Transferim oldu , artık bekleyiş

fm bayhancım canm yeniden bir umut ışığı belirmiş çok sevindim.dilerim mutlu sonla sonlanır ama olmazsa da zaten kendini bir miktar alıştırdığın için dilerim kolay anlatırsın.emsal diye bir arkadaş vardı forumda.onunda mesela başta dış gebelik zannedilmiş.normalde başkalarının kalp atışlarını duyduğu zamanlarda o daha kese bile görememiş ama şimdi sağlıklı devam eden gebeliği var maşallah.Allah onuda senide bu yola baş koymuş herkeside yavrularına kavuştursun.hakkında hayırlı ve sağlıklı bir bebek ise Rabbim devam ettirsin hamileliğini inşallah canım benim

aysuncum hayırlı olsun canım kesenide görmüşsün.bir tane kesemi gördünüz canım.kalp atışında çok heyecanlanacaksın inşallah şimdiden benden söylemesi:))))

prensescim canım hep yatman gerekmiyor.bende 6 gününü filan yatarak geçirdim gerçi ama aslında gerek olmadığını biliyordum.ama o kadar çekiniyordumki sanki ayağa kalksam düşüvereceklermiş gibi geliyordu.tabi bu benim kuruntum aslında öyle birşey yok tabi ki.kabız olmamaya dikkat et.kayısıya kuvvet.ben hergün bir bardak kayısı kompostosu içmiştim hiç kabızlık çekmedim çok şükür.ama yatmak derken yatağın içinde oturdum.bilgisayar başında vakit geçirdim.oturup kitap okudum filan.evden çıkmadım yani.birde zaten soğuk algınlığım olmuştu rahatsızlandım transferden hemen sonra.antibiyotik bile kullanmak durumunda kalmıştım.ateşim çok yükseliyordu filan.şimdi hepsi geride hatıralar olarak kaldı çok şükür.dilerim sende güzel sonucunu alır ve bu yaşadıklarını güzel hatıralar olarak hatırlarsın.

negatif sonuç ala arkadaşlarım,Rabbim sabrınızı arttırsın ve bir dahaki denemelerinizde yüzünüzü gülücüklerle kucağınızıda bebiciklerinizle doldursun dilerim.:Saruboceq:

Arkadaşlar inanamıyorum. Biliyorsunuz bugün bebeğimin düşmesi için iğne yapacaklardı. Biz biraz hüzünlü biraz umutlu gittik hastaneye ve keseyi gördük hala inanamıyorum bu gerçek mi.. Dr biraz daha bekleyelim dedi tabi hala düşük tehlikesi devam ediyor ama bu küçücük umut bile yeter bana şu anda çok mutluyum benden duasını, desteğini esirgemeyen herkese çok çok tşk ederim inş sonuna kadar böyle devam eder ben vazgeçmeyeceğim inş bebeğim de vazgeçmez.

çok şükür.kucağına alacağın günler çok yakın...gözün aydın...çook sevindim...

Bol bol dinlen hayatım. Ne olur kendini yorma canım. İnşallah bebişini kucağına sağlıcakla alırsın canım

aysuncum hayırlı olsun canım kesenide görmüşsün.bir tane kesemi gördünüz canım.kalp atışında çok heyecanlanacaksın inşallah şimdiden benden söylemesi:))))

sağol canım evet tek kese gördük . bunda bile kalbim duracak gibi oldu. kalp atışı nasıl olur bilemiyorum

:Saruboceq:
canım çok sevindim. içini ferah tut bence herşey yolunda gidecek dualarımız seninle

sağol canım evet tek kese gördük . bunda bile kalbim duracak gibi oldu. kalp atışı nasıl olur bilemiyorum

canım hayırlı olsun.aman senin kalbin hiç durmasın canımcım sonra bebişin nasıl büyür nasıl onunla buluşursun.heyecanlanmaya mutlu olmaya izin var ama öyle kalbi durduracak kadar değil anlaştıkmı?:)))))

canım ne kadar sevindiğimi anlatamam.çok şükür Rabbim yeniden umudu filizlendirdi bak.artık sana düşen tam gaz pozitif olup bebeğine destek vermen.hadi bakalım anna bebek el ele verin ve zamanı gelincede bu manevi el ele veriş maddi anlamdada gerçekleşsin.onun minicik ellerini ellerine aldığın günleri göstersin Rabbim

Benden desteğini esirgemeyen herkese çok tşk ederim gerçekten en zor zamanlarda yanımda oldunuz bundan sonrasını da inş sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Paylaşımlarımız umarım güzel yönde olur da sevinmeye devam ederiz.

benim daha birşey belli değil bugün de 8.gün ama çok duygusallaştım ve ağlıyorum normalmi acaba

NORMALDİR CANIM BENDE ÇOK DUYGUSALLAŞMIŞTIM O DÖNEMLERDE.VARA YOKA AĞLAYIP DURUYORDUM SÜREKLİ.HADİ GAYRET AZ KALMIŞ.İNŞALLAH MUTLU SONLA SONUÇLANIR:Saruboceq:

Ben de beklemedeyim. Bugün 11. günüm. 24 Mart test günüm. 14. gün. 7. günde Ovitrelle vurdurduğum için test günüm böyle uzak. Bekleyişi bile güzell. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Az bir zaman kalmış. sabrın sonu selamet derler inş. senin de hayırlısıyla güzel sonuçlarını alırız. Dualarımız seninle.....

Az bir zaman kalmış. sabrın sonu selamet derler inş. senin de hayırlısıyla güzel sonuçlarını alırız. Dualarımız seninle.....

Sağol canımm. a.s. Aminn , inşallahh. :Saruboceq: Allah bu yolda herkesin yüzünü hayırlısıyla ve sağlıkla güldürsün inşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş.......................nevrooooooooooooo...............inş..........rabbım yar ve yardımcın ols................guzel haberın ols işşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…