Transferim oldu , artık bekleyiş

Canım yumurta toplama işlemi ben de soğuk algınlığı belirtileri göstermiştim doktorum bana hemen bol portakal suyu,ılık duş ve ardından kas gevşetici bir ilaç alarak uyumamı ve sonrasında kendimi korumak kaydı ile terlememi önermişti,bir de tıbbi bir öneri değil ama ben tarhana çorbası yapıp,bol sarımsak katmış,nane vs ekleyerek içmiştim,çok işe yaramıştı,ayaklarını sıcak tutmaya özen göster olur mu.
Herşey istediğin gibi olacak,rahat ol....

nane limon iç.portakal suyu sık,iç.kiwi ye bol bol.uyu dinlen.yakalanmadan kurtulabilirsin...

kızlar çok sağolun önerileriniz için. rahatlamaya ve iyileşmeye çalışıyorum. cevaplarınız biraz rahatlattı beni..

canım aramızda 6 gün var 10+2 yiz bizde bugün.haftaya çarşamba yaklaşık benim şu anki günümde olacaksın.merakla bekliyorum ne haberlerle döneceksin.inşallah herşey yolundadır.çooook güzel neşeli haberlerle döner müjdelersin bizleri

kızlar ben de aşılama için start verdim.Ancak hergün acilde yaptırıyorum iğnelerimi mümkün değil ucunu bile değdiremiyorum göbeğime,bayılacak gibi oluyorum.bu sebeple hergün aynı saat gidiyorum acile.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah.

Herkese merhaba

benim de 5 gün oldu transfer olalı 3 adet morula aşamasında embriyo transfer edildi Bazen çok umutlanıyorum ara ara kasık ağrısı çekiyorum.

Ama bakıyorum da buraya kim yazdıysa tutmuş ne olur dua edin benimde bu son olsun z

Rabbim kimsenin emeklerini boışa çıkarmasın

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın ve yüzünü güldürsün. dularım bekleyen dileyen herkezle. umudunu kaybetme olacagına inan ki olsun canım. güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar yarın güyük gün:Saruboceq:
Yarın öğleden sonra merkeze gidip test yaptıracağım,tuhaf bir ruh halim var bugün nedense...
İlk bir hafta müthiş heyecanlıydım,gaz şikayetim yeni yeni bittiği için belki o ağrılar bana bebişlerimi anımsatıyordu an be an, şimdi arada bir aklıma geliyor sanki...sanırım kendimi tutamayıp 7.gün yaptırdığım ve olumsuz çıkan idrar testimin de etkisi var bunda.
Dün işyerimden izin aldım 3 gün, çünkü ayakta kaldıkça ve her gören durumu sordukça iyice gerildim sanırım ,evde zaman daha çabuk geçiyor benim için çünkü ilaçların etkisi sanırım çok uykum geliyor birkaç gündür.
Tembellik yapacağım bugün
öyle çok desti izdivaç programı izledim ki istirahat süresinde, benimkiler doğar doğmaz televizyon kanalına gidecekler gibi bir his var içimdekaydirigubbakcemile2 ama ne yapayım en kolay onlarla dağılıyor kafamhihoyyyt
ah kızlar nolur dua edin,kendimi geçtim anne ve babalrın nasıl gözümün içine bakıp haber beklediklerini bilmek.....inşallah güzel olacak herşey,hepimiz için
Son bişey;her iki göğsümde de çok belirgin birer damar çıkmış ortaya dün acaba ilaçların etkisi midir ne dersiniz, yoksa:Saruboceq:

selam kızlar benim de şu an dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki. ben 1 hafta önce test yaptırdım. 11. gündü 23.47 çıktı. dr emin olmadı tekrar test istedi 12. gün değer 22 olmuştu. bu yüzden iki gün boyunca durmadan ağladım. ama dr bir test daha istedi mecbur yaptırdım 14. gün 128 olmuştu değer mucize gibi bir şeydi bu.Bu kez de çok sevindik. Ama dün yine test yaptırdım değer bu kez 126. Dünden beri yine ağlıyorum. Bu nasıl iş ben anlayamadım. ne olur bir bilginiz varsa söyleyin. Dr tutunmaya çalışıyor ama tutunamıyor olabilir dedi cumaya tekrar test istedi. Ama 2. kez bir mucize gerçekleşmez değil mi? Şu an o kadar perişanım ki sürekli uyumak ve ağlamak istiyorum. Ama yine de Allahtan hayırlısını diliyorum demek bu sefer kısmet değilmiş. Cuma günü yine de mecburiyetten bir test daha yaptıracağım.

Mucizeler hiç beklemediğin zamanlarda gerçekleşiyor sevgili arkadaşım,umarım mucizen içinde biryerlerdedir ,bu gece güzel bir gece ve dua etmeyi çok sevdiğim bir gece,öncelikle senin için ve ardından da tıpkı senin gibi,benim gibi kalbi atanlara yürekten dua edeceğim...
Lütfen testinden sonra bize de yaz sonucunu,müjdeli haber alacağımıza inanıyorum ben

canım moralini bozma.sen zaten kötüsüne hazırlamışsın kendini maşallah.ama o yavrular olacağız diye uğraşırken annelerinin ruh hali bozuk olunca şevkleri kırılıyor.sen böyle üzüldükçe onların tutunmasını güçleştirirsin.onlara şans ver moralini iyi tut.kesin sonuç bir belli olsun o zaman üzülmek gerekiyorsa zaten üzülünecek ama Rabbim inşallah sevinilecek haberlerle seni sevindirsin.işin sırrı moral moral moral

nevin71 dualarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki. Zaten en iyi bizler birbirimize destek olabiliyor. yaklaşık 1 aydır bu siteye üyeyim ve her okuduğum yazıdan sonra o kadar oçok dua ettim ki hepimiz için şimdi de benim ihtiyacım var

azbycv evet moral çok önemli bunu biliyorum ama elimde değil. ne kadar kendimi hazırlasam da o kötü anı yaşayağımı düşündükçe korkuyorum ama bir yandan da senin dediğin gibi ya varsa bebeğim!!!!!!

canım transferin hayırlı olsun.umutlan tabiki.onlarla sohbet et.inşallah sende hamileler kervanına katılırsın

canım hayırlı olsun tedavin.inşalah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın

canım sonuna gelmişsin ama beklemek ne zordur bilirim...inşallah olumlu sonuçlar alırsın ...:Saruboceq:

selam canım ltf olumsuz düşünmemeye çalış Allah inşallah seninde kucağını boş bırakmasın.Mucize birkez gerçekleşmiş neden ikinci kez olmasın ki? kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun transferin inşallah pozitif sonuç alırsın canım :Saruboceq:

Hepinize çok teşekkür ederim ınşalla bu son olur Zira 4. deneme

Her hareketimden çekinir oldum otururken kalkarken siz anne adayları neler yaptınız yapmadınız

nevin71 canım bence senin sonucun belli.göğüzlerdeki damarlanmada uyku halide hep iyi alametler.hadi hayırlı olsun şimdiden

aysuncuğum ben 40 yaşındayım her geçen gün benim için kayıp, bir sebebi olmalı, inşallah bulucam öyle bir merkez:Saruboceq:

nevin71 canım bence senin sonucun belli.göğüzlerdeki damarlanmada uyku halide hep iyi alametler.hadi hayırlı olsun şimdiden

İnşallah canım kardeşim,Allah duysun sesini,sesimizi...
Hep diyorum ki içimden;"bizler kimsenin kötülüğü için ,acı çekmesi için,hasetlikle dua etmiyoruz, sadece bir bebekle kucağımız dolsun istiyoruz,dualarımız bunun için"
Mutlaka duyacaktır sesimizi Rabbim ben inanıyorum.

Bugün çok az lekelenmelerim oldu, hani adetten 2-3 gün önce hafif lekelenmemiz olur ya onun gibi..
Ama okuduğumdan beri senin cümleni düşünüyorum sanırım biraz da motice edici şeyler duymak istiyor insan,bir cümlen bile ilaç gibi geldi,çok sağol,inşallah öyledir,insan görmediği,bilmediği bebeğinin kokusunu özler mi,bütün gün o bilmediğim koku burnumda tüttü durdu,
çok sağol desteğin için....a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…