Transferim oldu , artık bekleyiş

canım umarım bir mucize haberi veriiriz birbirimize.Öyle zor bir durum ki içimdeler mi değilller mi bilemiyorum anlayamıyorum.Belki 3 canlı dolaşıyorum belki de tek? ikizlerimin sağlıklı gelişmelerini,yaşamalarını ,başarmalarını çok istiyorum.hamile olmak ,kilo almak,hamile kıyafetleri giymek, bebek alışverişleri yapmak istiyorum.Artık tam bir aile olmak istiyorum.İnşallah Allah bütün isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip eder......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrr son günnnnnnüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

CANIM ÇOK ŞÜKÜR BİZİMKİLER İYİ GİDİYOR İMDİLİK.AMA ÇOĞUL GEBELİKLERDE HER ZAMAN RİSK DAHA FAZLA.RABBİM TAMAMINA ERDİRİP KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.VEEE SİZLEREDE EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL DUYGULARI TATTIRSIN İNŞALLAH:Saruboceq:

canım öncelikle transferin hayırlı olsun.crinone genellikle herkeste sıkıntı oluşturuyor ama bebeklerin tutunabilmesi için gerekli mecburen katlanılıyor sıkıntılarına

azbycv, inşallah canım, 9 ay sonra sağlıkla ikizlerini kucağına alacaksın.. darısı başımıza.. uzun zamandır haberleşememiştik, merak ettim nasıl bebişler diye.. kendine iyi bak..
Egeli inşallah iyi haberlerle döneceksin yarın..

allah razı olsun canım.rabbim sanada hamileliği ve sonrada yavrunu kucağına alabilmeni nasip eder inşallah

inşallah sakaduda mutlu haberler veririz içimden geçenleri yazmışsın.tek dilegimiz bebişlere kavuşmak canım.allahım bizede nasip eder dualarımızı kabul eder.senin kaçıncı günün bugün.herhangibir degişiklik hissediyormusun canım.......

Duaların için teşekkürler canım .Şimdilik pek bişey hissetmiyorum sadece arasıra kasıklarımda fazla can yakmayan batmalar oluyor o kadar. transferde 4 günüm bişey hissetmek için erken herhalde.. Dört gözle midemin bulanmasını bekliyorum:)) Sende bi değişiklik var mı?

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

canım histereskopi derken rahim filmini kastediyorsan ben anestezisiz 250 tl ye yaptırdım .yeni cihazlarla hiç acı hisstmedim sadece 5 dk sürdü

canım benimde batmalar vardı ama geçti ama gögüslerim hassaslaştı ve damarlar belirginleşti sanırım ilaçlardan kaynaklanıyor.histeroskopi anestezi altında yapılan bişey kamerayla rahim içine bakılıyor ve doktorunun çok iyi olması gerekiyor.tedavi olaccagınız doktoru iy araştırın güvendikten sonra yaptırın derim

kızlar geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm ve hamileyimmmmmmmmmmmm hihoyyyt

merhaba kızlar bende forumda yenı sayılırım. bende asm de tedavı gordum.dun yanı 2 nısanda transferım yapıldı.ayın 14 unde test yaptıracagım. sabırsızlıkla beklıyorum sonucu. allah tum herkese nasıp eder ıysallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…