ben de başladım tedaviye ve transferden sonra geri sayıma kesinlikle burdayım..ne kadar çok hamile kalan var maşallah darısı başımıza...bizimki sebepsiz infertilite ve yakında lucrine başlıyorum hayırlısı bakalım..
merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım bende tüm yazdıklarınızı okuyorum ve kendimle karşılaştırıyorum,benim önümüzdeki çarşamba elli olcak durumum,ama şu 3-4 gündür çok ağrı var kasıklarım ve belim ağrıyor,ben ve doktorum çok umutlu,ama ağrılarımdan dolayı korkuyorum,bazen gözlerim kararıyor ve ve midem sabahalrı çok bulanıyor,sizce sonuç olumlumudur
inşşşşşşşşş canım............sen nasılsın nasıl gıdıyoo...........kaç bebişin var...............
kızlarrrr bıkmadan usanmadan 113 sayfayı da bastan okudum :)))))))))))) neredeyse bu sayfada kım yazmışsa buradan hamıleyım dıye bagırmak nasıp olmuş :) ben de yazayım da ugur getırsın dedım :) dıger başlıklardan okuyanlar vardır ama okumayanlar da bana dua etsınler :) 1 hazıran test gunum, erken test yaptırmadım ve hala inatla beklıyorum... Ara ara regl olacakmışım gıbı agrı gırıyo ama kısa surede kayboluyo, 3 gundur boyle.... Bu sabah da agrılı kalktım ama gectı sonra... Su anda goğuslerım ağrılı o kadar.. Kasıklarım ara ara agrıyo ve dedıgım gıbı gecıyo... Bı de genelde sağ kasık ağrıyo.. Sağamı yerleşiyo ne :dd
şimdi dileğim, 1 haziranda buradan haykırmakkkkkkkkkkkkkk
canımmmmm sen nerelerdesin.ben 3.tedavimin sonucunu bugün aldım ve alhamdülillah hamileyim senin değerin kaç çıkmıştı canım.benim 11.gün test sonucum 473 ikiz yada üçüz dedi doktorum ama hayırlısı bakalım:teytey:
yıldız esra muhterem...................bende beklıyorum bekleyen çok varmış ............inş rabbım guzel sonuçlar versın.............benım bugun 4. gun..karnım kasıkalrım ağrıyoo ..sıkıldım kendımı dınlıyorum ınş sonu guzel olur arkadaşlarrrrrrrrrr
azybc..canım...sende beklıyosunnnnnnnn
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BENİM İYİ GİDİYOR.22 .HAFTAMIZA DOĞRU İLERLİYORUZ.İKİZLER GELİYOR İNŞALLAH.rABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDERSE KOKULARINIDA DUYARIZ İNŞALLAH.DARISI BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA İNŞALAH
arkadaşlar merhaba benim transferim 13 gün önce oldu ben heyecandan transferden 12 gün sonra kan tahliline gitmem gerekirken 11. Gün gttim. Değerim 10 çıktı. Dr değeri düşük bulduğu için yarın yani pazartesi tekrar yapalım dedi. Bende doktora ben hamilemiyim diye sorduğumda pazartesi kesin belli olur dedi. Benim gibi değeri düşük olupta sonradan yükselen arkadaşlar varmı .
Tüm arkadaşlarıma hayırlı bekleyisler.:ecrin_bebek:
hadı yaaaaaaaaaaaa.................canım...............ohhh ohhh..............inşşşşş cınsıyetlerı ne.............ne bılım buralarda gezıyon ya çok arkadaşata var karıştırdım....canım inş kucağına alırsın...inşşşşşşşşşşşşşş
canım benim bildiğim kadarıyla 5 in üstündeki değerler anlamlı oluyor.geç tutunma olduysa böyle düşük değerle karşılaşılabiliyor.inşallah böyledir ve yeni testinden güzel haberler ile dönersin.
günaydın azbycv sen hamilemisin
evet canım.22. Haftamıza girdik bugün
maşallahAşılamayla oldu dimi konuyu sen başlatmışsınya ordan okudum
yok canım aşılama ile şans görmedi doktor bizde hatta tüp bebekle bile olamadı mikroenjeksiyonla oldu.3 pek iyi kalite olmayan embriyo yerleştirildi 2si tutundu çok şükür
maşallah ya ikizmi oluyo bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?