sağol inşallah bu sefer iyi haber almak kısmet olur.
canım inşallah öyle olur.bunu yürekten diliyorum.tedavin nerde olmuştu?doktorun kimdi ve yine aynı yerdemi deneyeceksin tekrar?
kızlarrrr bıkmadan usanmadan 113 sayfayı da bastan okudum :)))))))))))) neredeyse bu sayfada kım yazmışsa buradan hamıleyım dıye bagırmak nasıp olmuş :) ben de yazayım da ugur getırsın dedım :) dıger başlıklardan okuyanlar vardır ama okumayanlar da bana dua etsınler :) 1 hazıran test gunum, erken test yaptırmadım ve hala inatla beklıyorum... ara ara regl olacakmışım gıbı agrı gırıyo ama kısa surede kayboluyo, 3 gundur boyle.... bu sabah da agrılı kalktım ama gectı sonra... su anda goğuslerım ağrılı o kadar.. kasıklarım ara ara agrıyo ve dedıgım gıbı gecıyo... bı de genelde sağ kasık ağrıyo.. sağamı yerleşiyo neD
şimdi dileğim, 1 haziranda buradan haykırmakkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrr bıkmadan usanmadan 113 sayfayı da bastan okudum :)))))))))))) neredeyse bu sayfada kım yazmışsa buradan hamıleyım dıye bagırmak nasıp olmuş :) ben de yazayım da ugur getırsın dedım :) dıger başlıklardan okuyanlar vardır ama okumayanlar da bana dua etsınler :) 1 hazıran test gunum, erken test yaptırmadım ve hala inatla beklıyorum... ara ara regl olacakmışım gıbı agrı gırıyo ama kısa surede kayboluyo, 3 gundur boyle.... bu sabah da agrılı kalktım ama gectı sonra... su anda goğuslerım ağrılı o kadar.. kasıklarım ara ara agrıyo ve dedıgım gıbı gecıyo... bı de genelde sağ kasık ağrıyo.. sağamı yerleşiyo neD
şimdi dileğim, 1 haziranda buradan haykırmakkkkkkkkkkkkkk
bende arkadaşım bende haykırmak istiyorummmm haziranda tedavim başlıyacak inşallah.tüm bekliyen arkadşlara dua ediyorum...
benımde transfer yapılalı 7 gun oldu bende beklıyorum inşallah hepımız ıcın hayırlısı olur bana da 3 embruyo yuklemesı yapıldı 3 de ıyı durumdaymıs ama 2 denemem negatıftı bence sıkılma hayırlısı neyse o olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?