Transferim oldu , artık bekleyiş

canım ınsallah kımyasal gebelık degıldır cok yuksek degerım geldı bana yarın sabah ıkıncıyı yapıcaz ınsallah hayırlı haberlerle donerım dualarınızı esırgemeyın rabbım herkesın gonlune gore versın

slm arkdslar bugun transferımın onuncu gunu degerım 120 cıktı acaba normalm kımyasal gebelıkmı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

canım sen bu değerden mi korkuyorsun. bence değerin 10. gün için çok çok güzel. benim 11. gün değerim 23.47 idi. bugün 14. günüm ve değerim 128 olmuş. dr. bu durumun iyi olduğunu söyledi. bence sen sakın korkma Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak.hihoyyyt

kızlar bugün değerim 120 olmuşş doktor bir daha kan testine gerek yok dedi...haftaya pzt keseyi veya keseleri görmeye gidicezz...bu değerler iyi midir..???

kızlar bugün değerim 120 olmuşş doktor bir daha kan testine gerek yok dedi...haftaya pzt keseyi veya keseleri görmeye gidicezz...bu değerler iyi midir..???

canım değerlerin gayet güzel .riskli olsaydı doktor kan testini tekrarlatırdı.tebrik ederim

arkaslar benim dün transferim oldu dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

gnydın arkdslar aglamaktan ölücem sanırım 10cu gun degerım 124ıken 12cı gun 195 olmus neden bu kadar az kımyasala gebelık sanırım dua edın arkdslar emeklerımızı bosa gıtmesın degerı bu kadar az artıp hamıle kalan varmı aranızda

hemen kendini bırakma canım benim 10. gün 50 iken 12. gün 55 oldu ben de senin gibi umutsuzluğa kapıldım ama sonra katlanarak arttı

hemen kendini bırakma canım benim 10. gün 50 iken 12. gün 55 oldu ben de senin gibi umutsuzluğa kapıldım ama sonra katlanarak arttı

canım benım hıc umudum kalmadı 2gunluk mutlulukmus benımmkı yınede rabbım hakkımızda hayırlısını versın dualarınızı esırgemeyın suan hamılemısın cnm

canım endişe etme bana doktorum %60 artış ve üstüdür beklentimiz demişti ki senin % 63 küsur ediyor.bir dahaki testin daha da güzel artar inşallah.kimyasal olduğunda değer düşüyor artmıyor canım

canım endişe etme bana doktorum %60 artış ve üstüdür beklentimiz demişti ki senin % 63 küsur ediyor.bir dahaki testin daha da güzel artar inşallah.kimyasal olduğunda değer düşüyor artmıyor canım

umutlarım tukendı aglamaktan yoruldum ıkıye katlaması gerekırken artmamıs bıle persembe tekrar test yaptırcam sanırım yıne kotu cıkıcak dualarınızı esırgemeyın arkdslar rabbım herkesı guldursun

canım benım hıc umudum kalmadı 2gunluk mutlulukmus benımmkı yınede rabbım hakkımızda hayırlısını versın dualarınızı esırgemeyın suan hamılemısın cnm

bak benimki sadece 5 birim artmıştı 2 gün sonra 100 ondan 2 gün sonrada 300 oldu. aynen ben de senin gibi olmuştum hatta yeni bir tüp bebk merkezinden randevu bile aldım, sakın üzme bebişini de

Hayatım moralını bozma sakın. Şu ihtimaliden gözden kaçırma ikizken tek kalmış ve değer bu nedenle senin beklediğinden az yükselmiş olabilir. Bu şekilde olupta hamişliği devam eden arkadaşlarımız var. Sakın moralini bozupta bebişinide üzme:1hug:

ınsallah dedıgınız gıbıdır kardeslerım cok agladım ınanın cok uzuluom degerım benı sasırttı dualarınızı esırgemeyın rabbım hepımızı guldursun ınsallah

bak benimki sadece 5 birim artmıştı 2 gün sonra 100 ondan 2 gün sonrada 300 oldu. aynen ben de senin gibi olmuştum hatta yeni bir tüp bebk merkezinden randevu bile aldım, sakın üzme bebişini de

canım senın degerın ıyı artmıs benım 2gunde 63 sadece artan degerım cok uzucu neden böle oldu anlamadım kardesım lutfen dualarda bulusalım esırgemeyın dualarınızı

azbycv: canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik bebisler nasil?? ben iyiyim bebisimde iyi gecen DR gitdim eli kolu beliydi masallahhhhh..

canım senın degerın ıyı artmıs benım 2gunde 63 sadece artan degerım cok uzucu neden böle oldu anlamadım kardesım lutfen dualarda bulusalım esırgemeyın dualarınızı

10. günle 12. gün arasında sadece 50 den 55'e yükselmışti, sakın üzülme

azbycv selam canım ne haber nasılsın?

benim dün ilk kontrolüm vardı ve iki kese gördük Rabbim bunu hakkımda hayırlı kıldı ama benim 4-5 gündür mide bulantıları başladı ve gün geçtikçe artarak devam ediyor bide üstüne üşütmüşüm boğazlarım şişti ve başım feci çatlıyor ilaçta alamıyorum yani iyi değilim anlayacağın sana haber vermek istedim canım şimdi kalkıp nasıl yapacam bilmiyorum ama yemek yapmalıyım kendine iyi bak görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…