hakkımda hayırlısıda oysa razıyım o yüzde içim çok rahat tevekkülümü yaptım rabbime bıraktım emini sonuç hakkımda hayırlı olan olacak buna inanarak bekliyorum pazartesi öğreneceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?