canım sonucun ne oldu merak ettim.dün aldınmı sonucunu?
evet canım aldım şükürler olsun hamileyimmm :) 13. Gün test sonucum 2200 çıktı. Doktorum sonucun yüksek çıktığını ve büyük olasılıkla ikiz bir ihtimal üçüz olabileceğini söyledi haftaya pazartesi günü çağardı bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına
[ı]saol canım bende iyiyim cokşükür bende 15 gün sonra gidicem konrole ense kalınlıklarına bakılıcak seninde hakkında hayırlısı olsun ayyy insan merak etmiyo degil cinsiytlerini bakalım ben ne zaman ögrenecim içimede ne kız ne erkek hiçbiri dogmuyo [/ı]
merhaba kızlar benim ilk denemem, 9 nisanda 3 tane embriyo transfer edildi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
19 nisan test günüm çok heyecanlıyım. beklemek çok zor günler geçmiyo.
karnımı sevip konuşuyorum bebişlerimle inşallah bırakmazlar beni.
Allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benimde 9 nisanda oldu 2 embiryo transfer edildi. fakat benim test günüm 22 nisan.umarımki ikmizde güzel haberler veririz burdan.
canım çok sevindim.bencede çoğul gibi.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ins canim seninki kesin belli cnm allahin izniyle sen hamilesin zaten... bakalim ben hamilemiyim????
yarin belli olur zaten benimkide canim benimde belim cok agriyor ve cok halsizim kasiklarimda ara ara
batmalar oluyor ama bunlar beni hic umitlendirmiyor ama rabbime dayandim guvendim ona sigindim
insallah benimde duam kabul olur ve yarin bende yazabiliirm hamileyim diye....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?