aminnn çok saol egeli. seninde bebişin hayırlı olsun. bır sey soracagım neler yaptın transferden sonra. ben o kadar tedırgınımkı en ufak bırseyden tedırgın oluyorum kendımı robot yaptım sanırım.bazen yatıyorum bazen evde dolanıyorum. ama nasıl davranacagımı bılemıyorum.umarım herkesın dıleklerı gercek olur senın gıbı:)
egeliii çok sevindiım saglıkla kucagına alırsın inşallah bebegini.benim de 12 nisan test tarihim darısı başımızaaaaaa:teytey:
kızlar geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm ve hamileyimmmmmmmmmmmm hihoyyyt
hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin
kızlar merhaba.. Dün transferim oldu ne yapmam lazım ne yapmamam lazım bilemiyorum..tedirginim, sürekli yatmak mı gerekir? Ne yemek lazım ? Yardıncı olur musunuz lütfenn...
canım transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almayı nasip etsin.kendini fazla yorma ve kabızlıktan özellikle çekin.nasibindede varsa zaten tutunuyorlar annelerine sıkı sıkı.[/QUOT
evet haklısın cnm nasip kısmet...ama yinede acabalarla kalıveriyoruz transferden sonra başbaşa.birbirimize destek olmalıyız bence.rabbim tamamına erdirsin hepimizin.3 adet blast transferi oldu.test tarihim 19 nisan günler nasıl geçecek bilemiyorum...hayırlısı
günaydın kızlar,benim bugün transferimin 9. günü .dünden beri (afedersiniz ) kahverengi kırıntı gibi çamurumsu bişeyler geliyo.Böyle olan var mı?zaten gebelik ihtimalim çok düşükmüş .nedir bu arkadaşlar çok kötüyüm,eşime de söyleyemedim daha off offffffffffff
günaydın kızlar,benim bugün transferimin 9. günü .dünden beri (afedersiniz ) kahverengi kırıntı gibi çamurumsu bişeyler geliyo.Böyle olan var mı?zaten gebelik ihtimalim çok düşükmüş .nedir bu arkadaşlar çok kötüyüm,eşime de söyleyemedim daha off offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?