Arkadaşlar inanamıyorum. Biliyorsunuz bugün bebeğimin düşmesi için iğne yapacaklardı. Biz biraz hüzünlü biraz umutlu gittik hastaneye ve keseyi gördük hala inanamıyorum bu gerçek mi.. Dr biraz daha bekleyelim dedi tabi hala düşük tehlikesi devam ediyor ama bu küçücük umut bile yeter bana şu anda çok mutluyum benden duasını, desteğini esirgemeyen herkese çok çok tşk ederim inş sonuna kadar böyle devam eder ben vazgeçmeyeceğim inş bebeğim de vazgeçmez.
Arkadaşlar inanamıyorum. Biliyorsunuz bugün bebeğimin düşmesi için iğne yapacaklardı. Biz biraz hüzünlü biraz umutlu gittik hastaneye ve keseyi gördük hala inanamıyorum bu gerçek mi.. Dr biraz daha bekleyelim dedi tabi hala düşük tehlikesi devam ediyor ama bu küçücük umut bile yeter bana şu anda çok mutluyum benden duasını, desteğini esirgemeyen herkese çok çok tşk ederim inş sonuna kadar böyle devam eder ben vazgeçmeyeceğim inş bebeğim de vazgeçmez.
aysuncum hayırlı olsun canım kesenide görmüşsün.bir tane kesemi gördünüz canım.kalp atışında çok heyecanlanacaksın inşallah şimdiden benden söylemesi:))))
sağol canım evet tek kese gördük . bunda bile kalbim duracak gibi oldu. kalp atışı nasıl olur bilemiyorum
benim daha birşey belli değil bugün de 8.gün ama çok duygusallaştım ve ağlıyorum normalmi acaba
Ben de beklemedeyim. Bugün 11. günüm. 24 Mart test günüm. 14. gün. 7. günde Ovitrelle vurdurduğum için test günüm böyle uzak. Bekleyişi bile güzell. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Az bir zaman kalmış. sabrın sonu selamet derler inş. senin de hayırlısıyla güzel sonuçlarını alırız. Dualarımız seninle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?