evet inşalah kucağımızada almak nasip olursa.insan zor bulunca kucağına alıncaya kadar hep bir tarafında endişe devam ediyor.aman birşey olmasın diye ister istemez.Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inşallah.sen neler yapıyorsun?ne aşamadasın?
canım günaydınnnnn nasılsınnnn 12.gün değerini hatırlıyomusun benim 11.gün 473 cıkmıştı bugun tekrar gidicem inşallah
yok canım aşılama ile şans görmedi doktor bizde hatta tüp bebekle bile olamadı mikroenjeksiyonla oldu.3 pek iyi kalite olmayan embriyo yerleştirildi 2si tutundu çok şükür
ne guzelll ....benımde mıkroenjekssıyon oldu 3 embrıyo yuklendı ınşallah senın gıbı benımde tutar allah tamamını erdırsın canımm
ne guzelll ....benımde mıkroenjekssıyon oldu 3 embrıyo yuklendı ınşallah senın gıbı benımde tutar allah tamamını erdırsın canımm
Allah razı olsun canım.inşallah seninde yüzün güler burda hep beraber seviniriz.ve kucağına alıncaya kadarda herşey tıkır tıkır yolunda gider inşallah.bu arada o belirttiğin belirtiler bendede olmuştu.hele göğüslerdeki hassasiyet çok fenaydı.kıyafet bile rahatsız ediyordu.inşallah bunlarda iyiye işarettir.ama şunu unutmayalım ki herkeste farklı farklı oluyor belirtiler
canım nasıl gidiyo hamilelik...
dünkü test sonucumuda aldım cok şukur 14.gün 2592hihoyyyt
artık kese ve kalp atışları için gidicem
inşallah dualarınızı bekliyorum
rabbim isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq:
eselımmmm canım benım .. allah nazarlardan saklasın .. ne kadar guzel gıdıyorsun .. oncelerı ıkız dıyordum ama galıba ucuz alkisalkisalkis allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah .. ben de temmuz ayında dusunuyorum ... bakalım inşallah olur bu sefer ...
.. canım bulantın falan oluyor mu ? gercı beta hcg degısebılıyor ..benım hamılelıgımde 30 gun 1800 32 gun 3700 cıvarındaydı ... ( tup bebek degıldı )
canım iştahının acılması vıtamınlerden kaynaklanıyor ..sen dıledıgınce ye canım .. nasıl olsa zayıfsın .. canım bız temmuz gıbı planladık .. gelınce bana mutlaka haber ver .. goruselım .. eselcım .. hala senın ıçın sevınıyorumne guzel oldu ...
benım de bu ay ılacsız 5 yumurtam oluşmuş .. ilacların etkısıyle .. ne komık ... beklıyorum bakalım ...
canım aldımm pozıtıfff..........çok sağolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?