Transferim oldu , artık bekleyiş

canım inşallah öyle olur.bunu yürekten diliyorum.tedavin nerde olmuştu?doktorun kimdi ve yine aynı yerdemi deneyeceksin tekrar?

ben bursadayım evet aynı yerde deneyeceğim dondurlmuşlarda orda zaten. doktorumada güveniyorum. bakalım artık kısmet.

Hayırlısı olsun canım.ınŞallah yenı denemen baŞarılı olur.doktorunda senı artık daha ıyı tanıdıĞı ıÇın daha baŞarılı olur dılerım

kızlar kızlar...sonuç bekleyen arkadaşlar neden haberdar etmiyorsunuz bizide.inşallah güzel haberler alalım sizden artık???????????

Merhabalar arkadaŞlar.epey bır aradan sonra bakabıldım sayfama ŞÜkÜr ama kımseden ses seda ÇıkmamaıŞsonuÇbekleyen arkadaŞlardan yada yenı transfer sÜreÇlerınden.ınŞallah hep gÜzel sonuÇlar olmuŞtur.herkesın yÜzÜ gÜlmÜŞtÜr ve yenı arkadaŞlarında yÜzÜ gÜler dılerım

inşşşşşşşşş canım............sen nasılsın nasıl gıdıyoo...........kaç bebişin var...............

canımmmmm sen nerelerdesin.ben 3.tedavimin sonucunu bugün aldım ve alhamdülillah hamileyim senin değerin kaç çıkmıştı canım.benim 11.gün test sonucum 473 ikiz yada üçüz dedi doktorum ama hayırlısı bakalım:teytey:

kızlarrrr bıkmadan usanmadan 113 sayfayı da bastan okudum :)))))))))))) neredeyse bu sayfada kım yazmışsa buradan hamıleyım dıye bagırmak nasıp olmuş :) ben de yazayım da ugur getırsın dedım :) dıger başlıklardan okuyanlar vardır ama okumayanlar da bana dua etsınler :) 1 hazıran test gunum, erken test yaptırmadım ve hala inatla beklıyorum... ara ara regl olacakmışım gıbı agrı gırıyo ama kısa surede kayboluyo, 3 gundur boyle.... bu sabah da agrılı kalktım ama gectı sonra... su anda goğuslerım ağrılı o kadar.. kasıklarım ara ara agrıyo ve dedıgım gıbı gecıyo... bı de genelde sağ kasık ağrıyo.. sağamı yerleşiyo ne D

şimdi dileğim, 1 haziranda buradan haykırmakkkkkkkkkkkkkk

inşşşşşşşş..........canım..............bıze moralll olucannnnnnnnnnnn..............inş..

İnşallah hep beraberrr
hihoyyyt

son 1 gunum kaldı :)

bende arkadaşım bende haykırmak istiyorummmm haziranda tedavim başlıyacak inşallah.tüm bekliyen arkadşlara DUA EDİYORUM...

canım allah isteyenm herkese versın... ben de hem kendim icin hem herkes ıcın dua edıyorum...

benımde transfer yapılalı 7 gun oldu bende beklıyorum inşallah hepımız ıcın hayırlısı olur bana da 3 embruyo yuklemesı yapıldı 3 de ıyı durumdaymıs ama 2 denemem negatıftı bence sıkılma hayırlısı neyse o olucak

ben de başladım tedaviye ve transferden sonra geri sayıma kesinlikle burdayım..ne kadar çok hamile kalan var maşallah darısı başımıza...bizimki sebepsiz infertilite ve yakında lucrine başlıyorum hayırlısı bakalım..

MERHABA ARKADAŞLAR,aranıza yeni katıldım bende tüm yazdıklarınızı okuyorum ve kendimle karşılaştırıyorum,benim önümüzdeki çarşamba elli olcak durumum,ama şu 3-4 gündür çok ağrı var kasıklarım ve belim ağrıyor,ben ve doktorum çok umutlu,ama ağrılarımdan dolayı korkuyorum,bazen gözlerim kararıyor ve ve midem sabahalrı çok bulanıyor,sizce sonuç olumlumudur

önceki denemelerin negatif olması hiç mralini bozmasın canım.her deneme öncekinden çok bağımsız ve yepyeni bir umut ışığı.inşalllah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…