Transferim oldu , artık bekleyiş

yatacaksın deyıp duruyolar bu ilk denemem ilk 2 3 gün çok sıkıcıydı sırtlarım ağrıdı yatmakatan belım ve boşluklarım çok ağrıdı zor bişey allah olanalra kolaylık versın

ebru arkadasımızada allah sabır versın ne diyelım allahtan umut kesılmez bende beklemekteyım bakalım hayırlısı arkadaslar ama içimde en ufak bi his yok bilemiyorum bu milli piyango oyununa döndü

penses canım fazla yatmakta iyi değil hayatım. Tabiki kalkıpta ağır iş yapma ama yatarsan kabız olma ihtimalin yüksek. Buda zaten tüp bebekte tehlikelidir. Allah mutlu haberler almayı nasip etsin canım

negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.
ebru üzül ağla.ama çok uzatmamalısın yeniyi denemek için güç toplamalısın...
ne güzel anlatmışsın.birbirimizi ne güzel anlıyoruz.ama her şey güzel olacak kızlar...
arkadaslar bende transferımın 4.günündeyım dualarınızı eksık etmeyın
transferinden umutluyuz.olumsuza da hazırla kendini canım.çünkü ben çok hazırlayamamışım demek ki çooooooook ağladım,çoook üzüldüm.biraz daha iyiyim...2 gün boyunca bağıra bağıra ağladım.kırlara çıktık pazar günü açılayım diye meydanı boş buldum avazım çıktığı kadar bağırdım ,ağladım.eşimle karar verdik,bebişi alana kadar her şeyimizi satsak da alacağız bebişi ...artık ağlamıyorum ama arada aklıma geliyor...doktor aradı nisanda dondurulmuşlarla deneyeceğiz...olumsuz olma ihtimali hep aklımda olmak şartıyla....doktorlar embriyolog umutlu olduklarını söylediler bize...doktor da beklemiyormuş bu sonucu,öyle dedi.ama artık çok umud etmek yok...umutsuz olmak da yok....
fmbayhan geçmiş olsun.üzüldüm çok haberini duyunca.denemeye devam,moraller yukarı,tam yol ileriiiiiiiiiiiii

Mona rosa çok üzüldüm tatlım.Hayırlısı olsun.ınşallah Rabbımınn izniyle kavuşacaksın bebişine ya da bebişlerine.Ben de perşembe günü ilk aşılamamı olacağım.Allahım herpimize sağlıklı bebişler versin.Aminnnnnnnnnnnnnnn.

ben de çok üzüldüüm ama eskilerle günümü karatmamaya karar verdim...umutla ileriye bakmam bebişim için en doğru karar...senin tedavinden olumlu sonuçlar diliyorum...umudumu yitirmeyeceğim....

ben de çok üzüldüüm ama eskilerle günümü karatmamaya karar verdim...umutla ileriye bakmam bebişim için en doğru karar...senin tedavinden olumlu sonuçlar diliyorum...umudumu yitirmeyeceğim....
canım bugün daha iyi konuşuyorsun...toparlanıyor olmana çook sevindim...
olacak canım hepimizin olacak... bende aynı senin gibiyim.umutsuzluk yok...bazen içim kararıyor hemen defediyorum...Allah hakkımızda hayırlısını versin

canım çok üzüldüm ama yılmak yok devam edeceksin biraz kafanı boşalt vücudunu dinlendir ve herşeye baştan başla. inşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun

sağol canım. Bugün gittim hastaneye dış gebelik yok hala tutunmaya çalışan bir embriyo olduğu kanaatinde doktor. 2 gün daha şans verdiler bebeğime. Tutundu tutundu, tutunamadı alacaklar.
Aysun76 sen de Centrum'da tedavi görmüştün değil mi? Ben de Centrum da yaptırdım 23 şubattı transferim. Şimdi Adıyaman'dayım. Recai Bey perşembe Malatyaya gelecek bir de o bakacak. Şu anda hiç kimse birşey söyleyemiyor durumum için. Bütün umutlarımız (artık kalmayan umutlarımız) perşembeye kaldı.

negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.

Canım inanki çok üzüldüm. Ne kadar kötüye hazırlasan da kendini kalbin hissettiklerine engel olamıyorsun. Ağla doya doya ağla. rahatlarsın ben öyle yapıyorum. Allah sana ve bizim gibi bu özlemi yaşayan herkese sabır versin.

Mona rosa teşekkür ederim inş. sonucu tam bir öğreneyim mutlaka devam edeceğim bu yolda durmak ve yılmak yok. Ben de senin için çok üzüldüm ama ne güzel ki kendini toparlayabilmişsin. Bebeğine giden yolda ilk ve en büyük adımı atmışsın. Allh hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ebrukoç çok üzüldüm canım neler hissettiğimizi ancak biz yaşayanlar anlayabiliriz. Ama ümitsizliğe düşmek yok. Ümitsiz olmak bizim bu yoldaki en büyük düşmanımızdır. kendine iyi bak senki sonra bebeğin için gücün olsun

canım inan çok sevindim.bebeğin azimli çok azimli bence .sen de ona yardım et,ağlamamaya üzülmemeye çalış,ona yardım elini uzat.ona en yakın senden başkası yok...birbirinize destek olun nolur.onu yaşatabilirsin ve yaşatacaksın.dinlen sakın okula falan gitme,iş yapma ...komedi filmleri al onları izle,pozitif insanlarla otur kalk.seni üzecek insanların yanına sakın uğrama...o hiç de zayıf değil aksine çok azimli tutunmaya çalışıyor hayata.konuş onunla,sev onu .ben hep konuştum,sevdim,bu beni de çok mutlu ediyordu.umarım bebişin kazanır bu kupayı,nolur ona yardım et:hooray:

evet canım ben de centrumda yaptırdım. benim de ilk denemem negatifti canım. umarım bebişin sana son anda tutunur. hep dua ediyorum isteyen herkesin kucakları dolsun

transferımın 5.günü sırt ağrısı çekiyorum acaba bu bir belırtı mı yatıp kalkıp bunu düşünmekten kafayı yiycem

transferımın 5.günü sırt ağrısı çekiyorum acaba bu bir belırtı mı yatıp kalkıp bunu düşünmekten kafayı yiycem

canım belirtilere takılma başka şeyler düşünmeye çalış. bak ben 6 haftalık oldum hala doğru dürüst bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…