canım benimde 7.günüm belim çok ağrıyo..ama kanamam olmadı..3 tane embriyo kondu bakalım nolucak....merhaba arkadaşlar benımde transfer 2hazıranda yapıldı beklıorum sımdı ıkı tane embrıyo kondu c.tesı kanda baktır dedı gebelıge dr um acayip belim agrıo kana falan olmadı ama korkuorum bel agrısı normal bıseymıdır inş tutunurlar of beklemek cok zor
evet ıkı tane bakalım ne olacak ya çok merak edıyorum kanama olmaması ıyı bısey mı ben ılk kez tup yaptırdım bakalım ne olcak herkes kana baktırıo ben beklıorum dr un dedıgı gunu evde test yapsam mı ne dersın cıkarmı acaba :)
evet ıkı tane bakalım ne olacak ya çok merak edıyorum kanama olmaması ıyı bısey mı ben ılk kez tup yaptırdım bakalım ne olcak herkes kana baktırıo ben beklıorum dr un dedıgı gunu evde test yapsam mı ne dersın cıkarmı acaba :)
Mapavrİlİ mavİs ve sadberk nasıl gİdİyor.sonuÇ alan varmı aranızda yada dayanamayıp test yapan fİlan?
el-muallim canımmmm çok çok tebrikler.gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin.yüzün hep böyle gülsün.yavrularına sağlıkla kavuş inşallah
mavış canım çok zor beklemek ama gununu bekle derım canım.................azcık daha sabretttt
herkese merhaba benim transferim de 4ünde yapıldı, kan testim 16sında. dayanamayıp idrar testi yapıcam galiba yarın ama çift çizgi çıkmazsa da çok hayal kırıklığı yaşarım. transfer gününü ilk gün mü sayıyoruz bu benim ilk denemem kendimi nedense çok karamsar hissediyorum 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?