Transferim oldu , artık bekleyiş

Canım kardeşim,mucizeler beklenmedik zamanlarda çıkmaz mı karşımıza? Ya mucizen seninleyse, ya hepimizin mucizesi bizimle birlikteyse?Bakma mercimek kadar olduğuna onun herşeyden haberi oluyor onun annesi,hadi güzel şeyler düşünelim beraber ne dersin?
Sevgi ve dua ile.....

arkadaşlar merhaba. bugün testi tekrarladık ve sonuç 336. Şu anda sevinsem mi bilemedim ama içimde bir umut ışığı doğdu.dr acil olarak ankaraya çağırdı. p.tesi gideceğiz. ınş. bütün sorunları atlatır ve yolumuza devam ederiz. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bundan sonra beklemekten başka çaremiz yok.

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

gnydın arkdslar dun test yaptım 220den 493 olmus degerım ama doktorum pzrtesi bıdaha dedi benı neden cagırmıo acaba bı sorunmu var of dusunmekten delırecem dualarınızı esırgemeyın

sevgili arkadaşlar önce herkese cuma vakti hayırlı evlatlar diliyorum rabbimden .bekleme süresini bende çok zor geçirmiştim. görümcemin beynini yemiştim dr. gurur polat .tı.1.5 aylıkken kanama başladı ve 9 ay sürdü berbat günler yaşadım. 8ay yattım. amaa ikiz bebeklerim sonunda dünyaya geldi. bir kız bir oğlan .rabbim hepinize tattırsın inşallah.şu an 8 yaşındalar ve okula gidiyorlar az önce okula götürdüm.geldim. bunun bir savaş olduğunu iyi bilirim.ümidinizi kaybetmeyin ben 12 yıl mücadele verdim maddi manevi yıprandım.sömürüldüm.ama allahın dediği olur nasip ne zaman bilemeyiz. soracağınız herşeyi cevaplarım.selametle inşallah:ecrin_bebek::1hug:

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

Canım transferin 6.günü benim de çok az kırmızı kanamam olmuştu ve doktorumu aradığımda O da" test tarihine yakın regl bile olabilirsin hamile olduğun halde,bu tür lekelenmeler normal,bekleme döneminde lekelenirsen de hamile olabilirsin hiç lekelenmesen de,biz daha çok yerleşmeye yoruyoruz bu lekelenmeyi,istirahat etmeye çalış ve pozitif düşün "demişti...

Umarım müjdeli haber vferirsin bize birkaç gün sonra:CüvCüv:

gnydın arkdslar dun test yaptım 220den 493 olmus degerım ama doktorum pzrtesi bıdaha dedi benı neden cagırmıo acaba bı sorunmu var of dusunmekten delırecem dualarınızı esırgemeyın

çağırmıyor çünkü çağırsa yapacağı bir şey yok keseleri görmek için çok erken bence sen daha fazla kendini endişelendirip durma kendini düşünmüyorsan bebişini düşün:ecrin_bebek:

canım çok sevindim.artık üzülmeyi bırak sevin mutlu ol ki bebeğin veya bebeklerinde mutlu mutlu devam etsinler gelişmeye tutunmaya ve seninle olmaya.elhamdülillah gerçekten çok sevindim.

evet canım genellikle bu tutunma kanaması oluyor.bende olmadı ama olan çok arkadaşımın yazılarını okudum forumda.endişe etme duaya ve yola devam inşallah

arkadaslar transferle ilgili bilgi verırmısınız nasıl oluyo agrılı oluyo mu

canım transferde ağrılı olan hiç birşey yok.muayene gibi birşey.yalnızca öncesinde idrara sıkışık olman gerektiği için o biraz zorluyorinsanı ama transferden sonra rahatlıyorsun o konudada zaten

canım endişe etme benden de öyle defalarca istediler sonuç.bende o zaman hayırdır doktor hanım herkes iki test yaptırıyor tamam oluyor neden benden tekrar istendi diye sorduğumda endişe edilecek birşey olmadığını bazen isteyebildiklerini söyledi.çok şükür herşeyde yolunda gidiyor.

benden 2. testten sonra test istemediler sizden nie istiolar acaba?2. testten sonra düşme ihtimali varmı değerin?benim kasıklarım çok ağrıyo acaba değrimm düşüyo?ayyyy manyak oldum ya:S

Arkadaşlar, pazartesi (ayın 16sı) benim transferimin 10. günü. acaba test yaptırayımmı yoksa bekliyeyimmi? birdenbire üzülmek de istemiyorum, kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? bana akıl verin.

canım bence bekle derım..........zaten varsa sevıneceksın ama yoka erken uzulmenın bı anlamı yok bazen nadırde olsa farklı sonuç çıkabılıyo ama ben hep bekledım belkı cesaret farklı sen bılırsın canım hayırlı guzel sonuçlar olur inşşşşşşşş

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

canım çok sevindim.artık üzülmeyi bırak sevin mutlu ol ki bebeğin veya bebeklerinde mutlu mutlu devam etsinler gelişmeye tutunmaya ve seninle olmaya.elhamdülillah gerçekten çok sevindim.

evet artık bende umutlanmaya başladım inş bundan sonra herşey yolunda gider de ben de bu mutluluğu doya doya yaşarım. Pozitif sonuca sevinemedim bile. Allah bütün isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım benimmmmm.. nolur topla kendini.. çok üzüldüm inanki.....of ya...ama bundada vardır bi hayır..rabbimden hayırlısı dilemek lazımmm.. allahım tez zamnada kucağını doldursun inşallahhh...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…