Transferim oldu , artık bekleyiş

Kızlar ne var ne yok?nasıl gıdıyor bekleme sÜreÇlerınız.sonuÇ almanıza az kaldı artık.ınŞallah gÜzel haberler verırsınız bıze

slm canım nasılsın ben hala lucrinimi vurduruyorum ama bugun adet olmam lazımdı olmadım korkuyorum bir terslikmi var acaba yoksa bu iğneden dolayımı olmadım yarın hemsireyi arayıp sorayım en iyisi zaten cumartesi gidicez doktora acaba adet olmıcammı yaaa ne olur kızlar sizede böyle oldumu cevap verinn

lütfen arkadaşlar kendinizi sitrese sokmayın.benimde bugün test günümdü ve değerim 356.hiç belirtim yoktu hatta sırf bu yüzden idrar testi bile yapmaya gerek duymadım ağlayarak götürdü eşim sabah doktora.ama pozitifmiş sizde ümitsizliğe kapılmayın Allahım herkesin gönlüne göre versin

hayırlı olsun sonucun çok güzel ikiz bile olabilir inşallah güzel katlanır. darısı hepimize. galiba ben de cumartesi ağlayarak gideceğim teste sen ne dersen de. hatta şimdi sonuş için telefon ettigimde nasıl ağlarım ne kadar ağlarım ne yaparım onu düşünüyorum. offffkafamçokkarıştı

canım bence kafana takılıyorsa ara sor.benim kısa protokol olduğu için bu alanda bir tecrübem yok.o nedenle fikir beyan edemiyorum.ama en sağlıklı bilgiyi hastaneden alırsın.

canım hayırlı olsun tebrik ederim.inaşşalh Alah tamamına erdirsin.veee diğer arkadaşlarımızdanda böyle güzel haberler alırız burda

bu ne karamsarlık böyle canım.lütfen şimdi umut etme zamanı.sen umud edeceksinki bebeklerde hayata tutunma umudunu kaybetmeyecek

tebrik ederim arkadasim Allah kucagina da almayi nasip etsin
insallah bizimde yuzumuz guler
benimde bugun 7 gun
dune kadar bel ve sirt agrilarim vardi hepsi gitti
sadece kasiklarimda birseyle hissediyorum o kadar
kotuye yormamaya calisiyorum kismet artik
bu arada benim hic yemek yiyesim gelmiyor kahvaltilik filan oyle seyler
sizede oluyormu canlarim

merhaba arkadsım.tedavın hayırlı olsun....benımde bugun 6.gunum ...goguslerımdekı hafıf hafıf sızlamadan baska bısey yok....bende tam tersi buzdolabının ıcınden çıkmıyorum..dakıka bası ne yesen dıye dusunuyorum ..ıstahım cok acıldı..herhalde ılaclardan dıyorum .....

slm umudumsun cok sevindimhayirli ugurlu olsun insallah sorunsuz bi hamilelik olur darisi benim basima ve tum isteyenlerin

bende dogum kontrol hapi iciyorum haftaya persembe ignelere baslicam cok heyecanliyim ve stresli zaman gecmek bilmiyo merak ediyorum yumurta toplamak transfer nasil oluyo

bende dogum kontrol hapi iciyorum haftaya persembe ignelere baslicam cok heyecanliyim ve stresli zaman gecmek bilmiyo merak ediyorum yumurta toplamak transfer nasil oluyo

canım heyecan şeklinde olan şu anki duyguların tedavinin sonucunda mutlu bir heyecana dönsün inşallah.yumurta toplama anestezi altında oluyor hiç birşey hissetmiyorsun.transferde muayenelerden farksız.yalnızca idrar torbası dolu olduğunda rahim daha iyi görüntülenebildiğinden bol su içmen gerekiyor ve transfer sırasında idrara sıkışık olman gerekiyor.tek zorlayan yönü bu.oda dayanılmayacak birşey değil.

tedavin hayırlı olsun canım.belirtiler herkeste farklı olabiliyor.bazısı hiç birşey hissetmiyor hamile oluyor bazısında bir sürü değişiklikler yaşanıyor hamile oluyor.bizlerde bünyemizin hangisi çeşide girdiğini bilmediğimiz için karar vermek çok güç ne manaya geldiği konusunda.ama dua ve ümid etmek elimizde.dilerim hepinizin yüzünü güldürsün Rabbim

evet arkadaşlar benim sonucumda belli oldu. negatifmiş. ama ben zaten bu sonucu bekliyordum sanırım hiç şaşırmadım. çok alıştırmışım kendimi demekki.
dokturum bu ay dondurulmuşları deneyecekmiş. bakalım kısmet bu sefer olur inşallah

canım çok üzüldüm.Allah dondurulmuşlarla yapılan transferinde yüzünü güldürsün inşallah.herşeyde bir hayır vardır.kendini fazla yıpratmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…