canım daha 10. Günde çok güzel çıkmış değerin maşallah.benim 10 gün değerim 51,7 idi çok şükür şimdi ikizlerimizi bekliyoruz.hiç endişe etme 2 gün sonra bir test daha ve inşallah değerin ikiye katlamış bir sonuç ve sırada sonraki heyecanlar kesesi kalp atışı vs...hayırlı olsun hamileliğin canım.allah tamamına erdirsin
slm arkdslar bugun transferımın onuncu gunu degerım 120 cıktı acaba normalm kımyasal gebelıkmı bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
benim embriyolar yumoşlar toplandıktan 3 gün sonra transfer edildi. 3 tane transfer edildi 8/8/7 bölünmüşlerdi canım.cherry09 canım senin embriyo kaçıncı gün ve kaça bölündüğünde yerleştirilmişti yazarsan sevinirim
kızlar bugün değerim 120 olmuşş doktor bir daha kan testine gerek yok dedi...haftaya pzt keseyi veya keseleri görmeye gidicezz...bu değerler iyi midir..???
kızlar bugün değerim 120 olmuşş doktor bir daha kan testine gerek yok dedi...haftaya pzt keseyi veya keseleri görmeye gidicezz...bu değerler iyi midir..???
gnydın arkdslar aglamaktan ölücem sanırım 10cu gun degerım 124ıken 12cı gun 195 olmus neden bu kadar az kımyasala gebelık sanırım dua edın arkdslar emeklerımızı bosa gıtmesın degerı bu kadar az artıp hamıle kalan varmı aranızda
hemen kendini bırakma canım benim 10. gün 50 iken 12. gün 55 oldu ben de senin gibi umutsuzluğa kapıldım ama sonra katlanarak arttı
gnydın arkdslar aglamaktan ölücem sanırım 10cu gun degerım 124ıken 12cı gun 195 olmus neden bu kadar az kımyasala gebelık sanırım dua edın arkdslar emeklerımızı bosa gıtmesın degerı bu kadar az artıp hamıle kalan varmı aranızda
arkaslar benim dün transferim oldu dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canım endişe etme bana doktorum %60 artış ve üstüdür beklentimiz demişti ki senin % 63 küsur ediyor.bir dahaki testin daha da güzel artar inşallah.kimyasal olduğunda değer düşüyor artmıyor canım
canım benım hıc umudum kalmadı 2gunluk mutlulukmus benımmkı yınede rabbım hakkımızda hayırlısını versın dualarınızı esırgemeyın suan hamılemısın cnm
umutlarım tukendı aglamaktan yoruldum ıkıye katlaması gerekırken artmamıs bıle persembe tekrar test yaptırcam sanırım yıne kotu cıkıcak dualarınızı esırgemeyın arkdslar rabbım herkesı guldursun
Hayatım moralını bozma sakın. Şu ihtimaliden gözden kaçırma ikizken tek kalmış ve değer bu nedenle senin beklediğinden az yükselmiş olabilir. Bu şekilde olupta hamişliği devam eden arkadaşlarımız var. Sakın moralini bozupta bebişinide üzme:1hug:
bak benimki sadece 5 birim artmıştı 2 gün sonra 100 ondan 2 gün sonrada 300 oldu. aynen ben de senin gibi olmuştum hatta yeni bir tüp bebk merkezinden randevu bile aldım, sakın üzme bebişini de
canım senın degerın ıyı artmıs benım 2gunde 63 sadece artan degerım cok uzucu neden böle oldu anlamadım kardesım lutfen dualarda bulusalım esırgemeyın dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?