merhaba arkadaşlar ben de maalesef bugün kötü haberi aldım. Zaten normal devam etmeyen BHcg değerlerim vardı. bugün de artış çok az olmuş dr % 90 dış gebelik dedi yarın hastaneye gideceğiz muhtemelen gebeliği sonlandıracaklar çok üzgünüm şu an ne yazacağımı bile bilmiyorum. Umarım hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz çok kötü bir duygu. Umutlarımızı bir dahaki sefere taşıyacağız. Allahım herkesi bebeğine kavuştursun
geçmiş olsun canım, benimde ilk denemem negatif çıktı ama bende senin gibi yılmadım. Aynı zamanda yaptırırız herhalde.Sen nerde yaptırdın ve 2. denemeyi nerede düşünüyorsun?
Canımm inan çok üzüldüm:1hug: ...allahım hayırlısını versin demekten başka biey bulamıyorum belki sizin için de hayırlısı buydu tatlımmm...Yılmak yok mutlaka mutlu son olacak dualarım seninle kib:teselli:
merhaba arkadaşlar ben de maalesef bugün kötü haberi aldım. Zaten normal devam etmeyen BHcg değerlerim vardı. bugün de artış çok az olmuş dr % 90 dış gebelik dedi yarın hastaneye gideceğiz muhtemelen gebeliği sonlandıracaklar çok üzgünüm şu an ne yazacağımı bile bilmiyorum. Umarım hiç kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz çok kötü bir duygu. Umutlarımızı bir dahaki sefere taşıyacağız. Allahım herkesi bebeğine kavuştursun
merhaba kizlar bende gün sayanlardanim transferimin bugün 3. günü daha ama gögüs uclarim felaket yarildi ve cok aciyorlar sizlerde de olmusmuydu....benim bu 4.denemem 2. denememde donmuslarimla hamis kalmistim ama düsükle sonuclandi simdi de donm,uslarla denedim insallah buraya güzel haberler yazmak nasip olur...
negatif sonuc alan arkadaslara da üzülmeyin birakmayin kendinizi yola devam edin ins hepimizde anne olacagiz cok yakinda,...
Bitanem,bugün negatif haber sonrası ilk kez doktorumla biraraya geldik,sonucumu cumartesi almıştım o gün hastanede değildi,bugünkü görüşmemizde usg ile muayenemi yaptı ve "görünürde bir sorun yok,malum sebepsiz infertilite durumun var,bu ay dinlen ve bir sonraki ay adetinde yeniden gel,görüşelim "dedi ama aynı yerde tüp bebek öncesi bir de aşılama yaptırdığım için nedense içimden gelmiyor aynı yerde yaptırmak.Hem aşılama hem de tüp bebek de tüm tedaviyi ve ilaçları cebimizden karşılayınca madden de yıprandık,hormonlardan mahvolan vücudumu saymıyorum bile ki hala şişlik var vücudumda.
O nedenle hem vücudumu bir nebze arındırmak hem kendimi iyi hissetmek adına öğle sonrası üniversite hastanesine diyetisyene gittim.Durumumu da anlattım;tüp bebek yada normal yollarla hamilelik planlayanların ağır diyetler yapması vücudun vitamin vs dengesini bozduğu için önerilmiyor malum,bir uzmanla beraber biraz kilomu toparlamak istiyorum ve vücuduma ilaçsız 1-2 ay armağan etmek...İyi bir doktor ve hastane araştıracağım bir yandan da.
1-2 ay sonra yeniden yani.
sen neler yaşadın? ne zaman,nerede yenilemeye karar verdin mi arkadaşım?
Offf içim sıkıldı bugün iyice
Bugün 9. gün dokunsan ağlayacak bir ruh hali Ara ara saplanan ağrılar Olmayacak olacak diye gidip gelen ben. Olmazsa nasıl dayanırım ben buna Canım aşkımın benim yüzünden baba olamamasına nasıl katlanırım .Bana bunu en ufak bir hareketiyle bile ima etmeyen canımın içine Rabbim ne olur bana ve benim gibi olan herkese yardım etsin ve buna dayanma gücü versin.
Offf içim sıkıldı bugün iyice
Bugün 9. gün dokunsan ağlayacak bir ruh hali Ara ara saplanan ağrılar Olmayacak olacak diye gidip gelen ben. Olmazsa nasıl dayanırım ben buna Canım aşkımın benim yüzünden baba olamamasına nasıl katlanırım .Bana bunu en ufak bir hareketiyle bile ima etmeyen canımın içine Rabbim ne olur bana ve benim gibi olan herkese yardım etsin ve buna dayanma gücü versin.
negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.
negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?