kızlarrr benim bi sorunum var!!! yarın yumurtalar toplanacak. ve ben biraz soğuk algınlığı geçiriyor gibiyim. gibiyim diyorum çünkü kendime yakıştırmak istemiyorum. hasta değilim değilim diye diye evde dolaşıyorum. doktor anestezi altında toplayacaktı yumurtaları. eğer grip olursan anestezi veremeyiz dedi. şimdi napmam lazım. çok korkuyorum. yardımmmm:senağlama . deneyimlerinizle bana yardım edinnn. bi de çok heyecanlıyım. bu aşamada daha düşünün, kesin o yüzden hasta oldumm. off offf
:uhm:
nane limon iç.portakal suyu sık,iç.kiwi ye bol bol.uyu dinlen.yakalanmadan kurtulabilirsin...
Canım yumurta toplama işlemi ben de soğuk algınlığı belirtileri göstermiştim doktorum bana hemen bol portakal suyu,ılık duş ve ardından kas gevşetici bir ilaç alarak uyumamı ve sonrasında kendimi korumak kaydı ile terlememi önermişti,bir de tıbbi bir öneri değil ama ben tarhana çorbası yapıp,bol sarımsak katmış,nane vs ekleyerek içmiştim,çok işe yaramıştı,ayaklarını sıcak tutmaya özen göster olur mu.
Herşey istediğin gibi olacak,rahat ol....
ay negüzel masallahhhhhhhh.bende iyiyim cok sükür bulantim yok ama bir kac gündür ihtacim yok.benim randevüm hafdaya carsamba bende sabirsizlikla bekliyorum.bizim aramizda 1 hafda var galiba ben suan 9 hafda 3 günlük ya senim ??? canim ilk zamanlarda kilo kaybi oluyormus ama daha sonra normale dönermis merak etme daha kötü seyler olmasin insallahhhhh...
Herkese merhaba
benim de 5 gün oldu transfer olalı 3 adet morula aşamasında embriyo transfer edildi Bazen çok umutlanıyorum ara ara kasık ağrısı çekiyorum.
Ama bakıyorum da buraya kim yazdıysa tutmuş ne olur dua edin benimde bu son olsun z
Rabbim kimsenin emeklerini boışa çıkarmasın
selam kızlar benim de şu an dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki. ben 1 hafta önce test yaptırdım. 11. gündü 23.47 çıktı. dr emin olmadı tekrar test istedi 12. gün değer 22 olmuştu. bu yüzden iki gün boyunca durmadan ağladım. ama dr bir test daha istedi mecbur yaptırdım 14. gün 128 olmuştu değer mucize gibi bir şeydi bu.Bu kez de çok sevindik. Ama dün yine test yaptırdım değer bu kez 126. Dünden beri yine ağlıyorum. Bu nasıl iş ben anlayamadım. ne olur bir bilginiz varsa söyleyin. Dr tutunmaya çalışıyor ama tutunamıyor olabilir dedi cumaya tekrar test istedi. Ama 2. kez bir mucize gerçekleşmez değil mi? Şu an o kadar perişanım ki sürekli uyumak ve ağlamak istiyorum. Ama yine de Allahtan hayırlısını diliyorum demek bu sefer kısmet değilmiş. Cuma günü yine de mecburiyetten bir test daha yaptıracağım.
selam kızlar benim de şu an dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki. ben 1 hafta önce test yaptırdım. 11. gündü 23.47 çıktı. dr emin olmadı tekrar test istedi 12. gün değer 22 olmuştu. bu yüzden iki gün boyunca durmadan ağladım. ama dr bir test daha istedi mecbur yaptırdım 14. gün 128 olmuştu değer mucize gibi bir şeydi bu.Bu kez de çok sevindik. Ama dün yine test yaptırdım değer bu kez 126. Dünden beri yine ağlıyorum. Bu nasıl iş ben anlayamadım. ne olur bir bilginiz varsa söyleyin. Dr tutunmaya çalışıyor ama tutunamıyor olabilir dedi cumaya tekrar test istedi. Ama 2. kez bir mucize gerçekleşmez değil mi? Şu an o kadar perişanım ki sürekli uyumak ve ağlamak istiyorum. Ama yine de Allahtan hayırlısını diliyorum demek bu sefer kısmet değilmiş. Cuma günü yine de mecburiyetten bir test daha yaptıracağım.
Herkese merhaba
benim de 5 gün oldu transfer olalı 3 adet morula aşamasında embriyo transfer edildi Bazen çok umutlanıyorum ara ara kasık ağrısı çekiyorum.
Ama bakıyorum da buraya kim yazdıysa tutmuş ne olur dua edin benimde bu son olsun z
kızlar ben de aşılama için start verdim.Ancak hergün acilde yaptırıyorum iğnelerimi mümkün değil ucunu bile değdiremiyorum göbeğime,bayılacak gibi oluyorum.bu sebeple hergün aynı saat gidiyorum acile.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah.
Kızlar yarın güyük gün:Saruboceq:
Yarın öğleden sonra merkeze gidip test yaptıracağım,tuhaf bir ruh halim var bugün nedense...
İlk bir hafta müthiş heyecanlıydım,gaz şikayetim yeni yeni bittiği için belki o ağrılar bana bebişlerimi anımsatıyordu an be an, şimdi arada bir aklıma geliyor sanki...sanırım kendimi tutamayıp 7.gün yaptırdığım ve olumsuz çıkan idrar testimin de etkisi var bunda.
Dün işyerimden izin aldım 3 gün, çünkü ayakta kaldıkça ve her gören durumu sordukça iyice gerildim sanırım ,evde zaman daha çabuk geçiyor benim için çünkü ilaçların etkisi sanırım çok uykum geliyor birkaç gündür.
Tembellik yapacağım bugün
öyle çok desti izdivaç programı izledim ki istirahat süresinde, benimkiler doğar doğmaz televizyon kanalına gidecekler gibi bir his var içimdekaydirigubbakcemile2 ama ne yapayım en kolay onlarla dağılıyor kafamhihoyyyt
ah kızlar nolur dua edin,kendimi geçtim anne ve babalrın nasıl gözümün içine bakıp haber beklediklerini bilmek.....inşallah güzel olacak herşey,hepimiz için
Son bişey;her iki göğsümde de çok belirgin birer damar çıkmış ortaya dün acaba ilaçların etkisi midir ne dersiniz, yoksa:Saruboceq:
Herkese merhaba
aysuncuğum ben 40 yaşındayım her geçen gün benim için kayıp, bir sebebi olmalı, inşallah bulucam öyle bir merkez:Saruboceq:canım bazen tutmaması için hiç bir neden olmuyor ama sonuç hüsran oluyor bu durumda doktorlarında söyleyecek pek fazla şeyleri olmuyor. genelde bir çok merkez 2. denemede tutmazsa araştırıyor. sanırım bazen senin istediğin gibi bir merkez bulmak olanaksız
canım hayırlısı olsun.inşallah bir daha ki denemende hayırlısıyla başarılı sonuca ulaşırsın
nevin71 canım bence senin sonucun belli.göğüzlerdeki damarlanmada uyku halide hep iyi alametler.hadi hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?