Transferim oldu , artık bekleyiş

canım günaydınnnnn nasılsınnnn 12.gün değerini hatırlıyomusun benim 11.gün 473 cıkmıştı bugun tekrar gidicem inşallah

canım günaydınnnnn nasılsınnnn 12.gün değerini hatırlıyomusun benim 11.gün 473 cıkmıştı bugun tekrar gidicem inşallah

canım 12.gün değerimi net hatırlamıyorum ama 130 lu birşeylerdi sanırırm.senin değerin çok yüksek maşallah.hayırlı olsun bebişlerin

cok saoll canım moral verdıgın ıcın ınşallah Allah banada 6 hazıranda burdan hamılelıgımı duyurmak nasıp olur

yok canım aşılama ile şans görmedi doktor bizde hatta tüp bebekle bile olamadı mikroenjeksiyonla oldu.3 pek iyi kalite olmayan embriyo yerleştirildi 2si tutundu çok şükür

ne guzelll ....benımde mıkroenjekssıyon oldu 3 embrıyo yuklendı ınşallah senın gıbı benımde tutar allah tamamını erdırsın canımm

ne guzelll ....benımde mıkroenjekssıyon oldu 3 embrıyo yuklendı ınşallah senın gıbı benımde tutar allah tamamını erdırsın canımm

ya sana bışey sorucam benım sag kasıgımda ara ara agrı oluyo ama bugun daha fazlalstı sankı adet görcekmısım gıbı bacagıma kadar vuruyo agrısı göguslerıme hele hıç dokunamıyorum bunlar ıyıyemı işarettır

Allah razı olsun canım.inşallah seninde yüzün güler burda hep beraber seviniriz.ve kucağına alıncaya kadarda herşey tıkır tıkır yolunda gider inşallah.bu arada o belirttiğin belirtiler bendede olmuştu.hele göğüslerdeki hassasiyet çok fenaydı.kıyafet bile rahatsız ediyordu.inşallah bunlarda iyiye işarettir.ama şunu unutmayalım ki herkeste farklı farklı oluyor belirtiler

canım nasıl gidiyo hamilelik...
dünkü test sonucumuda aldım cok şukur 14.gün 2592hihoyyyt
artık kese ve kalp atışları için gidicem
inşallah dualarınızı bekliyorum
rabbim isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq:

eselımmmm canım benım .. allah nazarlardan saklasın .. ne kadar guzel gıdıyorsun .. oncelerı ıkız dıyordum ama galıba ucuz alkisalkisalkis allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah .. ben de temmuz ayında dusunuyorum ... bakalım inşallah olur bu sefer ...
.. canım bulantın falan oluyor mu ? gercı beta hcg degısebılıyor ..benım hamılelıgımde 30 gun 1800 32 gun 3700 cıvarındaydı ... ( tup bebek degıldı )

canım nerelerdesin göremiyorum seni daha bulantım olmuyo canım ya bendemi sorun var neeee herkesin iştahı kesiliyor bende doymuyorum acayip iştahım açıldı...
inşallah ayın 17sinde mayada olucam canım kese ve kalp atışı için
senide görebilsem ne güzel olur.inşallah o gün işin olmaz da uğrarsın
sen nezaman başlayacaksın canım karar verdinizmi

canım iştahının acılması vıtamınlerden kaynaklanıyor ..sen dıledıgınce ye canım .. nasıl olsa zayıfsın .. canım bız temmuz gıbı planladık .. gelınce bana mutlaka haber ver .. goruselım .. eselcım .. hala senın ıçın sevınıyorum ne guzel oldu ...
benım de bu ay ılacsız 5 yumurtam oluşmuş .. ilacların etkısıyle .. ne komık ... beklıyorum bakalım ...

inşallah canım gelince haber veririm
en kısa zamanda seninde hamilelik haberini alıcaz canım
ben bunu duymayı gerçekten istiyorum ve olacak inşallah.....
dualarım seninle :Saruboceq:

eselcim tebrikler.iştahının açılmasıda kesilmeside normal.çünkü hamileden hamileye çok değişiyor.ama kilona dikkat et canım.bebeğe yarayacak sanada fazla kilo aldırmayacak şekilde yani protein ve yeşillik ağırlıklı beslenirsen bebekler daha iyi gelişir.Allah kolaylık versin

cans canım seninde güzel haberlerini alırız inşallah burdan

bu arada eselcim hamilelik iyi gidiyor çok şükür.dört dönüyor keratalar karnımda ve kocaman bir karnım oldu.herkes artık doğum yapıcam zannediyor halbuki daha yarıyı ancak bitirdik.çoğul gebeliklerde bu biraz zorlayan bir yön ama olsun varsın.tek sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunda inşallah katlanırız her sıkıntılarına

canım ıyı gıdıyo da arasıra umutsuzluk yokluya..............bekmek stres yaptı galıba...........belırtım neyın yok bu kez.......sanorım onun için.................inş hayırlısı canım..........bakalım pazartesı gorecez canım................sağol .kendıne ıyı bak canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…