Transferim oldu , artık bekleyiş

Canımm inan çok üzüldüm:1hug: ...allahım hayırlısını versin demekten başka biey bulamıyorum belki sizin için de hayırlısı buydu tatlımmm...Yılmak yok mutlaka mutlu son olacak dualarım seninle kib:teselli:

merhaba kizlar bende gün sayanlardanim transferimin bugün 3. günü daha ama gögüs uclarim felaket yarildi ve cok aciyorlar sizlerde de olmusmuydu....benim bu 4.denemem 2. denememde donmuslarimla hamis kalmistim ama düsükle sonuclandi simdi de donm,uslarla denedim insallah buraya güzel haberler yazmak nasip olur...

negatif sonuc alan arkadaslara da üzülmeyin birakmayin kendinizi yola devam edin ins hepimizde anne olacagiz cok yakinda,...

Offf içim sıkıldı bugün iyice

Bugün 9. gün dokunsan ağlayacak bir ruh hali Ara ara saplanan ağrılar Olmayacak olacak diye gidip gelen ben. Olmazsa nasıl dayanırım ben buna Canım aşkımın benim yüzünden baba olamamasına nasıl katlanırım .Bana bunu en ufak bir hareketiyle bile ima etmeyen canımın içine Rabbim ne olur bana ve benim gibi olan herkese yardım etsin ve buna dayanma gücü versin
.

geçmiş olsun canım, benimde ilk denemem negatif çıktı ama bende senin gibi yılmadım. Aynı zamanda yaptırırız herhalde.Sen nerde yaptırdın ve 2. denemeyi nerede düşünüyorsun?

Bitanem,bugün negatif haber sonrası ilk kez doktorumla biraraya geldik,sonucumu cumartesi almıştım o gün hastanede değildi,bugünkü görüşmemizde usg ile muayenemi yaptı ve "görünürde bir sorun yok,malum sebepsiz infertilite durumun var,bu ay dinlen ve bir sonraki ay adetinde yeniden gel,görüşelim "dedi ama aynı yerde tüp bebek öncesi bir de aşılama yaptırdığım için nedense içimden gelmiyor aynı yerde yaptırmak.Hem aşılama hem de tüp bebek de tüm tedaviyi ve ilaçları cebimizden karşılayınca madden de yıprandık,hormonlardan mahvolan vücudumu saymıyorum bile ki hala şişlik var vücudumda.
O nedenle hem vücudumu bir nebze arındırmak hem kendimi iyi hissetmek adına öğle sonrası üniversite hastanesine diyetisyene gittim.Durumumu da anlattım;tüp bebek yada normal yollarla hamilelik planlayanların ağır diyetler yapması vücudun vitamin vs dengesini bozduğu için önerilmiyor malum,bir uzmanla beraber biraz kilomu toparlamak istiyorum ve vücuduma ilaçsız 1-2 ay armağan etmek...İyi bir doktor ve hastane araştıracağım bir yandan da.
1-2 ay sonra yeniden yani.
sen neler yaşadın? ne zaman,nerede yenilemeye karar verdin mi arkadaşım?

Teşekkür ederim canım biliyorum 3-5 gün sonra herşey bitecek bu acı da bitecek biz de geleceğe bakacağız ama şu an sadece üzülmek ve ara sıra da ağlamak geliyor içimden. Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin. İlk iki denemem negatifti. Bu kez hiç olmazsa birkaç günlüğüne de olsa pozitif sonuç almanın mutluluğunu yaşayabildik buna da şükür.

Canım kardeşim,çok üzüldüm inan,umutlarımızı yitirmemeliyiz ne güzel söylemişsin bak,inşallah dualarımızı yerini bulacak bir gün,kendimden biliyorum ki hiçbir teselli sözcüğü şu dönemde çektiğin acıyı azaltmıyor ama inan birkaç gün içerisinde yeniden deneme isteğini duyacaksın,bütün kalbimle dua ediyorum tüm isteyen kardeşlerimizin yüzü gülsün diye,üzme ne olur kendini...paylaşmak istersen yaz buraya, dertleşiriz hep birlikte....

canım gerçekten çok üzüldüm.Allah kolaylıklar versin hem sabrın için hem gebelik sonlandırmanda hemde sonraki denemende.Rabbim bir daha ki sefere yüzünü güldürsün inşallah

canım hayırlı olsun transferin inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla...

ben birkaç merkezle ön görüşme yapcam, daha sonra sizinle düşüncelerimi ve kararımı paylaşırım canım. Ben fazla zaman kaybetmek istemiyorum mümkün olduğunca çabuk yaptırmak istiyorum ama bakalım. Benimde şekerim var biraz bu arada ona bi çözüm bulmam gerekiyo.Sende karar verieswn paylaşalım burada birbirimize destek olalım canımcğm.

canım bu bekleme süreci gerçekten yıpratıcı birşey.bende baya ağlamıştım o süreçte.yani ortalıkta hiç birşey yokken gözümden yalar dökülüp geliyordu.fakat hiç bir zaman unutmayalım ki bizler aciz kullarıyız Rabbimizin ve O ol demezse hiç bir mani olmasa ne sende ne eşinde yinede olmaz.ama o ol derse ne mucizeler yaşanır.bize düşen dua ile sabırla ve hep hayırlısını dileyerek beklemek.böyle üzülürken asi bir söz edersen Allah korusun olacaksa da Rabbim oldurmayıverir.beklemek sabretmek çok zor biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum ama bunların hepsi imtihan canım.bu gözle bakarsan biraz daha kolay gelebilir inşallah.Rabbim güzel haberlerle yüzünüzü güldürsün inşallah

canım söylemesi çok kolay biliyorum yapması da bir o kadar zor ama rahat olmaya çalış, düşünmemeye çalış. dikkatini başka yöne çekecek bir uğraş veya birilerini bulmaya çalış. inşallah hep beraber iyi haberler alacağız

canım çok üzüldüm ama yılmak yok devam edeceksin biraz kafanı boşalt vücudunu dinlendir ve herşeye baştan başla. inşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun

negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.

negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.

hüznünü paylaşıyorum arkadaşım ne kadar acı bi durumda olduğunu tahmin ediyorum hayırlısı böyleymiş demekten başka bişi gelmiyor içimden senden isteğim bu durumu bi an önce atlatıp yeni tedaviye güç toplamandır...Allah ne verirse hayırlısını versin sana şimdi yaşadıklarımı anlatsam bile acını unutturamam :teselli:

üzelme canım hayırlısı olsun işalah birdaki denemede alırsın bebegini kucana ben kasımda ilk tüp bebek yaptıracam bu ay adet olmadım pko hastasım ne yapacamı bilmiyorum beklemek zorÇok üzgünüm çoook

Canım,insan kendini hiçbir zaman en kötüye tam olarak hazırlayamaz,çünkü aklının bir yerinde hep bir ses tutması için,olması için istek duyar ve o yönde çalışır, sen "olmazsa da dünyanın sonu değil "dersin içinden ama bir yanın bambaşka şeyler düşünür ve söyler,o nedenle de olumsuz haberlerde üzülüyor ve özellikle ilk anda yıkılıyoruz..Bu sana özgü birşey değil rahat ol, hepimiz 1-2 kez deneyip olumsuz sonuçlananlar da daha fazla deneyenler de aynı ızdırabı yaşadı ama güzel kardeşim bil ki,çok daha büyük ızdıraplar var yaşamda ,derdi veren sabrını çok güzel veriyor,birkaç gün sonra "neden bu kez olmasın" diyeceğine emin ol...
İçinde hiçbir şey tutma,anlat,ağla,yaz...İyi gelecek ,sonra da beraber yola devam edeceğiz
Sen ,biz umutlarımıza sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz,hadi canımın içi bi daha:Saruboceq:

Canım Allah kolaylık versin... Bu sonucu almak nasıl bir bizler biliyoruz.Bende kendimi hazırladığımı zannetmiştim ama negatif sonucu aldığımdaki ve sonrası günleri yaşamak çok sıkıntılı olmuştu.Ağlamaktan helak olmuştum. Canım ağla, rahatla sıkma kendini... Yeniden deneyeceğiz ...Benim annem diyo ki o inat ise biz ondan inatçıyız....Tabi şaka bir yana hayırlısı Allahtan.Biz biraz zor elde edeceğiz ama olacak buna inan...Ben kendimi alışverişe, televizyon seyretmeye vs vs verdim...Sende zorla kendini, nasıl rahatlayacaksan bir yol bul...
Gücünü topla canım...Biz de anne olacağız buna inan.

ebru canım Allah sabır versin. biliyorum söylemek kolay ama ne olur kendini bırakma. Allahımın bir bildiği vardır canım zamanı gelmemiştir belkide. ınşallah diğer denemende mutlu haberlerini alırız

ebru canım allah kolaylık versin zor olduğunu çok iyi biliyoruz ama elimizden hiçbir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…