sakaduda seninle aynı kaderi paylaşıyoruz benim de bugün transferim oldu şansım çok düşük 5 yumurta toplanı ve 4 ü döllendi 1 i yavaş gelişme göstermiş kalan 3 taneyi koydular orta derece ve 4 cü gün transferim oldu insanda ümitte kalmıyorki.ve benim 5.ci denemem hepsinde embriyor gelişimi yavaş yada duruyordu bu seferde olmuycak sanırım
kızlarrrrrrrrrrrrr son günnnnnnüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
kızlar hepiniz burdaymışsınız, ben başka topiklerdeydim, malum çoğunuzun bildiği gibi 1. denemede transferim olamamıştı, şimdi hazirana kadar beklemedeyim.. doktorun verdiği ilaçları kullanmaya, moral toplamaya devam yani..2. denemede embriyo yine kötü kalite olursa, yine transfer olamazsa ve tabii yine az yumurta olursa diye çok çok korkuyorum ama hayırlısı...
Hamile arkadaşlarım, Turser, azbvyc, Özge ve diğer arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? haberlerinizi bekliyorum, kendinize de bebişlere de iyi bakın, darısı başımıza...
selam arkadaşlar.benim de pzartesi günü transferim oldu.sonucu 13 nisanda öğrenicez. Hayorlısıyla inşallah.ben size bişey sormak istiyorum.crinone jel kullanıyosunuzdur sanırım bende artık çok sıkıntı yaratmaya başladı.sizde de sorun oluyo mu?paylaşırsanız sevinirim.
sekerım benım ıkıncı tup bebek denememde embrıyom bırıncı kalıte ıdı.fakat tutmadı.ınsallah senın kı tutar.benım cok sancım oldu. Bırde psıkolojım cook bozuktu,o yuzden ınsallah bebısını kucagına alırsın. Banada dua et.:a015:
egelii den haber varmı merak ediyorum...inşallah haberler iyidir.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?