merhaba arkadaşlar bende ilk kez 24 nisanda transferim oldu. 11 mayıs test günüm bu sayfadaki başarıları görünce heveslendim. inşallah bizlerde pozitif sonuçlar alırız.
teşekkürler evet inşallah güzel haberleri sizlerle paylaşırım.
deniz bulut haklısın şaşırdım ilk test günüm 8 mayıs ama gerçekten hamilemiyim diye ikinci garanti olanı 11 mayıs ya aklımda öyle kalmış.
canım senin dondurulmuş embriyo transferimi yoksa normal süreçmi?ayrıca nasıl gidiyor.neler hissediyorsun?
carecim günlerdir transfer sonrası günlerle ilgili sayfaları okuyorum.canım benim normal süreç 2 tana transfer yapıldı. 6 tane donduruldu ama daha sonra gerekli olursa diye. ben hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok. yani hamile değilim gibi zaten rüyamdada olmadığını gördüm dün akşam. sanırım negatif olacak .
carecim günlerdir transfer sonrası günlerle ilgili sayfaları okuyorum.
iki tespitim oldu. seni rahatlatmak adına paylaşmak istedim.
1- bir sürü belirtisi olupta hamile olmayan
2- hiçbir belirtisi olmadan hamile olanlar gördüm..
yani her şeyin herkeste etkisi aynı olmaz ki...
benimde trasferimin 8.günü anlatılan belirtilerin çoğu bendede yok. ama yok diye niye üzüleyim ki...
hamile var 9 ay serum takılıp yatak döşek yatar,
hamile var güle oynaya 9 ay gezen
doğru mu ? yalan mı?
dediklerim şimdi...
kızlar benim hala bi belirtim yok ama hamileyim:) test sonucum 198 çıktı 11. günde. sakın böyle şeylere takılmayın. ben transferden sonra hiç dinlenmedimde yatmadımda (ilk 2 saat hariç) gezdim dolaştım temizlik yaptım. sadece ağır iş yapmadım okadar. hiçbi belirtimde yoktu ve sonuç pozitif.bence burda önemli olan önce kendin inanacaksın ve hep pozitif olacaksın. allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın.:Saruboceq:
canım benim normal süreç 2 tana transfer yapıldı. 6 tane donduruldu ama daha sonra gerekli olursa diye. ben hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok. yani hamile değilim gibi zaten rüyamdada olmadığını gördüm dün akşam. sanırım negatif olacak .
MERHABA KIZLAR....
benimde iki tüpüm alımıştı. çikolata kistlerimden endometriozisten dolayı 2008 yılında iki laparoskopi-200o yılındada açık ameliyat geçirmiştim.
bu sebeplerden ötürü tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştim.
tercihim büyük araştırmalardan sonra alman hastanesi , doktorumda halit fırat erden oldu.
uzun protoklle mart ayında tedaviye başlamıştım.
22 nisan günü transferim oldu...
23 nisandan beri çocuk bayramından beri gün sayıyorum....
transferimin 8.günü....
bel ağrısı -kabızlık ve iğne yerlerimin ağrıması haricinde çok şükür rahatım. şikayetim yok.
bol bol dua ederek geçiriyorum günlerimi.
test günüm 4 mayıs.
eğer hayırlısı ile netice pozitif olursa 10 mayıs'a hamile olarak gireceğim...
10 MAYIS BENİM DOĞUM GÜNÜM VE AYRICA ANNELER GÜNÜ.
BEN DOĞDUĞUM YILDA YİNE 10 MAYIS ANNELER GÜNÜNE DENK GELMİŞ.
İNŞAALLAH 10 MAYIS BU YIL BANADA UĞUR VE HAYIR GETİRİR...
İSTEYEN-TEDAVİ GÖREN-GÖRMEYEN-GÖRECEK OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE CÜMLEMİZE İNŞAALLAH...
canım senin nasıl gidiyor hamilelik.gebelik takvimin olmadığı için bilemedim ne kadar oldun şimdi.kese kalp atışı filan o aşamaları geçtinizmi?inşallah herşey yolundadır
yok canın ya sabırsızlıkla bekliyorum 9 mayısta allah kısmet derse keseyi görücez.:Saruboceq:
benim de 11 mayıs realist senle aynı tarihler gidiyoruz aşağı yukarı biz :))
ben çok heycanlıyım günler geçmiyor sağlıklı sıhatli bi geçirsek şu dönemi. aslında çok istiyorum ikiz olmasın ama tabi bir de olur olsun ve sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?