offf inş..bu ilk denememiz.
dediğin gibi her saat farklı hissediyorum.göğüslerim ağrıyınca oldu diyorum.değilse olmadı filan:)) 7 gün kaldı.ama sanırım bu göğüs ağrısı değişiklikleri aldıgımız progestan ve ostrojenle ılgılı bişey.yanı bu kadar erken belirti olamaz
azbycv-aussie-gcan ve diğer hamile olan bütün arkadaşlarım hepinizin adına cok mutlu oldum hamilelik haberlerini aldıkça moralim düzeliyor.inşallah hepinizinkiniDURMAK YOK saglıklı ve hayırlı evlatlar olarak kucağınıza almayı rabbim nasip eder.dualarım sizinle:Saruboceq:sizin dualarınıza da ihtiyacım var.olmayan arkadaşlarda sakın pes etmeyin.rabbim sadece sabrımızı deniyor ve bir gün bizede anneliği nasip edecek inş.Onun için hiç zorluk yok ol deyince oluverir bebeklerimiz inşallah...DURMAK YOK TEDAVİYE SABRA VE DUALARA DEVAM...bende mayısta başlıyorum inş.mayada.şimdiden elevit ve bebek aspirini kullanmaya başladım siz neler kullandınız...a.s.
sanki benim cümlelerimi sen yazmışsın canım bu kadar olur valla..benimde ilk denemm bende aynı ağrıları çekiorum veee 5 gün kaldıı hayırlısıyla cuma belli olucak herşey..:Saruboceq:
inş tatlım...
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
kızlar hepiniz burdaymışsınız, ben başka topiklerdeydim, malum çoğunuzun bildiği gibi 1. denemede transferim olamamıştı, şimdi hazirana kadar beklemedeyim.. doktorun verdiği ilaçları kullanmaya, moral toplamaya devam yani..2. denemede embriyo yine kötü kalite olursa, yine transfer olamazsa ve tabii yine az yumurta olursa diye çok çok korkuyorum ama hayırlısı...
Hamile arkadaşlarım, Turser, azbvyc, Özge ve diğer arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? haberlerinizi bekliyorum, kendinize de bebişlere de iyi bakın, darısı başımıza...
özgeciğim son adet tarihini baz alacaksın nette hesaplayıcılara son adet terihini yazdınmı ne kadarlık olduğunu öğreniyorsun ama ilk muayenede yumurta toplamana göre görünüyor ultrasonda fakat ikincisinde satına göre uygunluk göstererek sağlıklı gebelik olup olmadığı ortaya çıkıyor yani mesela öğrendikten sonraki ilk muayenen 2 hafta sonrasında oluyor yani sata göre 6 haftalıkken fakat ultrasonda 4 haftalık görünüyor yumurtlamayı baz alıyor o zaman fakat ondan sonraki gidişinde bebiş sata uyumluluk göstermiş oluyor yani velhasıl kelam muhtemel doğum tarihinde ne kadarlık olduğunda sata göre hesaplanıyornette hesaplayıcılara yaz şimdiden ne kadarlık olacağını muhtemel doğum tarihini gör :)) bu arada transferi tarihi bile belli olduğuna göre herşey yolunda olsa gerek çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?