benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
Kızlar ben sonucumu bugün aldım,ilk denememizdi ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.Doktorumla görüşemedik,hemşire Ptesi görüşebileceğimi söyledi,genel manada bir iki cümle söyleyeceğini,1-2 ay dinlendikten sonra yeniden gelmemi söyleyeceğini sanıyorum,üzüldüm ama herşey Hak'tan deyip,kısmet bir dahakine artık diye dua ediyorum..
Transfer sonucunu bekleyen tüm arkadaşlara da içtenlikle müjdeli haberler almaları için dua edeceğim,bugün ve daima..
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
Kızlar ben sonucumu bugün aldım,ilk denememizdi ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.Doktorumla görüşemedik,hemşire Ptesi görüşebileceğimi söyledi,genel manada bir iki cümle söyleyeceğini,1-2 ay dinlendikten sonra yeniden gelmemi söyleyeceğini sanıyorum,üzüldüm ama herşey Hak'tan deyip,kısmet bir dahakine artık diye dua ediyorum..
Transfer sonucunu bekleyen tüm arkadaşlara da içtenlikle müjdeli haberler almaları için dua edeceğim,bugün ve daima..
Arkadaşlar ben dayanamadım ve kan testini yaptırdım. 9. günüymüş bugün ve değer 31.8. Laboratuvar görevlisi tuttuğunu söyledi. Sizce bu değer nasıl? İkiz olabilme ihtimali nedir sizce?
transferden sonra bel ve sırt ağrısı normalmi arkadaşlar dayanamıyorum oturmak serbesmı dün transfer oldu
Merhaba arkadaşlar bende transferin 10. günündeyim ve zaman geçmek bilmiyor. İnşallah iki gü sonra olumlu sonuç alırız.
canım tabi oturabilirsin.trasferinde hayırlı olsun.bel ve sırt ağrılarıda olabiliyor.yani anormal bir durum yok.artık sabırla mutlu haberi (inşallah) alacağınız günü bekelemede sıra
canım son iki gün inşallah bu iki günün sounda sende burdan güzel haberleini paylaşırsın bizimle
kızlar daha önce hiperoskopi yaptıran varmı fiyatı hakkında bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?