canım benim adet geçikti sonra farlutal verildi. kanamanın 3.günü gittim. purogene başladım.daha yumurtam toplanmadı... belkide görüşmüşüzdürbenim doktorum aysun güney çarşamba günü b-hcg sonucumu alıyorum sen transferin yapıldımı hangi aşamadasın belkide görmüşüzdür birbirimizikaydirigubbakcemile3
azbycv, ne güzel...değerin çok güzel artmış. iki değil üç katlamış. maşallah. allah tamamına erdirsin. :)
Arkadaşlar tum gundur yatıyorum nerdeyse yemek için kalktıyorum sadece. Off yaa yukrı kata çıktım progestanımı almaya bir baktım hafif kanamam var. Ne olur normal oldugunu soyleyim
arkadaşım çok güzel artmış değerin ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah
Aranıza yeni katıldım ama çok teşekkurler herşey için. İYİ Kİ VARSINIZ :)
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
Sevgili Arkadaşlar,
İnternette ne zaman hamilelik ve hamile kalma yöntemleri ile ilgili bilgi tarasam, bu site karşıma çıkıyordu. Ben de dün gece itibariyle üye oldum. Buradan transferi yapılan herkese müjdeli haberler diliyorum; umarım herşey gönlünüzce olur.
Rabbım kalbıne gore versın ınsallah..bızımde yarın 12.gun teste gıdecegız ama su varkı tup bebek ve mıkroenjeksıyonun en zor safhası bekleme safhası..Rabbım guzel haberlerle donmeyı buraya nasıp etsın ınsalllahh...:Saruboceq::Saruboceq:
canım Allah razı olsun.Rabbim herkesin gönlüne göre vesin inş.benim 12.günde salı ama tabi ben dayanamayıp test yaptıranlardanım.maşallah sizin gibi sabırlı isanlara.ben başaramadım beklemeyideğerler yükseliyr çok şükür inşallah sonradan bir sıkıntı çımaz.veeeee dilerim yarın senin güzel haberinid burdan alır hep beraber mutlu oluruz inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bana hıc yarın olacakmıs gıbı gelmıyor...sankı zaman durdu..gecmıor..en zorlu asama bekleme asamasıymıss...ınsallah cekılen zahmetler bosa gıtmez...ısteyen herkesın dılegı olur..bu arada senın test sonucu ne oldu?:Saruboceq::Saruboceq:
dün akşam verdiğim test sonucum 80.08 çıkmış.bu kez ikiye yada 3'e katlama yok.inşallah kimyasal gebeliğe doğru gitmiyorumdur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım çok fazla sorun etme genede tahlil günü gelmeden iyi sonuçlar aldın ben inanıyorum tatlım bi sorun çıkmıcak hamileliğin tadını çıkarmaya bak:ecrin_bebek:
dün akşam verdiğim test sonucum 80.08 çıkmış.bu kez ikiye yada 3'e katlama yok.inşallah kimyasal gebeliğe doğru gitmiyorumdur.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?