Transferim oldu , artık bekleyiş

Arkadaşlar tum gundur yatıyorum nerdeyse yemek için kalktıyorum sadece. Off yaa yukrı kata çıktım progestanımı almaya bir baktım hafif kanamam var. Ne olur normal oldugunu soyleyim

benim doktorum aysun güney çarşamba günü b-hcg sonucumu alıyorum sen transferin yapıldımı hangi aşamadasın belkide görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile3
canım benim adet geçikti sonra farlutal verildi. kanamanın 3.günü gittim. purogene başladım.daha yumurtam toplanmadı... belkide görüşmüşüzdür

azbycv, ne güzel...değerin çok güzel artmış. iki değil üç katlamış. maşallah. allah tamamına erdirsin. :)

teşekkür ederim canım inşallah böyle devam eder sonradan kimyasala filan çevirmez.ve hepimizinde böyle güzel gider yüzlerimiz güler inşallah:Saruboceq:

Arkadaşlar tum gundur yatıyorum nerdeyse yemek için kalktıyorum sadece. Off yaa yukrı kata çıktım progestanımı almaya bir baktım hafif kanamam var. Ne olur normal oldugunu soyleyim

canımın içi ben senin durumun gibi o kadar örnek okudum ki bu forumda hiç endişe etme inşallah sorun yok herşey yolunda annecim biz biraz daha yerleşiyoruz diyor bebişlerin.burda olduğumuzu unutma diyor.hiç moralini bozup onları üzme.onlar annenin ruh halinden çok etkileniyormuş.benim kardeşim doktor olacak son sınıfta bu sene abla ultrasonda anne mutluysa bebek taklalar atıyor nasıl el sallıyor ama anne mutsuzsa bebek hareketsiz ve durgun oluyormuş.onları üzmeyelim mutlu olsunlar helede daha sıkı tutunmaya çalışırken oldumu canım?

Aranıza yeni katıldım ama çok teşekkurler herşey için. İYİ Kİ VARSINIZ :)

canım sende iyiki varsın.burası gerçekten güzel bir ortam bu açıdan insan kaygılarını ve mutluluklarını paylaşabiliyor.inşallah hep mutluluklarımız olur paylaştıklarımız

Sevgili Arkadaşlar,

İnternette ne zaman hamilelik ve hamile kalma yöntemleri ile ilgili bilgi tarasam, bu site karşıma çıkıyordu. Ben de dün gece itibariyle üye oldum. Buradan transferi yapılan herkese müjdeli haberler diliyorum; umarım herşey gönlünüzce olur.

Rabbım kalbıne gore versın ınsallah..bızımde yarın 12.gun teste gıdecegız ama su varkı tup bebek ve mıkroenjeksıyonun en zor safhası bekleme safhası..Rabbım guzel haberlerle donmeyı buraya nasıp etsın ınsalllahh...:Saruboceq::Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım.seninde bizler gidi yardımcı üreme teknikleri ile aşılama tüp bebek veya mikroenjeksiyon gibi birşeyle alakan varmı?

canım Allah razı olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre vesin inş.benim 12.günde salı ama tabi ben dayanamayıp test yaptıranlardanım.maşallah sizin gibi sabırlı isanlara.ben başaramadım beklemeyideğerler yükseliyr çok şükür inşallah sonradan bir sıkıntı çımaz.veeeee dilerim yarın senin güzel haberinid burdan alır hep beraber mutlu oluruz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

bana hıc yarın olacakmıs gıbı gelmıyor...sankı zaman durdu..gecmıor..en zorlu asama bekleme asamasıymıss...ınsallah cekılen zahmetler bosa gıtmez...ısteyen herkesın dılegı olur..bu arada senın test sonucu ne oldu?:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben 7 . gün gece 22:30 da kan verdim sonuç 16,4 idi sonra 9.gün sabah 10:30 da yani tam 36 saat sonra kan verdim 51.7 olmuştu.bu gece 22:30 da tekrar vermeyi düşünüyorum ve sonrada 12. günümde sabah 10:30 da yine vereceğim inşallah.böylece 36 saat aralıklarla 4 tahlilim olacak ve bir fikir olmasında daha katkısı olacak diye düşünüyorum.ilk iki tahlil arası 3e katlamıştı bakalım bu günki nasıl olacak.3 embriyo yerleştirilmişti bana.Allah'ın izniyle gebeliğim başlamış eğer sonrada Allah korusun değerlerim düşmeye başlamazsa yani kimyasal gebelik değilse sonuç pozitif canım

dün akşam verdiğim test sonucum 80.08 çıkmış.bu kez ikiye yada 3'e katlama yok.inşallah kimyasal gebeliğe doğru gitmiyorumdur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
dün akşam verdiğim test sonucum 80.08 çıkmış.bu kez ikiye yada 3'e katlama yok.inşallah kimyasal gebeliğe doğru gitmiyorumdur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah

canım çok fazla sorun etme genede tahlil günü gelmeden iyi sonuçlar aldın ben inanıyorum tatlım bi sorun çıkmıcak hamileliğin tadını çıkarmaya bak:ecrin_bebek:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım çok fazla sorun etme genede tahlil günü gelmeden iyi sonuçlar aldın ben inanıyorum tatlım bi sorun çıkmıcak hamileliğin tadını çıkarmaya bak:ecrin_bebek:

sersevcim bildiğin böyle örnekler varmı?gerçi şöyle düşünürsem 2 günde bir katlama olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ben 1,5 gün aralıklarla yaptırdım testlerimi birde eğer normalde ikiye katlayarak gitmiş olsaydı bu testin aslında 64 dolalarında olması gerekiyordu yinede seeksen belki önce üçü tutunmuştu biri düştü bilemiyorum ki ne düşüneceğimi en doğrusunu Allah biliyor

Sonuçlarınızı merakla bekliyorum... ben de perşembe bu yolculuğa başlayacağım inşallah, sonucunuzu yazın, ikiz mi üçüz mü:)

canım kimyasal gebelik olması için değerinin düşmesi gerekiyor.seninse değerin artmış merak edilecek birşey yok bence.benim kimyasal gebelik oluştuğunda değer 278 ken ikigün sonra 34 lere düşmüştü.herşey yolunda allahın izniyle merek etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…