Transferim oldu , artık bekleyiş

canım maşallah yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.inşallah listende pozitif sonuç alanlar listesinde güzel bir yer sana rezerve edilmiştir ve oraya adını yazarsın mutlulukla canım

merhaba arkadaşlar..benim de martın 20 sinde tranferim yapıldı.2 tane a kalite embriyo transfer edildi.4 tane donduruldu.şimdi bekleme sürecindeyim.şimdiden bir şey hissedemem zaten sanırım

arkadaşlar iki deneme arasında kaç gün beklemem gerekiyo, ben hiç beklemek istemiyorum, acaba en erken ne zaman yaptırabilirim

gonal f puregon kullananlar kaç gün bu iğneleri vuruldunuz. yumurta toplama işlemine kadar kaç gün geçti yazarmısınız.

inş.......................nevrooooooooooooo...............inş..........rabbım yar ve yardımcın ols................guzel haberın ols işşşşşşşşşşşşşş

canım maşallah yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin.inşallah listende pozitif sonuç alanlar listesinde güzel bir yer sana rezerve edilmiştir ve oraya adını yazarsın mutlulukla canım

Çok sağolun arkadaşlar. :asigim: Aminnn , inşallahhh. :Saruboceq: Desteğiniz için çok teşekkürler. Şeniz

gonal f puregon kullananlar kaç gün bu iğneleri vuruldunuz. Yumurta toplama işlemine kadar kaç gün geçti yazarmısınız.

canım ben 31 aralıkta başlamıştım gonal f vurulmaya.kısa protokoldü.12 ocakta yumurtalar toplandı.11 gün gonal f vuruldum.son 3 gününde cetrotide ile birlikte kullandım foliküllerin çtlamaması için.ve çatlatma iğnesini vuruldum toplamadan 36 saat önce.15 caktada transferim oldu.seninde tedavinin başarılı geçmesini diliyorum.allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar..benim de martın 20 sinde tranferim yapıldı.2 tane a kalite embriyo transfer edildi.4 tane donduruldu.şimdi bekleme sürecindeyim.şimdiden bir şey hissedemem zaten sanırım

canım transferin hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlarla sevinen ve bizleride sevindirenlerden olursun

inş ama beklemek gerçekten en zoruymuş

canım beklemek zor olmazmı hiç.bir gün gülersin tutmuş gibi hissediyorum diye ertesi gün ağlarsın yok aslında ben kendimi kandırıyorum diye.insanın ruh hali o kadar değişken oluyor ki.ama bir gün o merakla beklenen gün geliyor.ogün kan veriyorsun bu sefer sonucu alacağın o iki saat artık kaç asır gibi geçiyor anlatamam.inşalah sonucu güzel olur da bu streslerin hepsi unutuluyor o zaman.dilerim seninde böyle olur

offf inş..bu ilk denememiz.
dediğin gibi her saat farklı hissediyorum.göğüslerim ağrıyınca oldu diyorum.değilse olmadı filan:)) 7 gün kaldı.ama sanırım bu göğüs ağrısı değişiklikleri aldıgımız progestan ve ostrojenle ılgılı bişey.yanı bu kadar erken belirti olamaz

sersevcim çok tebrik ediyorum gec oldu ama siteyi daha yeni çözüyorum.inan dördüzlerin olduğunu okuduğumda cok sevindim.rabbim hepsini sağlıklı hayırla kucağına almayı nasip etsin.dualarım seninle.hihoyyyt

azbycv-aussie-gcan ve diğer hamile olan bütün arkadaşlarım hepinizin adına cok mutlu oldum hamilelik haberlerini aldıkça moralim düzeliyor.inşallah hepinizinkiniDURMAK YOK saglıklı ve hayırlı evlatlar olarak kucağınıza almayı rabbim nasip eder.dualarım sizinle:Saruboceq:sizin dualarınıza da ihtiyacım var.olmayan arkadaşlarda sakın pes etmeyin.rabbim sadece sabrımızı deniyor ve bir gün bizede anneliği nasip edecek inş.Onun için hiç zorluk yok ol deyince oluverir bebeklerimiz inşallah...DURMAK YOK TEDAVİYE SABRA VE DUALARA DEVAM...bende mayısta başlıyorum inş.mayada.şimdiden elevit ve bebek aspirini kullanmaya başladım siz neler kullandınız...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…