Transferim oldu , artık bekleyiş

aminnn çok saol egeli. seninde bebişin hayırlı olsun. bır sey soracagım neler yaptın transferden sonra. ben o kadar tedırgınımkı en ufak bırseyden tedırgın oluyorum kendımı robot yaptım sanırım.bazen yatıyorum bazen evde dolanıyorum. ama nasıl davranacagımı bılemıyorum.umarım herkesın dıleklerı gercek olur senın gıbı:)

ilk başta unutacaksın yani kasmıycan okadar kendini,,ben gayet rahattım,,sağlıklı beslen bol su iç ve dikkatli hareket et okadar,,bide moralini yüksek tut tatlım en önemlisi bu...

egeliii çok sevindiım saglıkla kucagına alırsın inşallah bebegini.benim de 12 nisan test tarihim darısı başımızaaaaaa:teytey:

egeliii çok sevindiım saglıkla kucagına alırsın inşallah bebegini.benim de 12 nisan test tarihim darısı başımızaaaaaa:teytey:

canım benimm çok sağolllllllll darısı hepinizin başına inşallah.seninde ii haberlerini burda hepberaber kutlıycazzz gör bakk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımmm benimmm herkesde ağrı olcak die bişi yokkiii,,senikide ağrısız sızısızz olcakk ohhhhh ne güselll vallaaaaa hihoyyyt

kızlar merhaba.. dün transferim oldu ne yapmam lazım ne yapmamam lazım bilemiyorum..tedirginim, sürekli yatmak mı gerekir? ne yemek lazım ? yardıncı olur musunuz lütfenn...

canım öncelikle hayırlı olsun.şimdi kendine ve yediklerine çok dikkat etmen gerekiooo,,bol bol dinlen.uzan,mümkün olduğunca kendini yorucak iş yapmaa,,sakın kabız ve ishal olma,,bol sıvı tüket,,mümkün olduğuncaa bu su olsun,,geceleri yatarken falan süt içmee,,muzda yeme,,kabızlık yapio bunlar...birde en önemlisi moralini yüksek tut canımm olurmuuu,,moral çok önemliiii...hadi bakalım hayırlı haberlerini beklioz senindeee... hihoyyyt

kızlar merhaba.. Dün transferim oldu ne yapmam lazım ne yapmamam lazım bilemiyorum..tedirginim, sürekli yatmak mı gerekir? Ne yemek lazım ? Yardıncı olur musunuz lütfenn...

canım transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin.kendini fazla yorma ve kabızlıktan özellikle çekin.nasibindede varsa zaten tutunuyorlar annelerine sıkı sıkı.

Ooo maŞallah canım hemde blast transferıymıŞ.ıhtımal dahada yÜksek.bu dÖnem ınsanın gerÇekten desteĞe en ıhtıyacı olduĞu dÖnem oluyor.allah yardımcın olsun ve yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn kucaĞını doldursun canım yavrularınla

günaydın kızlar,benim bugün transferimin 9. günü .dünden beri (afedersiniz ) kahverengi kırıntı gibi çamurumsu bişeyler geliyo.Böyle olan var mı?zaten gebelik ihtimalim çok düşükmüş .nedir bu arkadaşlar çok kötüyüm,eşime de söyleyemedim daha off offffffffffff

canım öncelikle transferin hayırlı olsun.lekelenmeyi bırak kanamalardan sonra bile hamile olduğunu öğrenenler var.sen moralini bozmamaya çalış.sabırla bekle canım.benim itimalimde düşüktü ama oldu.eğer hayırlı ise Rabbim nasip etsin dua et canım bol bol

Kızlar merhaba.Kızlar bu gün transferin ikinci günü.Dün transfer yapıldığı andan kasıkta hafif ağrım var.Çokk az adet ağrısı gibi.Bir de sanki karnımda hava var.Korkulumu bu ya?
Sanki hemen gögek deliğimin az aşagısıı göynüyo

canım inşallah bişey yoktur ama bence doktorunu ara sor yinede bilgileri olsun için rahatlasın.hayırlı haberlerini bekliyoruz:CüvCüv::CüvCüv::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…