Transferim oldu , artık bekleyiş

evet canım ya hiçte fena olmadı doğrusu.teşekkür ederim.inşallah böyle güzel gider herşey.benim bir dahaki randevumda 24 martta yaklaşık aynı günlerdeymiş canım.ense kalınlığına bakılacak dimi.aslında benim randevum bir önceki salı idi ama hastaneden verilen formda nukal saydamlığın en güzel göründüğü aralıkları belirtmişler o tarihe göre ayarladık bizde yeniden.bir hafta daha sabredeceğiz artık inşallah

şekerim, ben de 8+3 iken gitmiştim ya 3 hafta sonraya rand. alın dedi dr. ense kalınlığı bakacağız dedi. 11+3 yani 12. hafta oluyor o gün, cumartesi. ense kalınlığı için biriki gün geç gitmek belki de daha da iyi olur diye düşündüm sana yazarken. doktoru arayıp sorarım farketmeyecekse 21 yoksa 23 martta giderim diye düşündüm.

biliyor musun o 2,26 olan bebemin karşısında 9 hafta yazıyordu. o gün 8+3 idi. ufağın karşısında ise 8+4 yazıyordu. sormadım doktora eve gelince farkettim. yani biri daha bir önden gidiyor değil mi? seninkiler tam gününü mü gösteriyor?

canımcım bana verilen bilgilendirme kitapçığında ense kalınlığı için 11 ile 14. Hafta diyor ama en ideal günler 12+5 ile 13+2 diyor.o nedenle o tarihlere denk getirmeye çalıştım.ama yani 11 ile 14. Haftalar arasında bakılabiliyor yinede.birde sen sorunca baktım bende ultrasona ikisindede 9+0 yazıyor.zaten boyutlarıda birbirine çok yakın bizimkilerin.yerleşimleride tam yanyanaymış.

--------------------------------------------------------------------------------

buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...

hadi hayırlı olsun monacım? transfer için istanbula mı gittiniz yoksa buralarda mı yaptırdınız?

inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. :)

azbycv iyi dileklerin için sağol canım inşallah dediğin gibi herşey yolundadırda varsın gittikten bikaçgün sonra göreyim atışları sorun değil şuan bihaber geçirmek biraz merak uyandırıyor Allaha emanetler seninkilerede maşallah sağsalim kucaklarımıza almak nasip olur inşallah

HAYIRLI OLSUN CANIM.1.KALİTE OLMALARIDA ÇOK İYİ.İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLARDIR.RABBİM OL DER VE ANNELERİNE SIKI SIKI TUTUNURLAR CANIM.AYY SENİNLE O GÜNLERİMİ TEKRAR YAŞADIM SANKİ.ÇOK HEYECANLI HER AŞAMASI BU İŞİN GERÇEKTEN.aLLAH HEP GÜZEL HABERLER DUYURSUN İNŞALLAH CANIM

inşallah canım herşey yolundadır aklına hep güzel şeyler getirayrıca bende sana teşekkür ederim güzel dileklerin için.senin gönlünden ne geçiyor canım.kaç tane olsun istiyorsun?

Kızlaaaaaaaar offff yaaaaaaaaaa bugun bebişlerin belki hareketlerini görürüm diye heycanla gittim, dr. amelyata girdi diye birsuru saat bekledim ve sonunda ikizlerimden birinin yine yok oldugunu öğrendim (
Kaybolan daha önce kendine tek yumurta ikizi yaratan ve sonradan yok olan. Başından beri tek kesede olan saglıklı maşallah ama artık tırsmaya başlıyorum. Her doktora gidişimde yeni bir süprizle karşılaşıyorum.benneyaptımki
Dr. bu durumun normal olduğunu daha önce keseyi paylaştığı ikizden dolayı beslenemediğini ve vucudun saglıklı bir gebelik geçirmesi için her yola başvurduğunu söyledi ama hiç tatmin olmadım.Artık her hafta dr. gitmek korkulu rüya haline gelecek galiba. Allahtan hayırlısı artık.

Mona rosa hayırlısı olsun güzelim.Allahım bebişlerini önce göbişine sonra kucağına doldursun.Allahım bana da hayırlısı ile nasib etsin.Benim eşim Antalyalı canım.Aksu ilçesinden ben Konyalıyım tatlım.Bunu sormuştun değil mi? bu arada transferden sonra doktor rapor veriyor mu? çalışmıyorsun değil mi? istirahat etmen gerekiyor.raporda sorun çıkarmazlar işallah.transferden hemen sonra apar topar o yoğun tempoya girmek istemem doğruru dikkat etmek gerekir değil mi?

azbyvc canım Rabbim hakkımda hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin ama benim gönlümden tek olması geçiyor çoğulda tereddüt ediyorum açıkçası ama hakkımda hayırlısıda oysa razıyım o yüzde içim çok rahat tevekkülümü yaptım Rabbime bıraktım emini sonuç hakkımda hayırlı olan olacak buna inanarak bekliyorum pazartesi öğreneceğiz bakalım

turser canım hakkımızda en hayırlısı ne ile öyle olsun canım. İnşallah sağlıcakla kucağımızada alırız hayatım

kızzlarrr 10. gün değerim 50, 12. gün 55 çıkmıştı. üzülmüştüm.ama 14. gün 101 e çıktı. sanırım gerçekten hamileyimmmmm

kızlar lütfen akıl verin bana bugün negatif sonuç aldım ve 2.nasipolursa denemek istiyorum sizce aynı hastanede devam etmek dahamı mantıklı enazından dahamı dikkatli olurlar bende hiç bir sorun yoktu sper düşüklüğünden oldu hiç bir problem yok dediler ama olmadı demek vakti saati gelmemiş hastane 2 ay dinlenmeden sonra deneyebiliriz dedi çarşamba toplantıları varmış durum değerlendirmesi yapacaklar ne yapsam bilmiyorum gerçi maddi olarakta kendimi zaten toplamam gerek sizce aynı terdemi devam edeyim

kızzlarrr 10. gün değerim 50, 12. gün 55 çıkmıştı. üzülmüştüm.ama 14. gün 101 e çıktı. sanırım gerçekten hamileyimmmmm

canımmmm çok sevindim .rabbim kucağına almayıda nasip etsin iiinşallahhhhhhhhhh.......

hadi hayırlı olsun monacım? transfer için istanbula mı gittiniz yoksa buralarda mı yaptırdınız?

inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız. :)

çok teşekkür ederim.desteğinizi ve güzel yorumlarınız için.istanbulda oldu toplama ve transfer aşaması.başlangıcı denizlide.aybala 3 gün dinlenmiş olacağım zaten.normal hayatına devam etmek daha iyi sanırım fazla yorullmadan.doktor da onu tavsiye ediyor zaten.ama sen istersen raporunu uzatabilirsin,sorun olmaz.10 gündür raporluydum zaten...
ohhhhhhhhhh ne güzel gözün aydın.bebişler geliyor desene:teytey::teytey::teytey:

doktoruna ve hastanene güvenmiyorsan değiştirebilirsin.biz embriyo dondurduk.tutmazsa aynı hastanede deneyeceğiz....

canım allah hayırlısını nasip etsin.en sağlıklısı 1 tane olan zaten ama tabi rabbim kaç tane lutfederse razıyız hemde seve seve

aynen canım hayırlısı bakalım

aysun çoksevindim demekki çoğuldu teke düştü diye belkide değerinde bu anormallik görüldü hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim allah herkesin kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…