Ben de beklemedeyim. Bugün 11. günüm. 24 Mart test günüm. 14. gün. 7. günde Ovitrelle vurdurduğum için test günüm böyle uzak. Bekleyişi bile güzell. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş.......................nevrooooooooooooo...............inş..........rabbım yar ve yardımcın ols................guzel haberın ols işşşşşşşşşşşşşş
canım maşallah yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.inşallah listende pozitif sonuç alanlar listesinde güzel bir yer sana rezerve edilmiştir ve oraya adını yazarsın mutlulukla canım
gonal f puregon kullananlar kaç gün bu iğneleri vuruldunuz. Yumurta toplama işlemine kadar kaç gün geçti yazarmısınız.
arkadaşlar iki deneme arasında kaç gün beklemem gerekiyo, ben hiç beklemek istemiyorum, acaba en erken ne zaman yaptırabilirim
merhaba arkadaşlar..benim de martın 20 sinde tranferim yapıldı.2 tane a kalite embriyo transfer edildi.4 tane donduruldu.şimdi bekleme sürecindeyim.şimdiden bir şey hissedemem zaten sanırım
kizlar,cumartesi transferim oldu dün gece lekelenme geldi,nedir acaba bu,daha erken degilmi
canım transferin hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlarla sevinen ve bizleride sevindirenlerden olursun
inş ama beklemek gerçekten en zoruymuş
canım bilmiyorum ama içim hep olumsuz sanki olmayacak gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?