Transferim oldu , artık bekleyiş

kızlar transferden sonra mide bulantısı,kasık batması ...vs. durumlar olmuş muydu?bende yok bunlar.transferin 5. günü.ama tık yok bende.ilk 2 gün olmuştu biraz ama artık yok...kendimi dinlemeyi mi bırakmalyım acaba ?

ikizlerin hayırlı olsun .darısı başımaaa:teytey::teytey::teytey:

esel 83 tedavin hayırlı olsun canım... Emin ol hepinize dualarımızı eksik etmiyoruz. İnşallah mutlu haberler alacaksınız....

TURSER hayatım gözün aydın.... Bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bende dört gözle 20 sini bekliyorum gidip göreceğim. Bakalım kaçtane benimkiler:))))

azbycv: canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik bebisler nasil?? ben iyiyim bebisimde iyi gecen DR gitdim eli kolu beliydi masallahhhhh..

canım iyiyim çok şükür inşallah sende iyisindir.iyi gidiyor sayılır.bulantılar ve pek birşey yiyemediğim için kilo verişimi saymazsak iyi çok şükür.bizimkilerinde eli kolu oluşmuştu geçen hafta gittiğimde.24 ünde tekrar kontrolüm var merakla o günü bekliyoruz.senin bir dahaki randevun ne zaman?

canım hayırlı olsun sende ikiz anneleri kervanına katılacaksın inşallah.Rabbim sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsin inşallah.haber verdiğin için çok teşekkürler.merakla bekliyordum haberinihastalığın için Allah şifalar versin inşallah.dikkat et kendine.mümkün olduğunca doğal şeylerle tedavi etmeye çalış kendini.benimde boğazlarım şiştiğinde ben aktardan mayıs papatyası aldım demleyip içtim sabah akşam.Allah'ın izniyle şifa oldu.tavsiye ederim.mide bulantın inşallah fazla olmaz.beni baya yıprattı bulantılar çünkü.Allah yardımcın olsun canım

hamiş olan arkadaşlara çok sevindim, malesef benim ilk denemem negatif çıktı, kabullendim artık, şimdi ikinciye başlayacağım inşallah, 3 ay beklemem gerekiyomuş daha önce başlasam olmazmı tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, birde tedaviden sonra neden tutmadığına dair bir sebep söylüyolarmı çok merak ediyorum

arkadaşlar ben 2. deneme için yer arıyorum öyle bir yer olsun ki tutmadığında bana bir neden söyleyebilsinler ki bidahaki sefere sorunu aşma şansım olsun, ilk denemeyi yaptırdım elde var 0 ne sebep nede başka bişey, noolur böyle bi tüp bebek merkezi ve böyle bir doktor varsa benimle paylaşırmısınız

canım bazen tutmaması için hiç bir neden olmuyor ama sonuç hüsran oluyor bu durumda doktorlarında söyleyecek pek fazla şeyleri olmuyor. genelde bir çok merkez 2. denemede tutmazsa araştırıyor. sanırım bazen senin istediğin gibi bir merkez bulmak olanaksız

Azbycv bence kilo veriyorum diye üzülme benimkiler hala ikizken dr. aldıgım 1kg vermemi ve 4.aya kadar kilo almamamı soylemişti hatta yürüyüş bile verdi.Ama ben hala hobidi gırtlak yiyorum :icecream:

canım bendede hiç o tip belirtiler olmamıştı.kaldıki herkeste farklı şeylerde gözlenebiliyor.bazılarında hiç birşey gözlenmiyor.endişe etme daha çok erken canım.sabırla test günün bekle ve inşallah Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın

canım hayırlısı olsun.inşallah bir daha ki denemende hayırlısıyla başarılı sonuca ulaşırsın

canım valla bence kendini dinleme diycem ama sen beni dinlamiycen biliom :roflol:çünkü bende senin gibiydim. benim öle kasıklarım ağrıoduki aynııııı adet ağrısıydı ben ağlıodum adet lcam die ama benim adet ağrılarım 6. günden sonra başladı hele son günlerime doğru iyice umudumu kaybetmiştim ağlaya ağlaya bi hal oluodum. ama çokk şükür rabbime pozitif sonucumu aldım....bende bulantı ilk 2 gün olmuştu oda ilaçlara alışana kadar oluo. sonrasında geçio... ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa umudunu yitirme biliorum sölemesi kolay ama banada dioalrdı inamıodum ama öyleymiş ben hala adet ağrısı yaşıorum mesela ...

Canım arkadaşların söylediği gibi kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama ben de aynı senin gibiydim hatta umutsuzluğa bile kapılmıştım ne batma ne bulantı kendi kendime insan içide bişeylerin geliştiğini hissetmez mi diye bile düşünmüştüm (ne komik)...ama çok şükür sonuç poziti:1hug:f..inşallah seninki de öyle olacak..kendini kendin rahatlat iyi şeyler düşün kü iyi şeyler olsun canımm ve tabi kendine çok dikkat et...

ay negüzel masallahhhhhhhh.bende iyiyim cok sükür bulantim yok ama bir kac gündür ihtacim yok.benim randevüm hafdaya carsamba bende sabirsizlikla bekliyorum.bizim aramizda 1 hafda var galiba ben suan 9 hafda 3 günlük ya senim ??? canim ilk zamanlarda kilo kaybi oluyormus ama daha sonra normale dönermis merak etme daha kötü seyler olmasin insallahhhhh...

canlarım benim beni çok rahatlattınız.çok mutluyuuum.demek sizler de benim gibi hissettiniz.gel-gitler hepimizde var demek ki...ayyy çok güzel yazmışsınız rahatım şimdi artık...iyi düşünelim,iyi olsun....:lepi::lepi::lepi:

kızlarrr benim bi sorunum var!!! yarın yumurtalar toplanacak. ve ben biraz soğuk algınlığı geçiriyor gibiyim. gibiyim diyorum çünkü kendime yakıştırmak istemiyorum. hasta değilim değilim diye diye evde dolaşıyorum. doktor anestezi altında toplayacaktı yumurtaları. eğer grip olursan anestezi veremeyiz dedi. şimdi napmam lazım. çok korkuyorum. yardımmmm:senağlama . deneyimlerinizle bana yardım edinnn. bi de çok heyecanlıyım. bu aşamada daha düşünün, kesin o yüzden hasta oldumm. off offf
:uhm:

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…