Transferim oldu , artık bekleyiş

arkadaşım tebrik ediyorum ALlah tamamına erdirsin senin yazılarını takip ediyordum ne güzel ki muradına ermişsin darısı bizlere inşallah

amin inşallah turser ve kaymaklım ikinizede teşekkürler.sizler hangi aşamalardasınız?Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah.uzun bekleyişlerden sonra hamileyim diyebilmek bile çok güzel.Rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah

arkadasım bende beklemedeyım 26,01 de sonuc alınacak 1 f1 2 f2 olmak uzere 3 yumurta kondu..rabbım umarım dualarımızı kabul eder...haberlerı paylasalım

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım.bakalım senin bugün kan sonucun ne çıkacak bende merakla bekliyorum haberlerini

Canım kan testim sonundaaaaaaaaaaa bugun sonuçlandı kan degerim 556.1 umarım ikiz gebelik olur ama tabii once saglıklı olsunlar..

allah gonlundekı muradı versın ınsallah..bızde aynı sekılde bekleyıs ıcındeyız..pazartesı b hcg testıne gıdıoruz...mutlu haberler duymak dılegıyle...

Canım kan testim sonundaaaaaaaaaaa bugun sonuçlandı kan degerim 556.1 umarım ikiz gebelik olur ama tabii once saglıklı olsunlar..

canım gözün aydın değerin yüksek çoğul gebelik olma ihtimali yüksek.bakalım artık keseleri görmeye ve kalp atışlarını izlemeye geldi sıra inşallah.tüm aşamaların böyle güzel devam etsin inşallah.bende yarın tekrar kan vericem bakalım değer yükseliyormu?ne durumdayız.yükseldiyse ne kadar yükseldi.hayırlısı bakalım

16bursa canım Rabbim hepimizin gönl
ne göre versin inşallah.pazartesi sonucunu mutlaka bizlerede söyle canım merakla bekliyoruz

canım bende senin haberlerini merakla bekliyorum ve senin için dua ediyorum.eğer benimde sonuç olumlu olursa bebeklerimizin gidişatını beraber takip ederiz inşallah.rabbim bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün çeken anlar derler ya doğru hakikaten

benim aşamamı sormuşsun canım ben yeni başladım uzun protokolle bugün lucrın 8.günüm darısı bizlere artıkın dimi:)))

benim aşamamı sormuşsun canım ben yeni başladım uzun protokolle bugün lucrın 8.günüm darısı bizlere artıkın dimi:)))

amin inşallah canım.senin uzun protokol o zaman demekki.Allah tamamına erdirsin inşallah.bende bugün tekrar kan verdim gidişat nasıl bakalım diye heyecanla bekliyorum sonucumu.inşallah güzel olur değerim artmıştır.

inşallah ağzından bal damlıyor.inşallah takiplerimizden ve sonra doğumlarımızdanda haberlerimiz olur hep birbirimizinhihoyyyt

merHABA arkadaşım... sende beylikdüzü medicinada yaptırdın.kimin hastasısın.ben selma laçinin hastasıyım.uzun pro. lucrin ve puregon kullanıyorum. sende inşallah kavuşursun özlemlerine..

merHABA arkadaşım... sende beylikdüzü medicinada yaptırdın.kimin hastasısın.ben selma laçinin hastasıyım.uzun pro. lucrin ve puregon kullanıyorum. sende inşallah kavuşursun özlemlerine..

benim doktorum aysun güney çarşamba günü b-hcg sonucumu alıyorum sen transferin yapıldımı hangi aşamadasın belkide görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bugün sabah verdiğim kanda (9. gün sabahı) 51,7 çıktı.7.gün gece 22:30 da verdiğimde 16,4 idi değerim yükseliyor çok şükür demekki şimdilik bir sıkıntı yok.çok mutluyum.dualarınızı bekliyorum sizler içinde hep dua ediyorum.Allah'a emanet oluuuuun

arkadaşım senin galiba 3.olacak baksana değerin iyi yükseliyor valla.sabırsız arkadaşım benim sıkıntılarının mükafatını alacaksın inşallah.

arkadaşım senin galiba 3.olacak baksana değerin iyi yükseliyor valla.sabırsız arkadaşım benim sıkıntılarının mükafatını alacaksın inşallah.

evet sabırsızım ama ne yapayım merak durdurmuyor.birde benim eşim ve ailemde artık bir baktıralım diye destek verdiler e bende mecburen!!!! test ptırdım ne yapayım.ama iyiki yaptırmışım çok şükür hem merakımı attım hemde çok mutluyum :)sizlerin güzel haberlerinide duyup mutlu olmak mutluluğumu katlayacak inşallah

azbycv, ne güzel...değerin çok güzel artmış. iki değil üç katlamış. maşallah. allah tamamına erdirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…