Transferim oldu , artık bekleyiş

Kızlar ben sonucumu bugün aldım,ilk denememizdi ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.Doktorumla görüşemedik,hemşire Ptesi görüşebileceğimi söyledi,genel manada bir iki cümle söyleyeceğini,1-2 ay dinlendikten sonra yeniden gelmemi söyleyeceğini sanıyorum,üzüldüm ama herşey Hak'tan deyip,kısmet bir dahakine artık diye dua ediyorum..
Transfer sonucunu bekleyen tüm arkadaşlara da içtenlikle müjdeli haberler almaları için dua edeceğim,bugün ve daima..

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım biliyorum üzülmemek elde değil ama biz kendimizi toparlayamazsak hiçbir zaman bebişlerimize kavuşamayız. Kendini toplayacaksın ki bu yolda tekrardan yeni bir adım atabilesin. ne kadar erken başlarsan bebişine o kadar yaklaşırsın allahım sonunda hepimizi muradımıza erdirecek buna inan

çok üzüldüm canım aynı sonucu iki kere yaşadığım için neler hissettiğini anlayabiliyorum ama görüyorum ki sen çok dayanıklısın ben negatif sonuçtan sonra çok ağlamıştım ve eve kapanmıştım
inş bir dahaki sefere mutlu haberi alacaksın

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm olmalı...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

canım Allah sabır versin.gerçekten çok üzüldüm ama bundada bir hayır vardır diye düşünmemiz gerekiyor biliyorsun.belki tutsaydı bile sonra düşecekti o zaman daha kötü olurdun canım.biliyorsun bebekle ilgili bir sıkıntı varsa yani sağlığıyla ilgili o zaman tutuyor genellikle.buda eğer direnip tutunsa bile ya düşükle sonuçlanıyor yada özürlü bebek olabiliyor.bu yönleride var meselenin canım.o nedenle bundada bir hayır vardır deyip bir dahaki sefer Rabbimin hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat nasip etmesi için dua edicez.dilerim bundan sonrası için herşey yolunda gider.Allah sabrını artırsın canım

canım maşallah metanetine.tebrik ediyorum.Allah sabrını ve dayanma gücünü artırsın ve bir dahaki seferede kucağını bebişin ile doldursun inşalah.

Arkadaşlar ben dayanamadım ve kan testini yaptırdım. 9. günüymüş bugün ve değer 31.8. Laboratuvar görevlisi tuttuğunu söyledi. Sizce bu değer nasıl? İkiz olabilme ihtimali nedir sizce?

transferden sonra bel ve sırt ağrısı normalmi arkadaşlar dayanamıyorum oturmak serbesmı dün transfer oldu

Merhaba arkadaşlar bende transferin 10. günündeyim ve zaman geçmek bilmiyor. ınşallah iki gü sonra olumlu sonuç alırız.

Arkadaşlar ben dayanamadım ve kan testini yaptırdım. 9. günüymüş bugün ve değer 31.8. Laboratuvar görevlisi tuttuğunu söyledi. Sizce bu değer nasıl? İkiz olabilme ihtimali nedir sizce?

canım hayırlı olsun hamileleği.inşallah değerlerin güzel güzel katlar ve sonraki aşamalara birer birer geçersin

transferden sonra bel ve sırt ağrısı normalmi arkadaşlar dayanamıyorum oturmak serbesmı dün transfer oldu

canım tabi oturabilirsin.trasferinde hayırlı olsun.bel ve sırt ağrılarıda olabiliyor.yani anormal bir durum yok.artık sabırla mutlu haberi (inşallah) alacağınız günü bekelemede sıra

Teşekkürler azbycv. ınşallah gerisi de su gibi akar gider. Allah isteyenlerin kollarını boş bırakmasın.

geçmiş olsun canım, benimde ilk denemem negatif çıktı ama bende senin gibi yılmadım. Aynı zamanda yaptırırız herhalde.Sen nerde yaptırdın ve 2. denemeyi nerede düşünüyorsun?

arkadaşlar şeker hastalığı tüp bebekte embriyonun tutunma şansını azaltıyormu, bu konuda bilgisi olan varmı

merhaba arkadaşlar ve az yükselen değerlerim düşmeye başladı bebeğimi kaybettim.şimdi iyiyim hayırlısı ne ise rabbim onu veriyor biliyorum.yazamadım ama hep takip ettim sizi her seferinde mutlu oldum dua etim.bende mayıs gibi tekrar donmuşlarla düşünüyorum.inş bu seferen bebişim bırakmaz beni hepinizi öpiyorum bebişlere ve kendinize çok iyi bakın....

merhaba arkadaşlar ben de maalesef bugün kötü haberi aldım. Zaten normal devam etmeyen BHcg değerlerim vardı. bugün de artış çok az olmuş dr % 90 dış gebelik dedi yarın hastaneye gideceğiz muhtemelen gebeliği sonlandıracaklar çok üzgünüm şu an ne yazacağımı bile bilmiyorum. Umarım hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz çok kötü bir duygu. Umutlarımızı bir dahaki sefere taşıyacağız. Allahım herkesi bebeğine kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…