Transferim oldu , artık bekleyiş

sanki benim cümlelerimi sen yazmışsın canım bu kadar olur valla..benimde ilk denemm bende aynı ağrıları çekiorum veee 5 gün kaldıı hayırlısıyla cuma belli olucak herşey..:Saruboceq:

sağolasın canım .Allah sanada bu mutluluğu en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin.her zaman birbirimize duacı olalım inşallah

ewet tatlım bende sonuç bekliorum transferimin bugün 9.günü,,test günüm bu cuma çok az kaldı...bendede hafif hafif karın ve kasık ağrıları var..üstelik karnımda şiş..

günaydın herkese,

kızlar gebe kaldıgınız gun transferimizin yapıldığı gun mu oluyor yoksa yumurtaların toplandıgı gun mu??

merhaba kızlar, benimde dün transferim oldu.Ama durum o kadar ümitsiz ki...13 yumurtam toplandı ama döllenme oranı çok düşükmüş. 5. gün iki adet kötü kalite embriyo ile transfer yapıldı .Doktorum şansımın düşük olduğunu söyledi o kadar moralimiz bozuk ki transferin heyecanını bile yaşayamıyoruz .Hiç değilse 12 gün umutlanmayı isterdim.Böyle şeyler yaşayıpta sağlıklı hamile olan yani bir mucize yaşayan var mı aranızda ?cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ..................

sakaduda seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim de bugün transferim oldu şansım çok düşük 5 yumurta toplanı ve 4 ü döllendi 1 i yavaş gelişme göstermiş kalan 3 taneyi koydular orta derece ve 4 cü gün transferim oldu insanda ümitte kalmıyorki.ve benim 5.ci denemem hepsinde embriyor gelişimi yavaş yada duruyordu bu seferde olmuycak sanırım

aussie canım normalde gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ama tüp bebekte yumurta toplama tarihine göre oluyormuş.ben sat a göre 13+1 im ama yumurta toplamaya göre 13+2 yim.doktor yumurta toplama gününü baz alıyoruz dedi.

merhabalar canlarım....şimdi kızlar benim transferim 4 nisanda olucak nasip olurda tutarsa 11 nisan regl günüm.benim dondurulmuş olduğu için 15 gün sonra test yaptırcam.19 nisanda test yaptırdığımda gebe çıkarsam ne kadarlık olmuş olucak.bebiş kaç haftalık olucak.sat 14 mart....selamlar

özgeciğim son adet tarihini baz alacaksın nette hesaplayıcılara son adet terihini yazdınmı ne kadarlık olduğunu öğreniyorsun ama ilk muayenede yumurta toplamana göre görünüyor ultrasonda fakat ikincisinde satına göre uygunluk göstererek sağlıklı gebelik olup olmadığı ortaya çıkıyor yani mesela öğrendikten sonraki ilk muayenen 2 hafta sonrasında oluyor yani sata göre 6 haftalıkken fakat ultrasonda 4 haftalık görünüyor yumurtlamayı baz alıyor o zaman fakat ondan sonraki gidişinde bebiş sata uyumluluk göstermiş oluyor yani velhasıl kelam muhtemel doğum tarihinde ne kadarlık olduğunda sata göre hesaplanıyor nette hesaplayıcılara yaz şimdiden ne kadarlık olacağını muhtemel doğum tarihini gör :)) bu arada transferi tarihi bile belli olduğuna göre herşey yolunda olsa gerek çok sevindim canım

kızlar hepiniz burdaymışsınız, ben başka topiklerdeydim, malum çoğunuzun bildiği gibi 1. denemede transferim olamamıştı, şimdi hazirana kadar beklemedeyim.. doktorun verdiği ilaçları kullanmaya, moral toplamaya devam yani..2. denemede embriyo yine kötü kalite olursa, yine transfer olamazsa ve tabii yine az yumurta olursa diye çok çok korkuyorum ama hayırlısı...
Hamile arkadaşlarım, Turser, azbvyc, Özge ve diğer arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? haberlerinizi bekliyorum, kendinize de bebişlere de iyi bakın, darısı başımıza...

Sekerım benım ıkıncı tup bebek denememde embrıyom bırıncı kalıte ıdı.Fakat tutmadı.Insallah senın kı tutar.Benım cok sancım oldu. Bırde psıkolojım cook bozuktu,o yuzden ınsallah bebısını kucagına alırsın. Banada dua et.:a015:

selam arkadaşlar.benim de pzartesi günü transferim oldu.sonucu 13 nisanda öğrenicez. hayorlısıyla inşallah.ben size bişey sormak istiyorum.crinone jel kullanıyosunuzdur sanırım bende artık çok sıkıntı yaratmaya başladı.sizde de sorun oluyo mu?paylaşırsanız sevinirim.

hayır canım bende herhangi bi sorun olmadıııııııııı..sende ne gibi probleme yol açtıııı

cnm hamileler arasında benide yazmışsın.çok mutlu oldum.o günlerde gelir elbet.umarım içine doğmuşturda.sende yazmışsındır.cnm benim transferim 4 nisanda olucak inşallah.beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum cnm.benmde transfer şubatta olucaktı ama olmadı.bende nisana kadar bekledim.sonu hayırlı olur tedavilerimizinde unuturuz bütün sıkıntılarımızı...

cnm benim Allahın izniyle herşey yolunda.pazartesi gittim merkeze.muayene oldum.tahlil yaptılar.rahim kalınlığına baktılar.doktorum zamanı geldi dedi.çok mutluyum.şimdi ctesiden sonra 15 gün nasıl geçer onu bilmiyorum.sayılı gün çabuk geçer ama.bilmiyorum karışığım karmakarışığım.dua et bana morale ihtiyacım var.bu arada eşimle sorunları çözdük.umarım bir daha olmaz.şimdi yanlızca yavrumu yavrularımı istiyorum onları bekliyorum.bu arada bilgilendirmen için saol.sen nasılsın yiğenlerim nasıl.umarım herşe yolundadır cnm.kendine ve kuzularına iyi bak.öpüyorum çok çok.Allaha emanetolun.

Özgecim, aklımda hamilesin diye kalmıştı, bana sanki sen hamilesin gibi geldi biranda, bak Allah söyletmiştir inşallah, bu kez olacak inşallah canım..
hamile arkadaşlarım nasılsınız? haberlerinizi bekliyorum..
transferi olup da bekleyenlere Allah hem sabır versin hem de bebişlerini göndersin sağlıkla inşallah.. darısı da başımıza kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…