sonuc negatiffffffffff** :a015:
azbycv canim nasilsin bebisler nasil cinsiyetleri beli oldumu
benimkinin cinsiyeti oglan
cok öpüyorum seni..
arkadaşlar merhaba ben de siteye yeni katılanlardanım. iyi haber alanlara gozunuz aydın, negatif sonuç alanlarara sabır demek istiyorum oncelikle. benim de ilk tup denemem ve 25 nisanda testim var....
hayırlısı olsun nisan ayı bize uğurlu gelir inşallah bahar gelirken... benimde 29 unda testim var.kaç embriyo transfer edildi? kaçınca denemen? kaç yaşındasın:) ne çok sordum dimi, ya böyle beklemek çok zorrrrr
arkadaşlar merhaba ben de siteye yeni katılanlardanım. iyi haber alanlara gozunuz aydın, negatif sonuç alanlarara sabır demek istiyorum oncelikle. benim de ilk tup denemem ve 25 nisanda testim var....
hayırlısı olsun nisan ayı bize uğurlu gelir inşallah bahar gelirken... benimde 29 unda testim var.kaç embriyo transfer edildi? kaçınca denemen? kaç yaşındasın:) ne çok sordum dimi, ya böyle beklemek çok zorrrrr
canım aramıza hoşgeldin.inşallah güzel sonuçlar alırsın bizlerde mutluluğunu paylaşırız
sana da hayırlısı olsun realistçim. benim ilk denemem 33 yasındayım. ben blastokist transfer yaptırdım o yuzden ilk sefer için tek denmek istedik . şu an tabi acayip tırsıyorum o ayrı ama :)) sende nasıl durumlar??
benim de ilk denemem 30 yaşındayım. fsh yüksek dediler tüp bebeğe yönlendirdiler. biz de denedik bakalım artık gerisi kader. 29 unda belli olacak herşey.:CüvCüv:
iyiyim canım çok sağol
sen nasılsın inşallah herşey yolunda gidiyordur.bizimki kesin olmamakla beraber biri kız biri erkekmiş ama yinede daha değişebilir dedi doktor.henüz gelişim tamamlanmadığı için görünmüyorda olabilir iki erkekte olabilir dedi.hayırlısı bakalım.saplıklı olsunlarda.seninde oğlun hayırlı olsun canım.bende seni ve oğluşunu öptüüüm
ay canim hadi hayirlisi rabim hakkinda hayirlisini versin.
Cok sükür hic bir sorunum yok hersey yolunda hatda bazen hamilemiyim gercekden diye süpe ediyorumşutarafagitti hic bir hareket seyreme yok.sende varmi birsryler seyreme gibi?? Bizde sizi öpüyoruz canimcim
arkadaşlar merhaba,bende sitede yeniyim,bir kez negatif aşılamam var,şimdide ilk tüp bebek denemem,ayın 29 u test günüm,beklemek ve sonuç almak bu tedavinin en zor kısmıymış meğer..
ne kadar şanslısın anlatamam.hiç sorunu olmadan hamilelik geçirmek büyük mutluluk.aman nazar değmesin inşallah.bendede daha hiç birşey hissetmek gibi şeyler başlamadı.bakalım.5.ayda başlıyormuş genellikle zaten.daha vakit var yani.hayırlısıyla kendilerini kucağımıza alıp gerçek hareketlerini görmek sevmek nasip olur inşallah
cok sükür ya gercekde.hadi bakalim 5. ayda neler olucak
senin karnin cikdimi hani ikiz ya nasil durumun.
benim biraz cikdi ya gören ay necabuk cikmis diyorlar bende artik disari cikmiyorum
morelimi bozuyorlar yaa.
biraz biraz çıkmaya başladı benimde.ama ben çok seviniyorum.canım biz bu karnın şişmesi için ne aşamalardan geçtik.ne heyecanlar yaşadık.hiç moralini bozma şükret sağlıkla devam etmesi için dua et.ne var moral bozacak.o şişlik yeni gelen canın habercisi inşallah.Rabiim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.kaldıki artık normal çıkması erken değilki.4.ayımız doluyor neredeyse.hiç takma kafana böyle şeylere ve tadını çıkar gerisi boş.şurda birkaç ay sonra bunlar hep birer hatıra olarak kalacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?