nevin71 dualarınıza o kadar çok ihtiyacım var ki. Zaten en iyi bizler birbirimize destek olabiliyor. yaklaşık 1 aydır bu siteye üyeyim ve her okuduğum yazıdan sonra o kadar oçok dua ettim ki hepimiz için şimdi de benim ihtiyacım var
azbycv evet moral çok önemli bunu biliyorum ama elimde değil. ne kadar kendimi hazırlasam da o kötü anı yaşayağımı düşündükçe korkuyorum ama bir yandan da senin dediğin gibi ya varsa bebeğim!!!!!!
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
gnydın arkdslar dun test yaptım 220den 493 olmus degerım ama doktorum pzrtesi bıdaha dedi benı neden cagırmıo acaba bı sorunmu var of dusunmekten delırecemdualarınızı esırgemeyın
arkadaşlar merhaba. bugün testi tekrarladık ve sonuç 336. Şu anda sevinsem mi bilemedim ama içimde bir umut ışığı doğdu.dr acil olarak ankaraya çağırdı. p.tesi gideceğiz. İnş. bütün sorunları atlatır ve yolumuza devam ederiz. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bundan sonra beklemekten başka çaremiz yok.
kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...
arkadaslar transferle ilgili bilgi verırmısınız nasıl oluyo agrılı oluyo mu
gnydın arkdslar dun test yaptım 220den 493 olmus degerım ama doktorum pzrtesi bıdaha dedi benı neden cagırmıo acaba bı sorunmu var of dusunmekten delırecemdualarınızı esırgemeyın
canım çok sevindim.artık üzülmeyi bırak sevin mutlu ol ki bebeğin veya bebeklerinde mutlu mutlu devam etsinler gelişmeye tutunmaya ve seninle olmaya.elhamdülillah gerçekten çok sevindim.
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?