sağol güzelim haklısın en iyisi kanda bakmak ama bu saatten sonra geç olmadı mı
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
çok teşekkür ederim canım.bakalım senin bugün kan sonucun ne çıkacak bende merakla bekliyorum haberlerini
Canım kan testim sonundaaaaaaaaaaa bugun sonuçlandı kan degerim 556.1 umarım ikiz gebelik olur ama tabii once saglıklı olsunlar..
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
Canım kan testim sonundaaaaaaaaaaa bugun sonuçlandı kan degerim 556.1 umarım ikiz gebelik olur ama tabii once saglıklı olsunlar..
benim aşamamı sormuşsun canım ben yeni başladım uzun protokolle bugün lucrın 8.günüm darısı bizlere artıkın dimi:)))
canım bende senin haberlerini merakla bekliyorum ve senin için dua ediyorum.eğer benimde sonuç olumlu olursa bebeklerimizin gidişatını beraber takip ederiz inşallah.rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün çeken anlar derler ya doğru hakikaten
kızlar benimde dün 3 tane kaliteli embiryom transfer edildi ve çok garip duygular içindeyim bana tutunduklarını hissetmek istiyorum kanamam falan olmadı sadece ara ara kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum oda hemen geçiyor transferden önce hiç bir problemim yoktunasıl değerlendirmeliyim meraktan gidecem:)
merHABA arkadaşım... sende beylikdüzü medicinada yaptırdın.kimin hastasısın.ben selma laçinin hastasıyım.uzun pro. lucrin ve puregon kullanıyorum. sende inşallah kavuşursun özlemlerine..
arkadaşım senin galiba 3.olacak baksana değerin iyi yükseliyor valla.sabırsız arkadaşım benim sıkıntılarının mükafatını alacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?