Transferim oldu , artık bekleyiş

canım sonucun ne oldu merak ettim.dün aldınmı sonucunu?

evet canım aldım şükürler olsun hamileyimmm :) 13. gün test sonucum 2200 çıktı. doktorum sonucun yüksek çıktığını ve büyük olasılıkla ikiz bir ihtimal üçüz olabileceğini söyledi haftaya pazartesi günü çağardı bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına

kizlar 12.gun 46 deger nasil sizce gebelik varmi yoksa kimyasalmi bu dedigim kisinin adetide gelmeye basladi tup bebek deneyimlerinize ihtiyacim var

Merhabalar,
Bugün benim transferimin 4.günü, ama belim çok ağrıyor, karnım şiş normalde de göbeğimin olması nedeniyle ne kadar bir şişlik olduğunu anlamakta zorlanıyorum.ilaçlar hala etki ediyor olmalı yumrtalıklarıma.Olacak mı olmayacak mı diye uyanıyorum her sabah...
düşünmemeye çalışıyorum rahat olmalısın olmazsa olmaz ne yapalım diyorum.Ama içimde bir şey yine de sorgulamadan edemiyor.

merhaba kızlar benim ilk denemem, 9 nisanda 3 tane embriyo transfer edildi :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
19 nisan test günüm çok heyecanlıyım. beklemek çok zor günler geçmiyo.
karnımı sevip konuşuyorum bebişlerimle inşallah bırakmazlar beni.
Allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim.bencede çoğul gibi.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

maşallah sizinkilerde büyümüş.allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah.bulantın kusman iştahsızlığın filan oldumu?kilo aldın yada verdinmi şimdiye kadar?ben 15 hafta oldum hala birinin cinsiyetinden emin olamıyor doktor.o yüzden çok hevesli gitme.inşallah belli olur ama olmazsa hayal kırıklığına uğrama canım.yine haberleşiriz inşallah

canım benimde 9 nisanda oldu 2 embiryo transfer edildi. fakat benim test günüm 22 nisan.umarımki ikmizde güzel haberler veririz burdan.

merhaba kızlar biri bana nasıl topik açacağımı öğretebilirmi.çözemedim bir türlüdelikafadulden

kizlarrrrrr lutfen cevaplayin

benim bi kac gundur cok belim agryor ve cok usyorum goguslerimde artik agrimiyor sizce niye olabilir

aranizda boyle bise yasayan varmi yarin test gunum cok korkuyorum dua edin neolur

Canı benim Kaymaklım benim bu gun 10 gunum.Dun kanamam oldu.Sonra kahve rengi lekelenme.Acaip sancım oldu sanki adet olucakmışım gibi hemen eczaneye fırladım.Test yaptım silik 2 cizgi çıktı.Bu gün sabah az kahve rengi lekelenmem oldu.Kasıkta az agrım var.Bacaklarım agrıyor.göğüslerime elle bastırdığımda agrıyo ama böyle bir acı falan yok.Bi de azcı belim agrıyo.Bu gun hep başım döndü.Tansionum inmiş 9 un 5 e .Az mide bulantım da var.İnşallah yarın sabah kanda baktırıcam ama test gunum 18 nisan.Bu gun de idrarda baktım yine 2 cizgi ama bu sefer silik değildi caım.Hakkımızda hayırlıs canım.İnşallah güzel haberlerini duyarız buradan canım benimmm...

ins canim seninki kesin belli cnm allahin izniyle sen hamilesin zaten... bakalim ben hamilemiyim????

yarin belli olur zaten benimkide canim benimde belim cok agriyor ve cok halsizim kasiklarimda ara ara

batmalar oluyor ama bunlar beni hic umitlendirmiyor ama rabbime dayandim guvendim ona sigindim

insallah benimde duam kabul olur ve yarin bende yazabiliirm hamileyim diye....................

insallah insallah :Saruboceq::Saruboceq:

selam...............kaymaklım bence inş olumludur.............kendını çok yıpratma ..........bırazcık sakın ol gerçı bılıyorum demesı kolay arkadaşım ama stres daha çok etkılıyoo insanı............inş guzel haber verırsın belırtılerın hamıle gıbı ama bılemeyız .............ama herşeye rağmen guzel duşun sonu guzel olsun canım inş ben umutluyum drgunaydan da umutluyum.............inş rabbım sevındırsın ...............cumlesını.............kucaklar dolsun bu sene...inş.............hayırlı bı gun ..dostlar

aminnnnn canim kan verdim sonucu bir saat sonra alicam malesef cok stresliyim agliyorum elimde degil

negatife alisirdim kendimi ama sakinlestiremiyorum ne olur sizlerde dua edin lutfen allaha emanet olun

insaallahhhh bir saat sonra guzel bi haberle gelirim

canım sıkma kendini bu kadar.nasıl heyecanlı işler olduğunu bilmeyenimiz yok gerçi burda ama rahat olmaya çalış.dua et.ayrıca artık sonucu almışsındır muhtemelen.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…