ebru üzül ağla.ama çok uzatmamalısın yeniyi denemek için güç toplamalısın...negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.
ne güzel anlatmışsın.birbirimizi ne güzel anlıyoruz.ama her şey güzel olacak kızlar...Canım,insan kendini hiçbir zaman en kötüye tam olarak hazırlayamaz,çünkü aklının bir yerinde hep bir ses tutması için,olması için istek duyar ve o yönde çalışır, sen "olmazsa da dünyanın sonu değil "dersin içinden ama bir yanın bambaşka şeyler düşünür ve söyler,o nedenle de olumsuz haberlerde üzülüyor ve özellikle ilk anda yıkılıyoruz..Bu sana özgü birşey değil rahat ol, hepimiz 1-2 kez deneyip olumsuz sonuçlananlar da daha fazla deneyenler de aynı ızdırabı yaşadı ama güzel kardeşim bil ki,çok daha büyük ızdıraplar var yaşamda ,derdi veren sabrını çok güzel veriyor,birkaç gün sonra "neden bu kez olmasın" diyeceğine emin ol...
İçinde hiçbir şey tutma,anlat,ağla,yaz...İyi gelecek ,sonra da beraber yola devam edeceğiz
Sen ,biz umutlarımıza sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz,hadi canımın içi bi daha:Saruboceq:
transferinden umutluyuz.olumsuza da hazırla kendini canım.çünkü ben çok hazırlayamamışım demek ki çooooooook ağladım,çoook üzüldüm.biraz daha iyiyim...2 gün boyunca bağıra bağıra ağladım.kırlara çıktık pazar günü açılayım diye meydanı boş buldum avazım çıktığı kadar bağırdım ,ağladım.eşimle karar verdik,bebişi alana kadar her şeyimizi satsak da alacağız bebişi ...artık ağlamıyorum ama arada aklıma geliyor...doktor aradı nisanda dondurulmuşlarla deneyeceğiz...olumsuz olma ihtimali hep aklımda olmak şartıyla....doktorlar embriyolog umutlu olduklarını söylediler bize...doktor da beklemiyormuş bu sonucu,öyle dedi.ama artık çok umud etmek yok...umutsuz olmak da yok....arkadaslar bende transferımın 4.günündeyım dualarınızı eksık etmeyın
canım bugün daha iyi konuşuyorsun...toparlanıyor olmana çook sevindim...ben de çok üzüldüüm ama eskilerle günümü karatmamaya karar verdim...umutla ileriye bakmam bebişim için en doğru karar...senin tedavinden olumlu sonuçlar diliyorum...umudumu yitirmeyeceğim....
canım çok üzüldüm ama yılmak yok devam edeceksin biraz kafanı boşalt vücudunu dinlendir ve herşeye baştan başla. inşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun
negatif sonuç aldım. Çok mutsuzum. Kendimi en kötüye hazırladığımı düşünüyordum ama hazırlayamamışım ne yazikki.
sağol canım. Bugün gittim hastaneye dış gebelik yok hala tutunmaya çalışan bir embriyo olduğu kanaatinde doktor. 2 gün daha şans verdiler bebeğime. Tutundu tutundu, tutunamadı alacaklar.
Aysun76 sen de Centrum'da tedavi görmüştün değil mi? Ben de Centrum da yaptırdım 23 şubattı transferim. Şimdi Adıyaman'dayım. Recai Bey perşembe Malatyaya gelecek bir de o bakacak. Şu anda hiç kimse birşey söyleyemiyor durumum için. Bütün umutlarımız (artık kalmayan umutlarımız) perşembeye kaldı.
sağol canım. Bugün gittim hastaneye dış gebelik yok hala tutunmaya çalışan bir embriyo olduğu kanaatinde doktor. 2 gün daha şans verdiler bebeğime. Tutundu tutundu, tutunamadı alacaklar.
Aysun76 sen de Centrum'da tedavi görmüştün değil mi? Ben de Centrum da yaptırdım 23 şubattı transferim. Şimdi Adıyaman'dayım. Recai Bey perşembe Malatyaya gelecek bir de o bakacak. Şu anda hiç kimse birşey söyleyemiyor durumum için. Bütün umutlarımız (artık kalmayan umutlarımız) perşembeye kaldı.
transferımın 5.günü sırt ağrısı çekiyorum acaba bu bir belırtı mı yatıp kalkıp bunu düşünmekten kafayı yiycem
Aysun senİn İlk usg mİ 25 mart benİmde o gÜn geÇmİyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?