Transferim oldu , artık bekleyiş

hayırlı olsun tedavin canım.kısa protokolmü uzun protokolmü tedavin?

yıldız esra muhterem...................bende beklıyorum bekleyen çok varmış ............inş rabbım guzel sonuçlar versın.............benım bugun 4. gun..karnım kasıkalrım ağrıyoo ..sıkıldım kendımı dınlıyorum ınş sonu guzel olur arkadaşlarrrrrrrrrr

canım herkesin belirtileri farklı lduğu için bunlar için kimse kesin konuşamaz ama dua etmek elimizde canım.inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

inşşşşşşşşş canım............sen nasılsın nasıl gıdıyoo...........kaç bebişin var...............

CANIM ÇOK ŞÜKÜR BENİM İYİ GİDİYOR.22 .HAFTAMIZA DOĞRU İLERLİYORUZ.İKİZLER GELİYOR İNŞALLAH.rABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDERSE KOKULARINIDA DUYARIZ İNŞALLAH.DARISI BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA İNŞALAH

canm ya sende o güzel haberini burdan haykıranlardan olursun inşallah.rabbim yüzünü güldürsün inşallah

canım çok sevindim hayırlı olsun.gerçekten yüksek çıkmış.hangi sayı hayırlıysa o kadar olsun inşallah.ben hatırlamıyorum artık kaç çıktığını baya zaman geçtiğinden.eski sayfalarda vardı değerlerim ama bu kadar kesinlikle yüksek değildi.

seninde hayırlı olsun canım transferin.4. gün daha belirti için erken zaten.kendini çok dinleme canım insan çeşit çeşit düşüncelere kapılıyor o zaman.dua et Rabbine güven dayan inşallah

Arkadaşlar merhaba benim transferim 13 gün önce oldu ben heyecandan transferden 12 gün sonra kan tahliline gitmem gerekirken 11. gün gttim. Değerim 10 çıktı. Dr değeri düşük bulduğu için yarın yani pazartesi tekrar yapalım dedi. Bende doktora ben hamilemiyim diye sorduğumda pazartesi kesin belli olur dedi. Benim gibi değeri düşük olupta sonradan yükselen arkadaşlar varmı .
Tüm arkadaşlarıma hayırlı bekleyisler.:ecrin_bebek:

hadı yaaaaaaaaaaaa.................canım...............ohhh ohhh..............inşşşşş cınsıyetlerı ne.............ne bılım buralarda gezıyon ya çok arkadaşata var karıştırdım....canım inş kucağına alırsın...inşşşşşşşşşşşşşş

canım benim bildiğim kadarıyla 5 in üstündeki değerler anlamlı oluyor.geç tutunma olduysa böyle düşük değerle karşılaşılabiliyor.inşallah böyledir ve yeni testinden güzel haberler ile dönersin.

canım çok teşekkür ederim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.hala buralarda geziyorum çünkü en heyecanlı en sıkıntılı merak dolu günlerimde burdaydım.sevincimi endişemi hep burda paylaştım arkadaşlarımla.benim için özel bir yeri oldu buranın.bana o günlerimde destek olunduğu gibi imdi bende arkadaşlarımın süreçlerinde onlara destek olmak için yine burdan kopamıyorum.

maşallah ya ikizmi oluyo bu durumda

evet inşalah kucağımızada almak nasip olursa.insan zor bulunca kucağına alıncaya kadar hep bir tarafında endişe devam ediyor.aman birşey olmasın diye ister istemez.Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah.sen neler yapıyorsun?ne aşamadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…