Transferim oldu , artık bekleyiş

merhaba arkadaşlar bende ilk kez 24 nisanda transferim oldu. 11 mayıs test günüm bu sayfadaki başarıları görünce heveslendim. inşallah bizlerde pozitif sonuçlar alırız.

care80 11 mayıs cok ileri bir tarih bana 27 nisanda transfer edildi 2. gün transfer olduğu için 13. gün test yani 9 mayısta. senin tarihin niye bu kadar ileri?

merhaba arkadaşlar bende ilk kez 24 nisanda transferim oldu. 11 mayıs test günüm bu sayfadaki başarıları görünce heveslendim. inşallah bizlerde pozitif sonuçlar alırız.

canım hayırlı olsun transferin.inşallah sende bu sayfadaki güzel haberler kervanına katılırsın

teşekkürler evet inşallah güzel haberleri sizlerle paylaşırım.
deniz bulut haklısın şaşırdım ilk test günüm 8 mayıs ama gerçekten hamilemiyim diye ikinci garanti olanı 11 mayıs ya aklımda öyle kalmış.

canım senin dondurulmuş embriyo transferimi yoksa normal süreçmi?ayrıca nasıl gidiyor.neler hissediyorsun?

MERHABA KIZLAR....
benimde iki tüpüm alımıştı. çikolata kistlerimden endometriozisten dolayı 2008 yılında iki laparoskopi-200o yılındada açık ameliyat geçirmiştim.
bu sebeplerden ötürü tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştim.
tercihim büyük araştırmalardan sonra alman hastanesi , doktorumda halit fırat erden oldu.
uzun protoklle mart ayında tedaviye başlamıştım.
22 nisan günü transferim oldu...
23 nisandan beri çocuk bayramından beri gün sayıyorum....
transferimin 8.günü....
bel ağrısı -kabızlık ve iğne yerlerimin ağrıması haricinde çok şükür rahatım. şikayetim yok.
bol bol dua ederek geçiriyorum günlerimi.
test günüm 4 mayıs.
eğer hayırlısı ile netice pozitif olursa 10 mayıs'a hamile olarak gireceğim...
10 MAYIS BENİM DOĞUM GÜNÜM VE AYRICA ANNELER GÜNÜ.
BEN DOĞDUĞUM YILDA YİNE 10 MAYIS ANNELER GÜNÜNE DENK GELMİŞ.
İNŞAALLAH 10 MAYIS BU YIL BANADA UĞUR VE HAYIR GETİRİR...
İSTEYEN-TEDAVİ GÖREN-GÖRMEYEN-GÖRECEK OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZE CÜMLEMİZE İNŞAALLAH...

canım senin dondurulmuş embriyo transferimi yoksa normal süreçmi?ayrıca nasıl gidiyor.neler hissediyorsun?

canım benim normal süreç 2 tana transfer yapıldı. 6 tane donduruldu ama daha sonra gerekli olursa diye. ben hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok. yani hamile değilim gibi zaten rüyamdada olmadığını gördüm dün akşam. sanırım negatif olacak .

carecim günlerdir transfer sonrası günlerle ilgili sayfaları okuyorum.
iki tespitim oldu. seni rahatlatmak adına paylaşmak istedim.
1- bir sürü belirtisi olupta hamile olmayan
2- hiçbir belirtisi olmadan hamile olanlar gördüm..
yani her şeyin herkeste etkisi aynı olmaz ki...
benimde trasferimin 8.günü anlatılan belirtilerin çoğu bendede yok. ama yok diye niye üzüleyim ki...
hamile var 9 ay serum takılıp yatak döşek yatar,
hamile var güle oynaya 9 ay gezen
doğru mu ? yalan mı?
dediklerim şimdi...

kızlar benim hala bi belirtim yok ama hamileyim:) test sonucum 198 çıktı 11. günde. sakın böyle şeylere takılmayın. ben transferden sonra hiç dinlenmedimde yatmadımda (ilk 2 saat hariç) gezdim dolaştım temizlik yaptım. sadece ağır iş yapmadım okadar. hiçbi belirtimde yoktu ve sonuç pozitif.bence burda önemli olan önce kendin inanacaksın ve hep pozitif olacaksın. allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın.:Saruboceq:

canım senin nasıl gidiyor hamilelik.gebelik takvimin olmadığı için bilemedim ne kadar oldun şimdi.kese kalp atışı filan o aşamaları geçtinizmi?inşallah herşey yolundadır

canım işin sırrı moralini yüksek tutmanda.birde kendini meşgul edecek uğraşlar bulursan konu üzerine fazla yoğunlaşmazsan bu olumsuz düşünceleride daha kolay altedersin diye düşünüyorum.olumlu düşün ve konuş bebeklerinle onlara bizi bırakmayın babanızda bende sizi bekliyoruz de birlikte olalım gitmeyin de.ben hep konuşurdum.insan hevesle doluyor o zaman.ama en önemlisi hayırlı evlatlar olmaları bu yüzden duanıda eksik etme.hem tutunmaları için hemde hayırlı olmaları için bol bol dua et canım

canım benim inşallah senin annene müjdelendiğin gün sende yavrunla müjdelenirsin.ve bu güzel tevafuk hayatında hep hatırlayacağın ve anlatacağın bir hoşluk olarak yer alsın inşallah.dualarımız seninle canım

canım senin nasıl gidiyor hamilelik.gebelik takvimin olmadığı için bilemedim ne kadar oldun şimdi.kese kalp atışı filan o aşamaları geçtinizmi?inşallah herşey yolundadır

yok canın ya sabırsızlıkla bekliyorum 9 mayısta allah kısmet derse keseyi görücez.:Saruboceq:

Allah ıkınızede kontrllerınızden mutlu bır Şekılde dÖnmenızı nasıp etsın.bakalım kaÇ bebek haberı ıle dÖneceksınız hayırlısıyla

hayırlısı neyse o olsun. ikiz gebeliğin de riskleri çok. sonrasında bakımları da çok zor anne için yardımcısı bile olsa. ama tabii erken doğum yapmadan kucağına alanlar da oluyor. inşallah senin için hayırlısı neyse o olur. şu an sağlıklı 1 tane de yeter. olmadı bundan sonraki ikiz olabilir delikafadulden

ben çok heycanlıyım günler geçmiyor sağlıklı sıhatli bi geçirsek şu dönemi. aslında çok istiyorum ikiz olmasın ama tabi bir de olur olsun ve sağlıklı olsunda

amin canım ya en onemlisi sağlık insan yamayınca anlamıyomuş derlerdi de anlamazadım kız erkek farketmez sağlıklı olsun diye ne doğruymuş .....o yuzden tek ikiz farketmez ama allah gonlune gore verir inşallah.... benim tekti biliyosun soylemiştim daha once blastokist transfer diye....bizim heyecanlar hiç bitmicek galiba ya hafta dediğin ne uzunmuş hayret bişiy....:ecrin_bebek:

evet arkadaşlar gerçekten çoğul gebelik hepimize duyunca çok sevimli gelen ama sıkıntıların ve doğum sonrasıda bakımın zorlu olduğu birşey.Allah çekemeyeceğimizi yüklemesin.yüklediğinide kaldırabilmeyi hakkını verebilmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…