Transferim oldu , artık bekleyiş

merhaba arkadaşlar benımde transfer 2hazıranda yapıldı beklıorum sımdı ıkı tane embrıyo kondu c.tesı kanda baktır dedı gebelıge dr um acayip belim agrıo kana falan olmadı ama korkuorum bel agrısı normal bıseymıdır inş tutunurlar of beklemek cok zor

çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin.değerinde çok güzel çoğul herhalde.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

evet ıkı tane bakalım ne olacak ya çok merak edıyorum kanama olmaması ıyı bısey mı ben ılk kez tup yaptırdım bakalım ne olcak herkes kana baktırıo ben beklıorum dr un dedıgı gunu evde test yapsam mı ne dersın cıkarmı acaba :)

canım benimde 7.günüm belim çok ağrıyo..ama kanamam olmadı..3 tane embriyo kondu bakalım nolucak....

merhaba canim benimde 2 haziranda transferim oldu bende baklemekteyim senin gibi zor canim beklemek ama dayanacaz benimde bel agrisi cok arada bir kasiklarim agriyor bakalim zamanla gorecez insallah tununur bebislerimiz siki siki bizlere !!!

İnşallah bebişlerin tutunur da sağlıkla kucağına alırsın.Evde test yapsan çıkar ama tüp bebekte 12.gün kanda baktırmak gerekiyo.Pozitif ise 14.gün bir daha baktırıyorsun değerinin yaklaşık olarak 2 katı artması gerekiyo.

arkadaşlar kanama olmaması çok iyi bir şey bundan şüpheniz olmasın.hamileleiğin başından sonuna kadar olması istenmeyen en önemli şey kanama zaten.Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşalah

el-muallim canımmmm çok çok tebrikler.gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin.yüzün hep böyle gülsün.yavrularına sağlıkla kavuş inşallah

Mapavrİlİ mavİs ve sadberk nasıl gİdİyor.sonuÇ alan varmı aranızda yada dayanamayıp test yapan fİlan?

iyim canim nasil olsun bekliyorum halen gunler agir agir ilerliyo bakalim daha test yapmadim test tarihi bana verilen ayin 17 sinde transferden 15 gun sonra ben hollandada yasiyorum burda boyle istediler ama burdaki kizlarin cogu 12 ci gun yapti testi kararsizim ne yapsam beklesemmi yada 12 gun yapsammi ?
herhalde dayanamayip yaparim 12 gun !!!! guzel haber vermeyi dort gozle bekliyorum hayirlisi bakalim !!!!!!!

mavış canım çok zor beklemek ama gununu bekle derım canım.................azcık daha sabretttt

el-muallim canımmmm çok çok tebrikler.gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin.yüzün hep böyle gülsün.yavrularına sağlıkla kavuş inşallah

canım benım sağol...............inş yıne guzel haberler beklıyorunm sızlerden........... ınş herlşşey guzel olur bu yaz nasılsın canımm

mavış canım çok zor beklemek ama gununu bekle derım canım.................azcık daha sabretttt

doktorun dedigi tranferden 15 gun sonra biraz uzun ama oyle ama boyle geciyorda gunler beklerim artik gununu ne yapalim esimde kizir erken yapacam deyince testi haftaya carsamba gununu buyuk bir heycanla bekliyoruz birlikte esim hamile olduguma o kadar inaniyorki surekli hareketlerimi kisitliyor bir is yaptirmiyor bana gulmeme bile karisiyor dun bir bebek tuttum kucagimda kosarak gelip kucagimdan aldi agirdir diye haha:roflol: !! simdiden boyle yaparsa insallah olurda istedigini yapsin ....

mavış bekle ınşşşş tutmuştur canım...........ama eşın haklı ağır kaldırma tencereyı bıle sonuş bellı ols bakalım...............benımkıde aynıydı ve devam edıyoruz...........ben hıçbışı yapmıyomm canım herşeyı yapıyyo...............rabbım guldursun eşlerımızı..............inşşşşşşşşşşşş

herkese merhaba benim transferim de 4ünde yapıldı, kan testim 16sında. dayanamayıp idrar testi yapıcam galiba yarın ama çift çizgi çıkmazsa da çok hayal kırıklığı yaşarım. transfer gününü ilk gün mü sayıyoruz bu benim ilk denemem kendimi nedense çok karamsar hissediyorum 2 gündür

pisikopatı....canım ya sakın ıdrar testı yapma gununu bekle moralını boşuna bozma yaaaaaaaaaaaahem trasnferın yapıldığı gun sayılmıyo...............bekle canım sabır..............

bu gunler bende öleydım..........karamsar oluyo ınsan ama gececkk.................inş senınledırler

el-muallim arkadaşım sende nesorun vardı ve hangi has tdvi gördün kaçıncı denemendi cevap yazarsan sevinirim ben aranıza katılan yeni arkadaşınızım

transferden sonra sürekli yattınmı ne yaptın ben ilk denememde hep yattım ama sonuç negtifti ama yinede moralimi bozmayıp yılmadan tedaviye devam edip rabbime de dua edip devam edecem biliyorum ki rabbim kimsenin duasını boşa çevirmez bizimkilerde bir gün kabul olacak seni tebrik ediyorum hayırlısıyla kavuşursun

sakın ha. moralini bozacaksa yapma. ben de yapmıştım dayanamayıp negatif çıkmıştı. gerçi ben hiç bozmadım moralimi hamile olduğuma okadar inanıyordumki:) tabi ara ara karamsarlık herkeste oluyor. moralini bozma yeter. bide bol bol dua et. allah isteyen herkese nasip etsin. bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…