kızlar teşekkür ederim desteğiniz için ama bu gerçekten adet öncesi durum gibi .doktorum önemli bişey değildir ,zaten gebelik olacağını zannetmiyorum dedi.böyle bi doktor olabilirmi transferden sonra gebelik ihtimali çok düşük dedi. ozaman niye transfer yaptı ki ne moral bıraktı ne bişey ...
Anladığım kadarıyla böyle bişey yaşayıpta gebe olan yok????
kalamış tüp bebek merkezinde yaptırdım canım .son ana kadar herşeyden memnundum. ama transfer sonrasında yeterince bilgilendirilmedik. sormak mı lazım herşeyi .emriyolar hakkında bile transfer günü bilgi aldık. 13 yumurta var dediler toplama sonrasında o kadar.sonraki 2 gün aradım bilgi vermediler herşey yolunda dediler sadece ama son gün döllenme çok zayıf dendi .Bilmiyorum aklım çok karıştı laboratuvar safhasında mı bişey oldu acaba ???
herşey bi yana bu seferde olmadı asıl önemli olan bu hamile değilim ne zaman olacağım ?belkide hiç olmayacak?????:1no2:
spermlerde sorun yok dediler .(bunu birazda keçiboynuzu kürüne borçluyuz bu arada gerçekten çok faydalı )Az önce doktorumla konuştum.çünkü adetim başladı gibi malesef. cumartesi test günüm olmasına rağmen ... dr test yaptırma pazartesi gel dedi.
Yani beklenen oldu hamile değilim
Canım sen nerede yaptırdın bilgi verirsen şimdiden çok teşekkürler..........
sakaduda çok üzüldüm ya okadar emek umut ve hüsran ne desem boş aynı acıları bende yaşadım ve hala aynı şeyi yaşıycam diy eödüm kopuyor ama eldende bişey gelmiyor işte
Teşekkür ederim canım inşallah tekrar yaşamayız böyle şeyleri. En kötüsü ne biliyormusun tekrar denemek için 3-4 ay bekleyecek olmamız .
Hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor insanın elinden vakti zamanı var demekki
Herkese merhabalar, bugün transferimin 9. günü normalde her ay 27. veya 28. günlerde regl oluyordum, bugün 30. gün yani normal günüme göre 2-3 gün gecikme olmuş durumda ancak ilk mikroenjeksiyon denememiz olduğundan tereddütteyim acaba du durumda hamilemiyimdir yoksa ilaçlar, operasyondan dolayı gecikme olması normal mi? kafam çok karıştı bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. bir de karnım inanılmaz derecede şiş, aynı durumda olan var mı? şimdiden herkese teşekkürler, umarım herşey gönlümüzce olur :)
canım iaçlardan kaynaklanıyordur benimde 9 uncu günüm.4 defa yaptırdım bu beşinci kanda negatifi gördükten sonra ilaçları bırakınca rengl oluyorsun bende 26 günde oluyorum.sancıların ne durumda varmı herhangi bir degişklik sende..şişilik bendede var üstüne afedersinz gaz sorunu var.umarım iyi haberler veririz burdan aynı gün sonuç alcaz heralde:lepi:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır kk ye giremiyordum çünkü Ankara'da tüp bebek yaptırdığım merkezdeydim. Biliyorsunuz pek çok problem yaşanıştım ve bu problemler devam edince acil olarak çağırdılar daha önce görülen kesenin yerinin yanlış olduğu görüldü önce. Rahmin sol üst köşesinde. Dr bir ihtimal düzelme olabilir dediği için 2 gün daha bekledik ama 2 gün sonra kese kayboldu dr bozulmuş düşüyor olabilir dedi. Bu arada Bhcg yaptırmaya devam ettik ama değer bir türlü düşmedi. Kürtaj yaptılar çıkanları patolojiye gönderdiler 3 gün sonra değer hala yükseliyordu ve bunu üzerine dr dış gebelik dedi patoloji sonucu da bunu doğruladı ve p.tesi günü ameliyat oldum. Dr. ameliyat CD sini izletti ve yerleşen embriyoyu orada gördüm ve ormal gelişimini orada sürdürmeye devam etmiş keşke normal yerinde olsaydı ama nasip değilmiş demek ki. Dün eve geldim Şu anda hala bu yaşadıklarımın ağırlığını üzerimden atabilmiş değilim umarım en kısa zamanda toparlanırım
Bu arada hamilelik haberlerini alanları çok tebrik ediyorum sonuç bekleyenlere de sabir diliyorum
çok teşekkür ederim canım haklısın en azından olabileceğini tekrar bir şansımın olduğunu biliyorum en büyük tesellim de bu zaten. inş. dediğin gibi yaşayacağımız son acı bu olur ve bundan sonra hayırlısıyla o güzel mutluluğu hepimiz yaşarız
:) ya evet canım aynı şekilde benim de gaz sorunum var, inşallah sonu iyi olur olumlu olur emeklerimize değer. Allah isteyen herkese nasip etsin umarım bu demeniz son olur, bizim de ilk ve son olur kaydirigubbakcemile5 benim test tarihim 13 nisan aslında 12 nisan dı ama pazar gününe denk geldiğinden 13 üne erteledi doktorum çok heyecanlıyım günler geçmiyor. Bana blast yani 5. Gün transferi yapıldı senin transferin kaçıncı gün oldu?
azbycv canım nasılsın bebişler nasıl cinsiyetleri belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?